Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denefciğim yoruluyorum ama çok şükür bugünlere.derinim sen nasılsın canım .olsun tatlı telaşeler senin ugraşların .inş darısı başıma
selam...
hoşgeldin tuba.
denef benim uyumaya bile vaktim olmuyor iki çocuk iş güç hiç bitmiyor yaaa!!
sizler nasılsınız?
tebrikler canım Allah bir ömür mutlu etsin...
ben çocuklarla uğraşıyorum.
tebrikler canım .Allah bi yastıkta kocatsın sizi.....ömür boyu mutluluklar diliyorum ...
artık kimseler gelmez oldu topigimize...bende uzun zamandır gelemedim gerçi .kış rehaveti çöktü üzerimize..
bende yarı çerkesim
Çerkez kızları buraya bakın aranızda abzeh olan var mı? Tokat'ta yaşayan özellikle ya abzehler hangi dili konuşuyo babama soruyorum abzeh dili diyo ama googleda bile abzeh dili yok bir yardım lütfennn
Çerkez kızları buraya bakın aranızda abzeh olan var mı? Tokat'ta yaşayan özellikle ya abzehler hangi dili konuşuyo babama soruyorum abzeh dili diyo ama googleda bile abzeh dili yok bir yardım lütfennn