Yarışma Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive) - Mis un sponsorluğunda

Ellerine sağlık esimde cerkez daha çok haluj deriz. Icine sogan salça koyariz çok lezzetli olur

bi Çerkes olarak yaptığını görünce çok sevindim .
Biz şeklini farklı yapıyoruz ama seninki çok şık duruyor , elini sağlık . :)

Eveeet Çerkes'm konuya yazmıştım hatta tarifin hemen üstüne :)
Psihalive bükmeyi tüm Çerkes'ler bilir canım babannene anannene sorma imkanın varsa göstersinler şeklini yapmasını :)
Babamın babanesi cerkes oradan geliyor bizim cerkeslik . Ama annem bilir hingel yapmayi :) bende katilacagim birazdan bakalim sen begenecek misin :)

Ay yollamam mi ablacim tepsi tepsi hemde
Saka bir yanda birlikte yemeyi isterdim gercekten keske sana ikram edebilseydim abla
Birgün o da olur inşaallah, sizlerle şöyle güzel bir sofrada oturmak yemek sonrası şen kahkahalarla sohbet ne keyifli olur, şimdiden uyarayım çok konuşur çok gülerim

Birgün o da olur inşaallah, sizlerle şöyle güzel bir sofrada oturmak yemek sonrası şen kahkahalarla sohbet ne keyifli olur, şimdiden uyarayım çok konuşur çok gülerim
İnşallah ablacım çok isterim, bende senin gibiyim abla çok gülerim çok konusurum sıkıntı yok o yüzden iyi anlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…