Çok teşekkür ederim nasıl sevindim <3 keşke ikram edebilseydim beraber yiyebilseydik
Bu arada telefonum bozuk tamirde ben eski bir telefonla idare ediyorum ve bu telefondan kk ya girmem mucize yarım saattir cevaplamaya çalışıyorum galiba ancak başarabildim ama emojiler açılmadığı için kendim işaretler koydumçok sevindim yoruma sonunda cevaplayabildim çok şükür
Çok teşekkür ederim sizede afiyet olsunEllerine sağlık esimde cerkez daha çok haluj deriz. Icine sogan salça koyariz çok lezzetli olur
Kizlar yemegimin adini yazip arama motorunda aradigimda 3.sirada tarifimin ciktigini gordum cok mutluyum tesekkurler 1.500küsür goruntulenme
İnsallah ilk sirada cikar ve tarife bakacak insanlar kadinlar klubu sitemizden ve benim tarifimden okuyup yaparlar
Eki Görüntüle 1966630 Eki Görüntüle 1966630
Canım benim sen Çerkes miydin aa :)bi Çerkes olarak yaptığını görünce çok sevindim .
Biz şeklini farklı yapıyoruz ama seninki çok şık duruyor , elini sağlık . :)
EvvetCanım benim sen Çerkes miydin aa :)beğenmene çok sevindim teşekkür ederim siz üçgen mi yapıyorsunuz
Bizim akrabalardan da yarım ay şeklinde yapanlar var ama sanki böyle daha lezzetli geliyor bana hemde daha estetikEvvet
Bizimkiler yarım ay şeklinde yapıyorlar :) çok daha basit
Bizim akrabalardan da yarım ay şeklinde yapanlar var ama sanki böyle daha lezzetli geliyor bana hemde daha estetikbirde yapa yapa artık elim alışmış bu şekle
Eveeet Çerkes'm konuya yazmıştım hatta tarifin hemen üstüne :)Bebisim sen de mi Çerkessin:))
Aynen seninki daha esttetik. Nasil buktun?
Babamın babanesi cerkes oradan geliyor bizim cerkeslik . Ama annem bilir hingel yapmayi :) bende katilacagim birazdan bakalim sen begenecek misin :)Eveeet Çerkes'm konuya yazmıştım hatta tarifin hemen üstüne :)
Psihalive bükmeyi tüm Çerkes'ler bilir canım babannene anannene sorma imkanın varsa göstersinler şeklini yapmasını :)
Hmm anladım canım :)Babamın babanesi cerkes oradan geliyor bizim cerkeslik . Ama annem bilir hingel yapmayi :) bende katilacagim birazdan bakalim sen begenecek misin :)
Hmm anladım canım :)
Sen ne yaptın merak ettim :) hangi ülkeden
Ay şimdi gördüm mesajı canım,baktım çok beğendimYükledim kuzucum bakalım nasıl bulacaksın :)
Ay yollamam mi ablacim tepsi tepsi hemdeAçım zaten, canım mantı çekti, insan ablasına yollar 3-5-10 tabak
Birgün o da olur inşaallah, sizlerle şöyle güzel bir sofrada oturmak yemek sonrası şen kahkahalarla sohbet ne keyifli olur, şimdiden uyarayım çok konuşur çok gülerimAy yollamam mi ablacim tepsi tepsi hemde
Saka bir yanda birlikte yemeyi isterdim gercekten keske sana ikram edebilseydim abla
İnşallah ablacım çok isterim, bende senin gibiyim abla çok gülerim çok konusurum sıkıntı yok o yüzden iyi anlaşıyoruzBirgün o da olur inşaallah, sizlerle şöyle güzel bir sofrada oturmak yemek sonrası şen kahkahalarla sohbet ne keyifli olur, şimdiden uyarayım çok konuşur çok gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?