Yarışma Çerkes Mantısı-Hingel(Psihalive) - Mis un sponsorluğunda

ismini çok duydum ama hiç yemedim bu kategori kilo yapacak benden demesi ellerine sağlık çok güzel görünüyor bir gün kesinlikle deneyeceğim

Keşke
Pek sanmıyorum bim mantısı yiyoruk olmaz mı
normal mantı değil bu bibi
diğer isimlerini yazdım konuya, onları yazsam herkes bilmez ama Çerkes mantısı yazarsam duymuşlardır bilirler diye yazdım aslında bir denesen çok seversin harika bir şey benden söylemesi

Tek tek ne uğraştırmıştır.Emeğine ellerine sağlık.

Aklımdan çıkaramıyorum bide milletinde aklına soktum arkadaşlar benden hingel bekliyorlar

Ne kadar gurur verici bu yemeği yapman.
Maaşallah çok da güzel,kusursuz harika emeğine ellerine sağlık güzelim
Psihalive denince akar sular durur...

Ellerinize sağlık, gürcüyüm, kıymalı ve peynirlisini de yapar, adına da "lolozana" deriz

Çok da severim valla, başarılar dilerim

Gayet başarılı abreka ... hani bakınca bir daha bakıyorsun fotoya ...sonra keşke şurada bir tabak olsa diyorsunnn

Ellerine emeğine memleketinin mutfağına sağlık .... başarılar diliyorumm .

Gayet başarılı abreka ... hani bakınca bir daha bakıyorsun fotoya ...sonra keşke şurada bir tabak olsa diyorsunnn

Ellerine emeğine memleketinin mutfağına sağlık .... başarılar diliyorumm .
Çok teşekkür ederim nasıl sevindim <3 keşke ikram edebilseydim beraber yiyebilseydik
Bu arada telefonum bozuk tamirde ben eski bir telefonla idare ediyorum ve bu telefondan kk ya girmem mucize yarım saattir cevaplamaya çalışıyorum galiba ancak başarabildim ama emojiler açılmadığı için kendim işaretler koydum çok sevindim yoruma sonunda cevaplayabildim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…