- 12 Kasım 2014
- 9
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi ozkan_ozkan
Canım merhaba, bebisinizi kucağınıza almissiniz, gözünüz aydın. Saglikla biyutun yavrunuzu. Bende Bülent beyin hastasiyim. Ve central da doğum yapmayı dusunuyorum. Doğum ücreti ne kadardı acaba. Ne kadar bir ödeme yaptınız. Birikim yapmaya basladim ve butcemizi ayarlamamiz lazım. Birde doğum un nasıl geçti. Ben pek normal doğum yapabilecegimi sanmıyorum. Genel anestezi de olmam istemiyorum. Biraz anlatabilir misin zahmet olmazsaBenim doktorum hastane dışından Bülent Kars. Hamileliğimin ilk gününden beri kendisine gittim doğumda da doğum sonrasında da yanımdaydı ilgili ve güler yüzlü bilgili bir doktor.
merhabalar ben de en basından beri bülent beyle devam ediyorum ekim ayında doğumum olacak inşallah. doktorumdan zaten cok memnunun doğum yapanlar da cok memnun sizin gibi. eli cok hafifmiş. ben genel anestezi ile sezaryen olacağım nasipse. ve iki oda şeklindeki suit odasını istiyorum. bana verebileceğiniz tavsiyeler öneriler var mıdır? hani bilsem sunu şöyle yapardım bunu böyle yapardım diyecekleriniz var mı? doğumdan önce gidip doğum katını vs gezdiniz mi? ekstra çıkardıkları ücretler oldu mu? size davranışları nasıldı hemşirelerin hasta bakıcıların? bülent bey kaç kere ziyaret ediyor? cok soru sordum biliyorum ama zaman yaklastı heyecanlar basladı bende :)))Teşekkür ederim canım sanada sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin.sezeryan 2.400.genel istemiyorsan spinal yaptırabilirsin onunda sıkıntıları oluyomuş doğumdan sonra ama bende hiçbişey olmadı çok rahattım 3-4 saat sonra ayaklandım tabi ilk gün ağrılarım oldu ama o da normaldir.doğum anında herşeyi görebiliyosun bu açıdan da iyi bebeğini hemen koklayabiliyosun orada.ben hastaneden de doktorumdan da memnundum ve herkese de tavsiye ederim.
zaten sabahları doğum yaptırıyor gece 12ye kadar da hasta bakıyor ne ara dinleniyor anlamıyorum :) olumlu tecrübenize çok sevindim inşallah ben de aynı şekilde yaşarım doğumumu. suit oda için 230 tl fark alınıyormus geceliğine merak edenler için yazmıs olayım. peki suit oda için önceden ayırma durumu söz konusu olmuyormuş ama kısmete mi o odaları ayarlayabiliyorsunuz? siz nasıl suit odada yer bulabildinizMerhaba tabiki elimden geldiğince hastane ve doğumla ilgili tecrübelerimi aktarırım.ben hastanenin gebe eğitimine katıldım doğumdan bir ay önce sana da tavsiye ederim web sitesinde tarihleri var eğitime gittiğinde doğumhane odalar vs.gezip görebiliyosun.bizde ikili oda tercih ettik fiyat farkı var biraz ama rahat oluyor.ben spinal fiyat farkı ve oda farkı ödedim.bülent bey günde iki kez geldi diyebilirim.çıkarken pansumanı da kendi yaptı.evet eli çok hafif ilk gün 3-4 saat yattım ve sonrasında ayaklandım.hemşireler ve çocuk doktoru ilgililer bi sıkıntın olmasada gelip soruyorlar.her konuda bilgilendiriyorlar.
aminnn inşallahh darısı benim de basıma :) çok teşekkür ederim verdiğinzi bilgiler için çok sevindim artık daha sağ salim kafayla giderim :) sadece son bir sorum olacak saç makyaj için uzmanlar geliyormuş diyorlar odaya. doğru mu?Aslında doğumun kesin sezeryansa ve günün belli olursa bi kaç gün öncesinde Bülent bey hastaneye bilgi veriyor onlar ayırıyormuş ama benimki planlı değildi yinede tesadüf sanırım boş oda bulduk zaten benden sonra doğumlar arka arkaya geldi . Allah sanada sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin sorunsuz atlatırsın umarım.
15 gün önce Central de doğum yaptım sezeryan. Doktorum Figen hn.dı. İlk doğumumu da orada yapmıştım o zman doktorum Fatmanur hn.dı.
Küçük oda denk geldi biraz sıkışık oldu ama ziyaretçi çok olmadığından idare ettik. ( koridor payından dolayı bazı odalar daha geniş)ama hepsi doluydu maalesf.
Ekstra Geniş odalar ücret farkı var ben gerek görmedim.
İlk sezeryan dikişlerimde çok sancı olmamıştı, bunda oldu maalesef doktordan mı, yoksa ikinci olduğundan mu bilemeyeceğim.
Hemşireler ilgili pedlerimi bile onlardan aldım:) hiçbirşeye yok demiyorlar.
Bebek hemşireleri de çok ilgili, kızımı susturamadık aldılar bi kaç saat ilgilendiler saolsunlar.
Ödeme sırasında ekstra çıkarıyorlar 200-300 hazırlıklı olmakta fayda var . Tam ne kadar bilmiyorum eşim söylmedi.
Bence tercih edilebilir.