Central Hospital' de doğum yapanlar

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.

Teşekkür ederim canım sanada sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin.sezeryan 2.400.genel istemiyorsan spinal yaptırabilirsin onunda sıkıntıları oluyomuş doğumdan sonra ama bende hiçbişey olmadı çok rahattım 3-4 saat sonra ayaklandım tabi ilk gün ağrılarım oldu ama o da normaldir.doğum anında herşeyi görebiliyosun bu açıdan da iyi bebeğini hemen koklayabiliyosun orada.ben hastaneden de doktorumdan da memnundum ve herkese de tavsiye ederim.

Merhaba spinal için ne kadar fark verdiniz ? Doğum ücretinde istege bağlıda 3800 tl diyor hastane muhasebesi, sizinki zorunlu sezeryan mı oldu? birde bülent bey hastane fiyatından fark alıyor mu biliyorsanız cevabınızı bekliyorum.

Merhaba spinal farkı 250 civarıydı sanırım yeni yılda zam gelmiş olabilir.isteğe bağlı yada zorunlu diye bir fark yok sezeryanda fiyat aynıdır.ama söylediğiniz rakam biraz yüksek geldi bize hastane fiyat vermedi doktorumuzla görüştük o konuyu dışardan olduğu için.tabi doktorun ne aldığını bilemiyorum biz topluca hastane Veznesine ödeme yaptık onlar kendi aralarında hallediyorlar.

Arkadaşlar ben de Central hospital da doğum yapmayı düşünüyorum hastane seçmek gerçekten zormuş. Küçük odada kalanlar oda gerçekten çok mu küçüktü sorun oluyor mu ? Bir de bebek yoğun bakım ünitesi konusunda bilgisi olan var mı allah korusun erken doğum falan durumlarında çok önemliymiş hatta hastane seçerken en önemlisi bu bence. Bu haftanede doğum yapanlar deneyimlerini yazabilir mi ?

Arkadaşlar ben de Central hospital da doğum yapmayı düşünüyorum hastane seçmek gerçekten zormuş. Küçük odada kalanlar oda gerçekten çok mu küçüktü sorun oluyor mu ? Bir de bebek yoğun bakım ünitesi konusunda bilgisi olan var mı allah korusun erken doğum falan durumlarında çok önemliymiş hatta hastane seçerken en önemlisi bu bence. Bu haftanede doğum yapanlar deneyimlerini yazabilir mi ?
Bende levent konur u düşünüyorum
Ama hiç yprum bulamadım

Siz ne yaptınız central lamı devam ediyorsunuz

Kızlar benim doktorum centralda değil. Özel bi doktora gidiyorum dışardan. Doğumu centralda düşünüyoruz ama belki medistate kavacık da olabilir karar veremedim henüz

Bende kizimi central hospital de kucağıma aldım. Başak hanıma başlamıştım. Ancak bana hamile olduğunu bile soylemedi.halbuki biz tavsiye üzerine ona gitmiştik. Hamileligimin ortasında izne ayrıldı ve ben öyle kalakaldım. Sonra yine aynı hastanede devam ettim erken doğum yaptım maalesef nedenini bile öğrenemedim. Odaları falan iyi temiz o konuda bir sıkıntı yok.ancak birsürü extralar çıktı fatura sezaryen ücretini aştı.hatta eşim çok şikayette bulundu vs.kızım 6 gün kuvözde kaldı o konuda bir sıkıntı yaşamadım.

Bende kizimi central hospital de kucağıma aldım. Başak hanıma başlamıştım. Ancak bana hamile olduğunu bile soylemedi.halbuki biz tavsiye üzerine ona gitmiştik. Hamileligimin ortasında izne ayrıldı ve ben öyle kalakaldım. Sonra yine aynı hastanede devam ettim erken doğum yaptım maalesef nedenini bile öğrenemedim. Odaları falan iyi temiz o konuda bir sıkıntı yok.ancak birsürü extralar çıktı fatura sezaryen ücretini aştı.hatta eşim çok şikayette bulundu vs.kızım 6 gün kuvözde kaldı o konuda bir sıkıntı yaşamadım.
Kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba ? Bebeğiniz kaç gr doğmuştu ?

33+5 1980 gr dogdu
Maşallah kilosu iyiymiş. 6 gün kaldı dediniz dimi küvezde ? Az kalmış hem de ne güzel , haftası erken olmasına rağmen sağlıklıymış demekki. Benim de erken doğum riskim var korkuyorum. Central ın bebek yoğun bakım ünitesi iyi o zaman sanırım öneriyorsunuz dimi ? Doktor dışında memnun kaldınız?

Bende levent konur u düşünüyorum
Ama hiç yprum bulamadım
Canım ben 3 gün önce kendi doktorum yurtdışında okduğu için acilden gittim central a ağrım olduğu için. Levent bey nöbetçiymiş. Ben pek ısınamadım. Biraz soğuk bi doktor. Çok ilgilenmedi. Ama belki kendi hastası olmadığım içindir. Kendi hastalarına daha iyi davranıyor olabilir

Maşallah kilosu iyiymiş. 6 gün kaldı dediniz dimi küvezde ? Az kalmış hem de ne güzel , haftası erken olmasına rağmen sağlıklıymış demekki. Benim de erken doğum riskim var korkuyorum. Central ın bebek yoğun bakım ünitesi iyi o zaman sanırım öneriyorsunuz dimi ? Doktor dışında memnun kaldınız?
Evet iyi kızıma iyi baktılar çok şükür. Ben 28. Haftada bir sıkıntı daha yaşadım doğum sancılarım başlamıştı. 1 gece yattım centralda.durduruldu o zaman ciğer geliştirme iğneleri yapildi sanırım onunda etkisi var kızımın solunumu iyiydi.sadece mide ve bağırsaklarında kirli şu vardı ve emme olayı sağlanınca çıkardılar kuvözde.
Sadece kızım kuvözde iken onu cam arkasından izlemek çok zor kesinlikle içeri almiliyorlardi günde 2 kez 10ar dakika cam arkasından izliyorduk o süreç biraz zordu.

Buarada Allah yardımcınız olsun inşallah erken doğum olmaz. Benim 2. Hamileligim belki yine yapabilirmisim.bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin ben kaşar peyniri bulgur pilavı ve muz tuketiyordum kilo alması için bunlarında faydası oldu.

Buarada Allah yardımcınız olsun inşallah erken doğum olmaz. Benim 2. Hamileligim belki yine yapabilirmisim.bebeğinize kilo aldıracak şeyler yiyin ben kaşar peyniri bulgur pilavı ve muz tuketiyordum kilo alması için bunlarında faydası oldu.
Ben de onları bol bol tüketmeye çalışıyorum canım umarım sorun yaşamadan çözülür

Merhaba;
Benımde doktorum klınıkte oldugu ıcın sıkıntı yasıyorum. O sebepten doktorumu degıstırmeye karar verdım. Dogumumu Central de yapmaya karar verdım ama dogum ve takıbım ıcın henuz doktor secemedım. Aslında Fıgen hanım ve Basak Hanım arasında kaldım. Ne olur bılgılerınızı ve deneyımlerınızı paylasın.
Merhaba ben de central hospital düşünüyorum doğum nasıl geçti
En çok personeli merak ediyorum kibar davrandılar mı?
Aksi halde çok üzülür sinirlenirşm günüm berbat olur

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu Central Hospital hastanesinde aldım. Pazar günüydü ve kadın hastalıkları&doğum doktoru op.dr Levent Konur nöbetçiydi.
İlk muayene güzel geçti, bize kart ve kişisel numarasını vererek "ne zaman sorun olursa arayabilirsiniz" demesi üzerine mutlu olduk,güvendik ve artık bu doktor ile devam edeceğimizi netleştirdik.
İkinci kontrolde "rahim içinde kanama var"diyerek bizi korkuttu. (Bunu genelde her hastasına yapıyormuş).
Kanamam vs.. Olmadı.
Gittiğimiz her kontrolde yüzü asık, bakışları sert, sorduğumuz sorulara isteksiz cevap veren biriydi.
3 ay sonra"plesanta aşağıda kanaman olabilir,erken doğum olabilir ve normal doğum yapamazsın dedi.
Dünyamızı başımıza yıktı.Hamile bir bayanı günlerce ağlattı.
İçimi kemiren bir şüphe vardı,Devlet hastanesine randevu alıp gittim, muayene eden doktora anlattım ve "hayır plesanta olması gerektiği gibi,aşağıda değil korkmayın ve normal doğum için sorun yok"dedi.
Tekrardan başka bir devlet hastanesinde doktora gittim oda aynısını söyledi.
Yani levent konur bize yalan attı ve sezaryanı her zaman savundu. Sezaryan olmam için dakikalarca dil döktü.
37.ci hafta bittiginde bebegi alalim dedi, bebegin tahmini kilosunu sordugumda "kilosuna bakmadim ne gerek var" dedi.
Tabikii doğumu onunla yapmadım, 37.ci haftamda doktorumu degistirdim.
38+6 da dogum yaptim ve bebegim 2.820 gramdi. Gunler oncesinden beni sezaryan yapip daha dusuk kiloda bir bebek verecekti elime Belkide kuvezde kalacakti bebegim.
Anne bebek dostu bir hastanede böyle doktor çalıştırmak ne demek?
Aylarca bu doktora geldiğim için çok pişmanım.
Ustelik harika bir hamilelik donemi gecirmistim, mide bulantim bile olmadi yani demem o ki tonla para verdim,doktora soru sorup bunaltmadim, ama doktordan bi guler yuz goremedim.
Ultrason fotografi bile detayli olarak vermedi tarih:2017 !!!
Devlet hastanesinde bile 3 boyutlu resim veriyorlar.
Bana kalsa daha plesanta yalanini ogrendimde birakacaktim ama esim izin vermedi, bu doktorda basladik bu doktorda bitirelim dedi. Ödemiş olduğumuz ücretler haram olsun.Hayatimda yaptigim en buyuk hata bu doktor ile yola devam etmemdi. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu arada dogumu baska bir hastane ve doktorda yaptiktan sonra hic aramadi. İnsan bi merak edip arar degil mi? Sonucta 9 ay boyunca ayda 2 kere sana gelmisim. Ahhh levent konur, bana yasattigin hersey icin seni Allaha havale ettim!

Merhaba Gebeliğimin 12. Haftasında Dr Levent Konur la tanıştım ve gebeliğim boyunca herşeyim harika gitmesine tavsiyeleriyle vesile oldu. Sayesinde kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Minnettarım. Normal doğum yapmak o kadar çok istiyordum ki hep yanımda ve destekçim oldu. Bebeğimin boynuna dolanan kordon aşağı inmesine engel olduğu için 11 saat sancıyla beklememe ramen kızım aşağı inemedi ve sezeryan oldum. Ama inanın Levent bey süreç boyunca öyle destekleyici ve güvenilirdi ki benim için eşim asker ve hamileliğimde doğumda yanımda olamadı eşimi sürekli bilgilendirdi her aşamada ailem gibi yanımdaydı. Çok teşekkür ederim. Güler yüzü ve tecrübeysiyle kızımı sağlıkla dünyaya getirdim.

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu Central Hospital hastanesinde aldım. Pazar günüydü ve kadın hastalıkları&doğum doktoru op.dr Levent Konur nöbetçiydi.
İlk muayene güzel geçti, bize kart ve kişisel numarasını vererek "ne zaman sorun olursa arayabilirsiniz" demesi üzerine mutlu olduk,güvendik ve artık bu doktor ile devam edeceğimizi netleştirdik.
İkinci kontrolde "rahim içinde kanama var"diyerek bizi korkuttu. (Bunu genelde her hastasına yapıyormuş).
Kanamam vs.. Olmadı.
Gittiğimiz her kontrolde yüzü asık, bakışları sert, sorduğumuz sorulara isteksiz cevap veren biriydi.
3 ay sonra"plesanta aşağıda kanaman olabilir,erken doğum olabilir ve normal doğum yapamazsın dedi.
Dünyamızı başımıza yıktı.Hamile bir bayanı günlerce ağlattı.
İçimi kemiren bir şüphe vardı,Devlet hastanesine randevu alıp gittim, muayene eden doktora anlattım ve "hayır plesanta olması gerektiği gibi,aşağıda değil korkmayın ve normal doğum için sorun yok"dedi.
Tekrardan başka bir devlet hastanesinde doktora gittim oda aynısını söyledi.
Yani levent konur bize yalan attı ve sezaryanı her zaman savundu. Sezaryan olmam için dakikalarca dil döktü.
37.ci hafta bittiginde bebegi alalim dedi, bebegin tahmini kilosunu sordugumda "kilosuna bakmadim ne gerek var" dedi.
Tabikii doğumu onunla yapmadım, 37.ci haftamda doktorumu degistirdim.
38+6 da dogum yaptim ve bebegim 2.820 gramdi. Gunler oncesinden beni sezaryan yapip daha dusuk kiloda bir bebek verecekti elime Belkide kuvezde kalacakti bebegim.
Anne bebek dostu bir hastanede böyle doktor çalıştırmak ne demek?
Aylarca bu doktora geldiğim için çok pişmanım.
Ustelik harika bir hamilelik donemi gecirmistim, mide bulantim bile olmadi yani demem o ki tonla para verdim,doktora soru sorup bunaltmadim, ama doktordan bi guler yuz goremedim.
Ultrason fotografi bile detayli olarak vermedi tarih:2017 !!!
Devlet hastanesinde bile 3 boyutlu resim veriyorlar.
Bana kalsa daha plesanta yalanini ogrendimde birakacaktim ama esim izin vermedi, bu doktorda basladik bu doktorda bitirelim dedi. Ödemiş olduğumuz ücretler haram olsun.Hayatimda yaptigim en buyuk hata bu doktor ile yola devam etmemdi. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu arada dogumu baska bir hastane ve doktorda yaptiktan sonra hic aramadi. İnsan bi merak edip arar degil mi? Sonucta 9 ay boyunca ayda 2 kere sana gelmisim. Ahhh levent konur, bana yasattigin hersey icin seni Allaha havale ettim!

Çok şaşırdım acaba aynı kişiden bahsetmiyor muyuz diye düşündüm hatta her kontrolde güler yüzlü ultrasondan kızımı sever her ayrıntıyı paylaşır ve hatta güzel pozda ultrason görüntüsü vermek için uğraşırdı. Doğum sürecimde de hep destekçim oldu. Her zaman tavsiye ederim. Ama bi arkadaşım da gitti 9 haftalık kanaman var demiş ona da bana hiç böyle bişey söylemedi herşey hep yolundaydı hep güler yüzlü ve ilgiliydi. Doğum doktoruna güvenmek çok önemli yaşadığınız kötü tecrübe üzücü umarım bebeğiniz sağlıla büyür. Sevgiler

X