Central Hospital' de doğum yapanlar

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu Central Hospital hastanesinde aldım. Pazar günüydü ve kadın hastalıkları&doğum doktoru op.dr Levent Konur nöbetçiydi.
İlk muayene güzel geçti, bize kart ve kişisel numarasını vererek "ne zaman sorun olursa arayabilirsiniz" demesi üzerine mutlu olduk,güvendik ve artık bu doktor ile devam edeceğimizi netleştirdik.
İkinci kontrolde "rahim içinde kanama var"diyerek bizi korkuttu. (Bunu genelde her hastasına yapıyormuş).
Kanamam vs.. Olmadı.
Gittiğimiz her kontrolde yüzü asık, bakışları sert, sorduğumuz sorulara isteksiz cevap veren biriydi.
3 ay sonra"plesanta aşağıda kanaman olabilir,erken doğum olabilir ve normal doğum yapamazsın dedi.
Dünyamızı başımıza yıktı.Hamile bir bayanı günlerce ağlattı.
İçimi kemiren bir şüphe vardı,Devlet hastanesine randevu alıp gittim, muayene eden doktora anlattım ve "hayır plesanta olması gerektiği gibi,aşağıda değil korkmayın ve normal doğum için sorun yok"dedi.
Tekrardan başka bir devlet hastanesinde doktora gittim oda aynısını söyledi.
Yani levent konur bize yalan attı ve sezaryanı her zaman savundu. Sezaryan olmam için dakikalarca dil döktü.
37.ci hafta bittiginde bebegi alalim dedi, bebegin tahmini kilosunu sordugumda "kilosuna bakmadim ne gerek var" dedi.
Tabikii doğumu onunla yapmadım, 37.ci haftamda doktorumu degistirdim.
38+6 da dogum yaptim ve bebegim 2.820 gramdi. Gunler oncesinden beni sezaryan yapip daha dusuk kiloda bir bebek verecekti elime Belkide kuvezde kalacakti bebegim.
Anne bebek dostu bir hastanede böyle doktor çalıştırmak ne demek?
Aylarca bu doktora geldiğim için çok pişmanım.
Ustelik harika bir hamilelik donemi gecirmistim, mide bulantim bile olmadi yani demem o ki tonla para verdim,doktora soru sorup bunaltmadim, ama doktordan bi guler yuz goremedim.
Ultrason fotografi bile detayli olarak vermedi tarih:2017 !!!
Devlet hastanesinde bile 3 boyutlu resim veriyorlar.
Bana kalsa daha plesanta yalanini ogrendimde birakacaktim ama esim izin vermedi, bu doktorda basladik bu doktorda bitirelim dedi. Ödemiş olduğumuz ücretler haram olsun.Hayatimda yaptigim en buyuk hata bu doktor ile yola devam etmemdi. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu arada dogumu baska bir hastane ve doktorda yaptiktan sonra hic aramadi. İnsan bi merak edip arar degil mi? Sonucta 9 ay boyunca ayda 2 kere sana gelmisim. Ahhh levent konur, bana yasattigin hersey icin seni Allaha havale ettim!

Levent konur hamileliğim boyunca gerek bilgisi gerekse ilgisiyle hep yanımda oldu.her aradığımda cevap verdi.onun sayesinde çok rahat normal doğum yaptım.kendisine şükran duyuyorum.