• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cenemdeki tüyler :(

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
32
Kızlar benim cenemde 1 iki tüy vardı elimle kopardim 4-5 oldu uzuyor bı de baktım alınca çoğalıyor makasla kesiyorum
Boyle bir problemi çözen var mı aranızda artık gıcık oldum

Kızlar benim cenemde 1 iki tüy vardı elimle kopardim 4-5 oldu uzuyor bı de baktım alınca çoğalıyor makasla kesiyorum
Tek cozum igneli epilasyon ben yaptirdim cok menunum

ben de de çıkıyo siyah ve kalın iki üç tane. çıktıkça cımbızla alıyorum.

Sayilacak kadar iken. Hemen igneli epilasyona gidin kesin cozum.

Hiç takmıyorum bazen ağda bazen cımbız o an nasıl uygunsa hallediyorum. Acıyan bir bölge değil çene korkma. Ama iğneli ya da lazer yaptıracağım yaz bitince.

ben de de çıkıyo siyah ve kalın iki üç tane. çıktıkça cımbızla alıyorum.
Benim de bir tane vardı çenemde aldım sonra çoğaldı .Dr gittim hormonlarda problem yok ...Dr un dediği kıl kökünü uyarmissin bu yüzden çoğalmis .Şimdi lumea ile kurtuldum tek tük çıkıyor.

Benim de bir tane vardı çenemde aldım sonra çoğaldı .Dr gittim hormonlarda problem yok ...Dr un dediği kıl kökünü uyarmissin bu yüzden çoğalmis .Şimdi lumea ile kurtuldum tek tük çıkıyor.

bende de var lumea ama yüze kullanmaya cesaret edemiyorum. sonuçta bu dediklerim siyah olan iki üç tane. etrafında ince ayva tüyleri de var. lazer yüzdeki tüyleri çoğalttığıan göre bu cihaz da çoğaltmaz mı?

Cımbızla çekince o kalınlaşır ve dağılır.keşke ağda yada iple alsaydın .
İğneliye git ama iğnelide yani sonuç almak için çok sabırlı olmam gerek

bende de var lumea ama yüze kullanmaya cesaret edemiyorum. sonuçta bu dediklerim siyah olan iki üç tane. etrafında ince ayva tüyleri de var. lazer yüzdeki tüyleri çoğalttığıan göre bu cihaz da çoğaltmaz mı?
valla benim çenede artık 1 2 tane değildi 30 un üstünde olmuştu tüy gözümü kararttim ayva tüyleri cogalirsada başka çözüm bulurum.

ay bu tüylerden bıktımya kaş aldırırım 3 gün somra fırlar bıyık desen öyle bide çenede de çıktı bende aldım cımbızla çoğaldı almadan da olmuyor çene altıma doğruda var 2 tane kadar ama simsiyah değil onuda alsam çoğalacak

ay tam da günlerdir aklımı kurcalayan soru. bende de aynı sey oldu cenemdeki bikaç siyah tuyu alıyım derken belli bi bölgede hep siyah cıkmaya başladı cıldırıcııımm. kesiyorum olmuyo siyah siyah orası hep. napıcam bilemiyorum. lazere de sadece ufak bi bölge için gitmek istemiyorum. tüm yüze de yaptırmak işime gelmiyor.

bioder diye bi krem varmış galiba tuy azaltıcı. ondan kullanmayı dusunuyorum. şimdilik iple alacagım o siyah tüyleri

Acı eşiğin düşükse uzat gitsin. Top sakal bırak. İnsanlar sana tavsiye veriyo sen acı eşiğim düşük diyosun.

Benımde bazen 3 bazen 2 bazende 1 tane cıkıyor. Cımbızla alıyorum. Hormonlarıma bakıldı ve erkeklik hormonum biraz yüksek cıktı.

Back