Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek cozum igneli epilasyon ben yaptirdim cok menunumKızlar benim cenemde 1 iki tüy vardı elimle kopardim 4-5 oldu uzuyor bı de baktım alınca çoğalıyor makasla kesiyorum
Boyle bir problemi çözen var mı aranızda artık gıcık oldum
cok aciyor muTek cozum igneli epilasyon ben yaptirdim cok menunum
Biraz ama dayanilmaz bir aci degilcok aciyor mu
Sayilacak kadar iken. Hemen igneli epilasyona gidin kesin cozum.Kızlar benim cenemde 1 iki tüy vardı elimle kopardim 4-5 oldu uzuyor bı de baktım alınca çoğalıyor makasla kesiyorum
iste aci esigim vok dusukBiraz ama dayanilmaz bir aci degil
Emla krem sur ozmaniste aci esigim vok dusuk
Benim de bir tane vardı çenemde aldım sonra çoğaldı .Dr gittim hormonlarda problem yok ...Dr un dediği kıl kökünü uyarmissin bu yüzden çoğalmis .Şimdi lumea ile kurtuldum tek tük çıkıyor.ben de de çıkıyo siyah ve kalın iki üç tane. çıktıkça cımbızla alıyorum.
Benim de bir tane vardı çenemde aldım sonra çoğaldı .Dr gittim hormonlarda problem yok ...Dr un dediği kıl kökünü uyarmissin bu yüzden çoğalmis .Şimdi lumea ile kurtuldum tek tük çıkıyor.
valla benim çenede artık 1 2 tane değildi 30 un üstünde olmuştu tüy gözümü kararttim ayva tüyleri cogalirsada başka çözüm bulurum.bende de var lumea ama yüze kullanmaya cesaret edemiyorum. sonuçta bu dediklerim siyah olan iki üç tane. etrafında ince ayva tüyleri de var. lazer yüzdeki tüyleri çoğalttığıan göre bu cihaz da çoğaltmaz mı?
ay bu tüylerden bıktımya kaş aldırırım 3 gün somra fırlar bıyık desen öyle bide çenede de çıktı bende aldım cımbızla çoğaldı almadan da olmuyor çene altıma doğruda var 2 tane kadar ama simsiyah değil onuda alsam çoğalacakKızlar benim cenemde 1 iki tüy vardı elimle kopardim 4-5 oldu uzuyor bı de baktım alınca çoğalıyor makasla kesiyorum
valla benim çenede artık 1 2 tane değildi 30 un üstünde olmuştu tüy gözümü kararttim ayva tüyleri cogalirsada başka çözüm bulurum.