- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
Son durumunuz nedir?Yaa ayni belirtiler varmis gercektendeInsallah gonlumuzden gecen sey olur kuzum haberleselim insallah canim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz nedir?Yaa ayni belirtiler varmis gercektendeInsallah gonlumuzden gecen sey olur kuzum haberleselim insallah canim
![]()
7 haftalık hamileyim canım çok şükürSon durumunuz nedir?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin aynı durumları yaşadığım içni merak ettim :)7 haftalık hamileyim canım çok şükür![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin aynı durumları yaşadığım içni merak ettim :)
Amin hamişlerin duası kabul olurmuş bana da gönlünden bi dua eder misinAllah razı olsunRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Tabiki de Allah size de en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat haberi almayi nasip etsin gönlünüzden geçen güzellikler sizin olsun inşallahAmin hamişlerin duası kabul olurmuş bana da gönlünden bi dua eder misin![]()
Amiiin amiiinn çok teşekkürleeerrrTabiki de Allah size de en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat haberi almayi nasip etsin gönlünüzden geçen güzellikler sizin olsun inşallah![]()
Rica ederimAmiiin amiiinn çok teşekkürleeerrr![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah benimde adetime 8 gün kaldı test yapsam suan cıkmaz dimi benimde dün çok ağır uykum vardı göğsümde şişlik başladı normalde adete 1-2 gün kala başlardı birde mide yanması ve bel ağrısı var, ama bu belirtiler adet dönemime de çok benziyor ayırt edemedim tek fark biraz daha erken başladı belirtiler 8-10 gün kala başlamazdı inşaallah gebelik vardır A ayse6728Tabiki de Allah size de en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat haberi almayi nasip etsin gönlünüzden geçen güzellikler sizin olsun inşallah![]()
Dediğiniz gibi hamilelik belirtileri adet belirtileriyle birbirine çok benziyor ben sadece miğde yanmamdan anlamıştım normalde miğde yanmam olmazdı benim günüm 2-3 gün gecikti erken gebelik testinde bile silik çizgi çıkıyordu yani sizin saha 8 gün varsa biraz bekleyin derim hamileyseniz bile testte çıkmayabilir benim geç çıkmıştı inşallah hamilesinizdir güzel haberler bekliyorumHayırlı uğurlu olsun inşaallah benimde adetime 8 gün kaldı test yapsam suan cıkmaz dimi benimde dün çok ağır uykum vardı göğsümde şişlik başladı normalde adete 1-2 gün kala başlardı birde mide yanması ve bel ağrısı var, ama bu belirtiler adet dönemime de çok benziyor ayırt edemedim tek fark biraz daha erken başladı belirtiler 8-10 gün kala başlamazdı inşaallah gebelik vardır A ayse6728
Ne durumdasınız acaba benimde normal de bu kadar belim ağrımaz ama bu sefer kopacak gibi ağrıyor az ayakta dursamHayırlı uğurlu olsun inşaallah benimde adetime 8 gün kaldı test yapsam suan cıkmaz dimi benimde dün çok ağır uykum vardı göğsümde şişlik başladı normalde adete 1-2 gün kala başlardı birde mide yanması ve bel ağrısı var, ama bu belirtiler adet dönemime de çok benziyor ayırt edemedim tek fark biraz daha erken başladı belirtiler 8-10 gün kala başlamazdı inşaallah gebelik vardır A ayse6728
Merhaba bugün test yaptım galiba pozitif sizde bir bakınNe durumdasınız acaba benimde normal de bu kadar belim ağrımaz ama bu sefer kopacak gibi ağrıyor az ayakta dursam
Bende yarın sabah yapayim artık sabredip 3 gün kalmış olacak hayırlı olsun kan tahlili de yarın yaptırın ama sağlıcakla gelsin insallahMerhaba bugün test yaptım galiba pozitif sizde bir bakındün gece sancılarım oldu dedim bu kadar erken olamaz ya hamileyim yada regl olacak bugün test yaptım akşam yaptığım halde 3 dakikada böyle oldu bat a 4 gün var
Yurtdisinda olduğum için kadın doğum doktoru bakıyor normalde ama sağlık ocağı gibi bir yer var oraya soracağım kan tahlili yapıyorlarsa yaptiracagimBende yarın sabah yapayim artık sabredip 3 gün kalmış olacak hayırlı olsun kan tahlili de yarın yaptırın ama sağlıcakla gelsin insallah![]()
Ayy bence hamilesiniz benimde böyle çıkmıştı silik çıkmıştıMerhaba bugün test yaptım galiba pozitif sizde bir bakındün gece sancılarım oldu dedim bu kadar erken olamaz ya hamileyim yada regl olacak bugün test yaptım akşam yaptığım halde 3 dakikada böyle oldu bat a 4 gün var
Hergun test yapip koyulasiyor mu diye de bakabilirsiniz yarın a biraz daha belirginlesir ilk idrarla falanYurtdisinda olduğum için kadın doğum doktoru bakıyor normalde ama sağlık ocağı gibi bir yer var oraya soracağım kan tahlili yapıyorlarsa yaptiracagim
Ama herkesin aynı olmuyor benim 3-4 gün hiç koyulaşmadi siliklik bazı testlerde daha fazlaydi yok denilecek kadardı bazilarinda biraz daha belirgin oluyordu bence anlamanin en güzel yolu beklemek ama fikrimce gebe olmasaydı hiç silik çizgi gormezdiHergun test yapip koyulasiyor mu diye de bakabilirsiniz yarın a biraz daha belirginlesir ilk idrarla falan
Evet orasıda var herkesin ki aynı olmuyor bende ilk gebeligimde 5 gün kala öğrendim aksam yaptım böyle silik sabah daha koyuydu o yüzden öyle dedim de beklemekte fayda var tabikiAma herkesin aynı olmuyor benim 3-4 gün hiç koyulaşmadi siliklik bazı testlerde daha fazlaydi yok denilecek kadardı bazilarinda biraz daha belirgin oluyordu bence anlamanin en güzel yolu beklemek ama fikrimce gebe olmasaydı hiç silik çizgi gormezdi![]()
Ben birde bu ay rahim filmi çekindim o yüzden çok stres yapıyorum galiba benimki de pazartesi aşırı bel ağrım ve kalcama vuran ağrım varBenim bat pazartesi günü inşallah pazartesi yeniden yapayim