Çenede yaparım Kariyer de :)

valla herkez kariyeri bıraktı hazinin topikinde klavyeyi alan oraya koşmuş site de diğer topikler gayet tenha

en son esila adlı üyenin şifresini vermesinden dolayı kazen yorumu yaptı esila üyeliğini kaybetti diye sildi konuyu birden bire bi açıklama yapmadı canım

kazen bi gün sinirinden siteyide kapatmazsa iyidir:1ninca:
olay sonuca bağlanamadı dimi, kafam çok karıştıı yakafamçokkarıştı

evet, kimse uğramadı bugün :)
bende üşütmüşüm, bademciklerim şiş. akşam olsa da eve gitsek

hadi ya geçmiş olsun bademcik ağrısını bilirim antibiyotik şart kullanıyormusun dikkat et kendine hasta hasta da çalışmak zor izin vermezlermi

izin vermezler sanırım. antibiyotik henüz almadım akşam eve gidince alırım artık..benim ufaklıkta hasta.. su çiçeği oldu sanırım. doktora gittiler şimdi babasıyla. önemli bişey değildir inşallah

oyy kıyamam ben ona geçmiş olsun analı oğullu babaya nazmı yapıyonuz kız:)) şaka şaka
yoktur canım benim önemli bişey su çiçeği hepimiz atlattık inşallah sorunsuz bi şekilde atlatır biter

inşallah canımmm,,
ayrıca allah söyletti heralde, benim kızım var. bide oğlum olur inşallah:)

aa kızmıydı ben oğlan diye hatırlıyorum inşallah canım demekki Allah söyletti Allah gönlüne göre versin

günaydııınn, yine nihanla ben varız. kimse gelmiyo buraya .. nihan topik değiştirelim mi, nereye gidelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…