Çenede yaparım Kariyer de :)

:KK1: erkek milleti işte.. ellerine yüzlerine bulaştırıyolar hep.bi keresinde eşimle tv izliyoduk yan yana oturuyoruz bu arada.. birden kolunu kaldırdı. kafama bi dirsek koydu kafamçokkarıştı dövecek sandımsempatiksalakcinni noluyoruz dedim. meğerse kolunu omzuma atacakmışlaelaelaelaelae

ay Allahım ya:roflol::roflol:
hiç atmasaymış daha iyiymiş valla

benim kocam da benı korkutmayı sever evin içinde saklandı bıgun bulamadım alıcaktım nerderyseee :KK3:

bende bi sabah aramıştım eşimi evin içinde.. uyanır uyanmaz ...
sonra saate bi baktım sabah 10 . işe gitmiş adam bekler mi o saate kadar:ecrin_bebek:
ay Allahım ya:roflol::roflol:
hiç atmasaymış daha iyiymiş valla

sakarım benim:asigim: bunun gibi bir sürü anım var. dolaylı yoldan mı dövüyo beni anlayamadımsempatiksalakcinni

revani yapcam bende..
çayın yanına da un kurabiyesi ve kek yapcam. cokacimcoookdeğişik kek tarifleri aramaktayım:CüvCüv:

gelen olmuyodu önceki bayramlarda. ama bu bayrama olur kanımca. Antepden abimler gelicek ilk defa, ev sahibimizin evlatları eşimle arkadaş.. bize de uğrarlar geldiklerinde iyi ağırlamak istiyorum. bide burda kimsemiz yok sayılır. benim ailem dışında. bizde evdeyiz bayramda. her ihtimale karşı hazırlıklı olayım. bide be seviyorum kek, börek yapmayı. boshayallersmileseve seve yaparım.
sıl benim yerim bi pastane mutfağı olmalıymışsempatiksalakcinni

pasta yapmayı bende çok severim ama boş zamanımda bana pek kimse gelmeyeceği için tek çeşit az tatlı alıcam

ay o konuyu hiç açma dertliyim zaten şu ramazan bi geçsin göbek eritme çalışmaları başlıcak ama tatlıya karşı koyamıyorum bi ericek bi çıkçak göbek galiba:KK1:

ay o konuyu hiç açma dertliyim zaten şu ramazan bi geçsin göbek eritme çalışmaları başlıcak ama tatlıya karşı koyamıyorum bi ericek bi çıkçak göbek galiba:KK1:

:KK1: bende göbek möbek yok . sezeryanlıyım ama kalmadı çok şükür:hulya:

şuan çok sinirliyim. lise arkadaşımla tartıştım.. çok sinirlendim. ellerim titriyo, gözüm karardı alsanaalsanasmile

güzeldi.. gezdik tozduk...

hazinsonların konusunu okudukça şaşırıyorum. resmen dolandırmışlar koca siteyi..

X