Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

vay be münevver ve ailesine de suc konduruldu yaa..ne diyeceğimi bilemedim..
kanım dondu..yazık bu tarz zihniyetlere...sadece kk da değil sokakta da var bu tarz düşünenler..
ben cemden cok cemin ailesini sucluyorum evet.
ama bu olayda suclanacak son kişi münevver ve ailesi olur..
bugun büyük konusan bircok genç kız münevverin yerinde olabilirdi..
aksamüstü erkek arkadaşının evine giden tek genç kız münevver değil.
bir insana güvenmek mi sucu?..
aralarında ne tarz bir kavga olursa olsun,cem ister cinnet geçirsin ister planlayarak yapsın ( ki planladığını sanmıyorum) bu olaydaki tek masum münevverdir.

Öğleden sonra, ‘verem hastası’ bir hükümlünün çıkarıldığı, özel banyo, tuvaleti olan B Blok 5’inci koğuşa alındı. Tecavüz hükümlülerinin kaldığı ‘damat koğuşu’na komşu olan Garipoğlu, saldırıya uğramaması için havalandırmaya da ya tek başına ya ‘enterne’ edilmiş eşcinsel bir hükümlüyle çıkacak.

Cem Garipoğlu’nun, Maltepe Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi’nde kalacağı haberi, dün öğle saatlerinde televizyonlarda alt yazı geçince, üç koğuşta isyan çıktı. Çocuklar “Cem’i bize verin” diye bağırarak yatakları tutuşturdu. Yangın, cezaevi personeli tarafından söndürüldü. Garipoğlu, tutuklandıktan sonra saat 24.00 sıralarında, Maltepe Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi’ne getirildi. Kurallara göre 200 liradan fazla parayla girilemeyen cezaevinde Cem’in cebinden de tam 200 lira çıktı. Bu para cezaevi emanetine teslim edildi. Üst araması yapılan, sağlık muayenesinden geçirilen Cem Garipoğlu, geceyi idari bölümdeki karantina koğuşunda tek başına geçirdi. Sahur yemeğinden Cem Garipoğlu’na da servis yapıldı.

Sakalları berberde kesildi
Cem Garipoğlu, karantina koğuşunda yalnız başına geçirdiği ilk gecenin ardından, dün sabah B Blok 8’inci koğuşa alındı.

ılk kantin alışverişini burada yaptı. Kahvaltı için, krem peyir, zeytin, yağ, ekmek ve gazete istedi. Abone olmadığı için gazete talebi geri çevrildi. Daha sonra cezaevi berberi tarafından sakalı kesildi.

Kaldığı koğuşu gözetleyen kameralar, kör noktada kalan banyo-tuvalet ve yatağı görmüyor. Kemer, ayakkabı bağı alınan Garipoğlu, banyosunu da hamamlarda olduğu gibi normal musluktan, plastik tas kullanılarak yapabiliyor. Tüm koğuşlardaki gibi, ‘cennet’ model yatakta yatıyor.

Karşı komşu ‘teröristler’
Öğlene doğru B Blok 5. koğuştaki verem hastası tutuklu başka koğuşa nakledilince, Garipoğlu, banyosu, tuvaleti ve havalandırması olan bu koğuşa alındı. Cem Garipoğlu’nun kaldığı koğuşun hemen karşısındaki koğuşlarda, terör suçlusu çocuklar kalıyor. Birkaç koğuş ilerisi ise, tecavüz suçlularının kaldığı “Damat Koğuşu.”

Cezaevi yönetimi, ünlü olmak isteyen bir mahkumûn, Cem Garipoğlu’na saldırı düzenlemesinden korkuyor. Bu nedenle, Garipoğlu’nun diğer tutuklularla teması minumum düzeyde tutulmak isteniyor. Cem Garipoğlu, halı sahanın bulunduğu bölgedeki genel havalandırma bölümüne ya yalnız çıkacak, ya da diğer tutuklulardan enterne edilen, eşcinsel bir tutukluyla çıkarılacak. Cem Garipoğlu, 40 gün sonra 18’ini doldurunca, Silivri Cezaevi’ne gönderilecek.
5'nci koğuşta tek başına19.09.2009 - Bu haberi 54422 kişi okudu.Tam 197 gün sonra teslim olan Münevver Karabulut cinayetinin sanığı Cem Garipoğlu, ilk gecesini ‘karantina koğuşu’nda tek başına geçirdi. ılk kahvaltısında krem peynir, zeytin, yağ ve ekmek yedi. Sabahı, ‘cennet’ model yatakları bulunan, B Blok 8’inci koğuşta geçirdi.

adam icerde bile keyif yapiyp kötükedihüsokötükedihüso
nasil adalet bu anlamiyorum yaziklar olsun kötükedihüso
yedirmeyin icirmeyin korumayin gebersin kötükedihüso

bellliiiii bunuda o kopek adam gibi besiye cektiler kötükedihüso

yaziklar olsunnnnnnnnnnnn bu ulkede kotu suc isleyen herkes yan gelip yatiyo...........

getirin idamii oturtun elektrikli sandalyeye titresin gebersin serefsiz.

Herkes anlamak istediği gibi anlıyor yani pes!
Azra yazımın neresini dehşetle okudun?
Her iki tarafıda suçlama kısmını mı?
Ailelerin sorumsuz olduğunu düşündüğüm kısım mı yoksa ?
Ben ceme çanak mı tutuyorum münevvere oh olsun mu diyorum? hayretle okudum diyebiliyorsun?
Her ne olursa olsun ailelerinin sorumsuzlukları yüzünden ikisinede yazık oldu diyorum.. ikiside çok gençti... bu cem için ceza almasın mı diyorum? Hayrete düşüren cümle ne burda hayrete düşüren kelimelerim hangisi? Bende insanım benimde vicdanım var bir elim kesildiğinde bir damla kan gördüğümde içimin ne şekilde garip bi harekete geçtiğini bir ben biliyorum bana kalkmış cani bi insan gibi yorum yapıyorsunuz. Her halde cem cezasını çekicek çekmeli.. Öyle böyle değil gerçekten hakettiği cezayı çekmeli buna kim karşı gelebilir? Kim tersini düşünebilir?
Ayrıca münevverin gezmesi serbestliği söz konusu değil münevverin ailesinin kızlarına karşı sorumsuzluğu dedim bir daha okumanı tavsiye ederim bende serbestim diyorum bende serberstim ama ailemin soluğu hemen bir adım ensemdedir. Ya kelimeleri nasıl kendinize göre çeviriyorsunuz.
Gerçi ben ne yazsamda baştan her iki taraf suçlu, ikisinede yazık oldu dedim ya diğer yazdıklarımı görmezden gelip bu iki cümle üzerine yoğunlaşıcaksınız çünkü herkes burda bi günah keçisi falan arıyor sanırım. Düşüncemide yazamıcaksam ne işim var benim bu forumda?
Aslında bu konuda herkesin aynı düşündüğü fakat azınlıktaki kişininde diğer tarafında suçlu olduğunu dile getirdiği anda ipler kopuyor sorun burda.
Herkes istediği gibi anlıcak var mı böyle olay.
Sizin tepkileriniz benim düşüncemi mi değiştiricek?Hayır...
Her iki tarafta suçlu ailelerin çocuklarına karşı yeteri kadar ilgili ve sorumluluk sahibi olmamalarından kaynaklanan nedenlerden dolayı durumlar böyle oluyor..
Ya hiç bi görmüyorsunuz ya çevrenizdede tek etken ailedir diyorum bitti ya bitti böyle düşünüyorum. Bunada pes deyin bunuda hayret içinde okuyun hoş ben hayret ettirecek nasıl cümleler kuruyosam...
Hayret edici cümleleri gösterin bana.

cemin yalanları ortaya çıkıyor verdiği ifadeyle adli tıp raporları uyuşmuyor, bir iki kere karnına meyve bıçağı saplayıp testereyle boynunu kesmeye çalıştım demiş halbuki boynundaki kesin çok düzgün ve vucudunda 29 kesik var, ani oldu demişti fakat deliller planlı olduğunu gösteriyormuş, kızın eşyaları bile itinayla toplanmış, yanlızdım diyor babamın sonradan heberi oldu diyor ama kızın üstünde aynı aileden erkelere ait dna kalıntıları var
bence bu ailenin planları ayağına dolançak, güzel muhasebe yaptıklarını sanıyolardı ama evdeki hesap çarşıya uymıcak

evt cnm katılıyorum sana herkesin yaşam tarzı kendine ister rahat ister sınırlı kimse kimseyi bu yüzden yargılamamalı hadi tamam yargılasın ona razıyım ama öldürmemeli bi can bu kadar basit mi?

Karabiber tabiki öldürülmemeli...
Burda kimse ölümüne haklı sebepler çıkarmıyor.zaten hiç bir sebep hiç bir ölümüde haklı çıkarmaz. Çünkü can bu ya..
Çıkarırsa zaten cemden o insanınne farkı kalır?
Burda serberst yaşamından ziyade aile sorumluluğu deniyor..Yani ben öyle diyorum serbest yaşam olabilir ama aile sorumluluğu altında..

bnn ne diyorum sen ne diyorsun

halen karşı tarafıda suçluyorsun yaa pes

bn evden çıkıyorum dediğimde annm nereye gidiyorsun kızm dediğin de

fatmaya gidiyorum dedim varsayım ama erkek arkadaşımn evine gittim diyelim

annem ailem nerden bilcek

hiç bi anne baba kıznın bölyle bişey yapmasına musade vermez tamammı

bnde bi anneyim bnm kadar diğer anneler de anlar evladının asla kötü olmasını istemez

sence annesi bilse yollarmıydı o gün onu oraya

BURDA TEK SUÇLU CEM GARİPOĞLU VE AİLESİ

1+1 NASIL 2 EDİYORSA

BUDA BÖYLE BİLİNE

KİMSE MÜNEVVERİN AİLESİNİ SUÇLAMASIN

Aileler çocuklarıyla yeri geldimi arkadaş gibi olmalılar...
Arkadaş gibi olmalı ki çocuk yaptığını gizlemesin...
Ben şuraya gidiyorum dediğinde gerçekten oraya gitsin...
Aile ilişkileri şeffaf olmalı... Bi kişi şu şöyle diyorsa o gerçekten öyle olmalı.
Ama yok a deyip b yi yapıyorsa çocuk onu suçlarım...Eğer ailesinin yüzünden bu şekilde yalanlara bahanelere sığınıyorsada ailesini suçlarım...
Ben ailemden böyle gördüm...
Ha dersen ben ve bir çok kişi erkek arkadaşı ile tanışma olayına karşıyız tanıma açısından da olsa evime almam onun aileside kızımı tanımasın evine yollamam dersen o ayrı... Bu şekilde şuraya gidiyorum deyipte bir çok kız erkek arkadaşının evine gider siz ailelerde ayşede fatmada sanırsınız...
Uzatmaya gerek yok sizin düşünceniz belli benim düşüncem belli destanlar yazsanız düşüncem değişmez destanlar yazsam sizin düşünceniz değişmez.. Bu yüzden düşüncemi yazdım sende aynı şekilde yazdın..daha fazla cvp verme olayı karşılıklı atışmaya dönüşür ve buda isticeğim en son şeydir.

Düş* benim yazdığım yazıyı okumadın mı çok merak ediyorum.
Link de verdim ama ayşe armanın yazısını okumamışsın belli ki..
Bu ailenin sizin ailenizden farklı olduğunu düşündüren nedir?
Neye dayandırıyosunuz bu yazdıklarınızı çok merak ediyorum.

o zmn en son bn yazım sende sussssss

sende bnm asla ve asla düşüncemi değiştrmezsiiin

senn ailen öyle die herkesin ailesi öyle olcak die bu kural yok

herksin bi yetişme ve yatiştirme tarzı var

ozmn ailesene hep yalan söleyen kızlar ölsün

bnce sen buraya da yazma faceede cem garipoğluu destekçileri die bir sayfa var oraya yaz

tekrarlıyorum münevver ve ailesini kimse karalamısın

biri allahn rahmetine ermiş

ailesi ise bu dünyada alabilcekleri en büyük yarayı almış

allahım kimseye ama hiç kimseye yaşatmasın

ailesi iyi olana da kötü olana da

hayır cnm münevveri ailesi satıyordu yaa!!!

yahu kız kötü yolda olsa bile

ailesi takip etmiyor olsa bile (bn buna inanmıyorum)

bu şekilde ölümü hak ediyor mu

arkadaşlar münevere yapılan olay bizler yani hmcinslerimize yapılan bi olaydr

facede bi sayfa var cem garipoğlunu destekleyenler diee

okudukça dehşete düşüyorum

sinir katsayım artıyor

cemi savunanlar nasıl savunuyor biliyormusun

aldatmasaymış ozmn hak etmiş diyorlar

şu lafa dikkat!!!!!

aynısını bizde yaparız

işte türkiyenn geldiği hal

versinler şimdi ceme 12 13 yıl bi hapis

ak işte gençliğeee örnek

sonra sözde başıboş olan kızlar ölüme mahkum

iyi ozmn aldatan her kadın ölsün ohh ne alaaaa

ama erkek aldatınca erketir o yapar çapkın olsun adı

kızlarr
bende bu konuyu her kez gibi yakından takip ediyorum
ortada kötü bi olay var tabi ama şunuda belirtmek isterimki biz sadece olaya münevverin ailesinin söledikleri ve münevverin öldürülmesi tarafından baktık
hemen şunuda belirtiyim hiç bir olay bu denli vahşetin sebebi değildir ama
münevverin erkek kardeşiyle cemin çekilen fotoğrafları münevverin bu kadar rahat olması sizce doğrumuydu tabiki şuan bunların tartışılması çok yanlış ama benim de kızım olduğunda ve erkek ardaş edindiğinde bu kadar rahat olmalımıyım yada erkek kardeşin var yanında hadi git bakalım diyebilirmiyim
insanların içlerini bilemem sonuçta ve bakın şuna dikkatinizi çekmek istiyorum
cem resimlerde görüldüğü gibi gayet aklı başında bi çocukmuş yani münevverin kardeşi ve münevverle çekilen resimler onu gösteriyo cemin babannesi bile benim torunum nasıl yaptı bunu diyo yani aslında bence herşey bu kadar normal giderken mi yaptı bu vahşeti sadece mesajlar bu denli vahşete sebep olabilirmi
ortada bilinmeyen bi çok şey var ce
m biliyosunuzki 5 dil yabancı dil biliyo bu kadar okumuş etmiş biri telefonunda mesaj gördüğü sevgilisini doğrayabilirmi bence ortada yanlış bişeyler var​

Azracım kesinlikle haklısın ama şu cümleyi başkaları söylediği için kurma lütfen
"senn ailen öyle die herkesin ailesi öyle olcak die bu kural yok"
O aile nasıl bir aile bunun açıklamasını istiyorum ben, ortada bir itham varsa kaynağı olmalı?
O ailenin serbest umursamaz bir aile olduğu kanısına nerden yola çıkarak varıldı?
Okumaktan yoksun ama yorum yapmaya çok meraklı insanlara soruyorum bunu, erkek arkadaşı olduğunu bilmek, sevgililer gününde gece dışarı çıkmasına izin vermek organizasyonu ayarlamak, kızıyla arkadaş olup sevgilisiyle ilgili herşeyi bilmek mi umursamaz aile standardı? Münevver okul çıkışı cemin evine giderek öldürüldü, yine yalan söylemedi, sadece ailesine haber vermedi. Bu mu "kızını takip etmezsen kafası kesilir" felsefesinin dayanağı?
Ben senden de münevverden de serbestim düş*, istediğim an istediğim yere gidebilirim, aileme söyleme gereği bile duymayabilirim, erkek arkadaşımın evine de gidebilirim. Bu benim kafamın kesilmesini hakettiğim anlamına geliyor öyleyse mafoldumben

Merak ediyorum bu cem, bakkalın oğlu, tamircinin çırağı, yada bir evsiz olsaydı yine münevver ve ailesinde suç aranacak mıydı :hulya:

Azra kurduğun cümlelere dikkat et! Ne demek sus mus küçük çocuk mu var karşında sus deyip duruyorsun hayret bir şey!
Bir sonraki kurduğun cümlede de ne demek cemi destekleyen mi var senin karşında sen git facete cemi destekle diyorsun!
Oku oku oku tekrar oku başa dön yazdığımı tekrar oku ve bana desteklediğimi ima ettiğim tek bi cümleyi göster!
Sinir katsayım artıyor 1000 kere düşünüp bi kere cümle kurucam diyorum ama senin bu cümlelerin buna mani olucak yakında!
Hayret bir şey ya aileler de suçlu bu olayda dedik diyee asmaya insan arıyorsun herhalde sen.
Hiç bir neden ölümünü haklı çıkarmaz diyorum cem haketiği cezayı çekmeli diyorum öyle 10-15 sene değil gerçekten hakettiği cezayı diyorum ama anlayana...
Ayrıca aldatan ölsün serbest olan ölsün mü dedim kurduğun cümlelere bak ya bırak anlamak istediğin gibi anlıyorsun cümlelerime hakim olamıcam yakında onun için muhattap olmuyorum şu dakidan itibarenn yaz çiz uydur kur kafanda birşeylerr okey ? Ne desem anlamıyor ya hayret.

Kamera kayıtlarına göre Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut’u arka kapıdan eve aldıktan sonra ön kapıdan eve giriyor ve 10 dakika sonra da testere almak üzere evden çıkıp nalbura gidiyor.
KAMERA KAYITLARI ıLE ıFADE FARKLI

Ancak ifadesinde, Karabulut’a bahçe ve havuzu gösterdiğini, sohbet ettiklerini, öpüştüklerini, 30 veya 45 dakika sonra birşeyler yediklerini, bu sırada üç kadeh votka içtiğini daha sonra cep telefonundaki mesajlar yüzünden kavga ettiklerini öne sürüyor.
NTV'nin haberine göre, güvenlik kamerası kayıtları ikilinin evde kaldığı sürenin sadece 10 dakika olduğunu gösteriyor.
BıRDEN ÇOK DARBE VAR

Cem Garipoğlu, itiş kakış sırasında mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile 3 kez karın bölgesine vurduğunu, daha sonra aldığı testere ile kafasını kestiğini öne sürüyor.
Adli Tıp Raporuna göre cesette daha fazla kesik var. Boyundaki kesik de düzgün. Bütün bunlar Garipoğlu'nun öne sürdüğü cinnet ve panik konusunda soru işaretleri oluşturuyor.
YANINDA BıRıLERı VAR MIYDI?

Cem Garipoğlu, ifadesinde cinayeti tek başına gerçekleştirdiğini, hatta babasının dahi olaydan saatler sonra haberi olduğunu öne sürüyor.
Oysa, Adli Tıp Raporu, Münevver Karabulut’Un üzerindeki tükürük ve kan incelemelerinde, Garipoğlu ailesinin erkek bireylerine ait birden çok DNA örneği bulunduğunu ortaya koymuştu.
CıNAYET PLANLI MIYDI?

Garipoğlu ifadesinde mesajları görünce cinnet getirdiğini, birçok şeyi hatırlamadığını ileri sürüyor.
Polisin olay yeri inceleme tutanaklarında ise, genç kızın tüm eşyaları titizlikle toplandığı yer alıyor. Bu da olayın planlı bir şekilde yapıldığı izlenimini doğruyor.

wala cnm varan varmış demekki

hiç kimsenin ailesi yok
yada var la yoklar örnk:münevver

herkes bu lafı duymak isityor

haydiii münevverin ailesine cem vurmuş kıyamet yarası koymuş
haydin çekinmeyin bizler yani kamoyuda vuralıım

Münevver'in annesi zaten kızıyla arkadaş gibiymiş..Ben de arkadaş gibiydim, kimle çıksam söylerdim anneme.Ama erkek arkadaşımın evine gdeceğim zaman söylemedim hiç..Benim cesetimde aynen böyle bulunsaydı ailemin ne suçu olacaktı??
Gelelim Münevver'e..
O da Cem'in evine gitti diye suçlanamaz.Kız güvenmiş..Ayrıca bu Cem'in evi de olmayabilirdi..
Cem Münevver'e "evde doğumgünü partisi var" da diyebilirdi, ya da "ailemle tanıştırcam seni" diyebilirdi.Belki de böyle demiştir olamaz mı? Sonuçta bu işin iç yüzünü kimse bilmiyor.Ve o vicdansız, ifadesinde önce evde öpüşüp, yüzeysel seviştiklerini söyleyerek, kamuoyunda "KÖTÜ KIZ" imajı yaratmaya çalışıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…