- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
Kızlar çamaşırda bulunana spermlerin Adli Tıp Kurumu'nun hatası olduğu ortaya çıkmamış mıydı?
Yok canım yanlış hatırlamıyorsam 2 farklı sperm bulunmuştu. 2. kişiye ait sperm karıştı yani 1 kişinin spermi hala duruyodu, ben öyle biliyorum.
Ben bu cem ve münevver olayından gerçekten sıkıldım...
Tamam genç bi kız öldü..
Genç bi çocuk katil oldu...
Neden yaptı niçin yaptı bunlar çok yazıldı çizildi kimse aslını tam olarak bilmiyor cemden başka...
Ve hiç bir sebepte bi insanın ölümünü haklı çıkarmaz..
Ama sinir olduğum ve dikkat ettiğim tek bir nokta var."Münevverin bu kadar serbest olması ! O bi çocuk daha ya reşit olmamış daha yeni genç kızlığa adım atmış ama maşallahh gece kulüpleri partyler eğlenceler erkek arkadaşının evi geç saatlere kadar orda burda gezmeler... Ya bir baba nasıl izin verebilir buna? Herşeyin bi sınırı vardır... Daha reşit olmamış bi kızın bu kadar serbest olması ne kadar doğru hemde başında baba(!) bulunurken....Bu baba cemi bilmiyormuydu? Bu baba cemle bilmem nerelere gittiğini bilmiyormuydu? Yada evine gittiğini... Diyelim ki bilmiyordu... Ama geç saatlerde eve dönen küçük kızlarını hiç mi merak etmiyordu nerde geziyor nerde ne yapıyor kiminle bu kız diye merak etmiyormuydu...Madem bu kadar serbest bu kız rahatlıkla dışarı çıkabiliyor insan kızının kiminle arkadaşlık ettiğini bilmeliydi bence tanımalıydı o çocuğu yakından...
Bende serbest bi insanımdır.Babam öldü küçük yaştayken dedemide yakın bi zamanda kaybettim ben ama annem ve anneannem her zaman arkamda oldular.. Erkek arkadaşımla 2006dan beri beraberiz ve istediğimiz zaman istediğimiz yerde görüşüyoruz ama annem benim birlikte olduğum insanı tanımak istedi evini açtı ona onun aileside beni tanımak istedi bana evini açtı ailemin gözü önünde görüştük hep,dışarda vakit geçirdiğimiz zamanlar ise annem gittiğim her yeri bilirdi.. Attığım adımdan haberi vardır.Ben de serbestim dedim ya ama aradaki farka bakın! Annem ve anneannem yeri geldi evin hem erkeği hem kadını oldu.. Ama görün ki bi baba babalık görevini düzgün yerine getirimedi...
Kimin suçu mu ? Ben bu olayda öncelikle münevverin babasını sonra annesini suçlu buluyorum... Sonra cemi ve ailesini..
Çünkü, kız çocuğu olan insan her zaman daha dikkatli olmalıdır... Öyle bir zamandayız ki ne zaman nasıl bir olayla karşılaşacağımız hiç belli değil... Münevverin ailesinin yaptığı tam bir sorumsuzluk örneği...
Noldu kızı genç yaşta öldü gitti... Herkes cemi suçladı(suçlanmıcak gibide değil oda ayrı konu) Ama acaba bu baba hiç dönüpte kendine baktımı? Benne yaptım da böyle bi sonla karşılaştık dedi mi? Daha ilgili bi baba olsaydı belki bunlar başına gelmicekti kızının...
Cem ise aslında söylicek bir şey bulamıyorum suçlu evet... vicdanı olan bir insan bir canlıya kıyamaz.. Sebep ne olursa olsun.. Psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum ben onun... Zaten cinayet işleyen ve işlemeye meğilli olan insanlarda çok daha ileri derecede görülür bu psikolojik bozukluk.... Zengin olması birşeyi değiştirmiyor..Demekki herşey para değilmiş... Burdaki etkende ortaya çıkıyor yine..aile... Her yapılan işte aile çok büyük etken.. Para var soylu aile zengin aile..... Ama çocuklarına herşeyi parayla vermeye çalıştıkları için sorunlarını dertlerini hep görmezden gelmişler... bunun sonucunda psikopatlık derecesine varan davranışlarına zemin hazırlamışlar farkında olmadan...
Yazık yani bi çocuk dünyaya getiriliyorsa her şekilde arkasında olmalı insan sevgisini ilgisini vermeli sorumluluğunu bilmeli çocuğuna karşı... Şimdi cemin yaptığı bu küçük kardeşininde hayatında ömür boyu leke olarak kalıcak...Aslında garipoğlu ailesine cemden ömür boyu leke...
Çok uzun yazdım ama ben böyle düşünüyorum... Okursanız belki bana kızıcaksınız soğuk kanlı vurdumduymaz yada nasıl bi düşünce diceksiniz ama ben böyle düşünüyorum..
Sorumsuz ailelerin çocuklarının başına gelen hazin son... Her iki taraf suçlu...
Tamam genç bi kız öldü..
Genç bi çocuk katil oldu...
yazık çok yazık bir genç kız kendinizden biraz farklı yaşıyr diyemi suçlu oluyor.öyleyse bu demekki ülkemizde ölmesi gereken daha çok kişi var(tövbe tövbe)çünkü bu kızımızdan çk çok daha rahat gezip tozanlar var.allah akıl fikir versin.mafoldumbenortada bir cani var,cani diyorum anlattığı gibi yanlışlıkla yada kazayla olan bir ölüm değil çünki,
Adını duymak istemeyen varsa, bu olaydan sıkıldıysa kanal değiştirecek!!!!!!
"Heryerde o var, kanal değişsekte aynı" diyen varsa, açacak paşa paşa dvd'den film izleyecek, ya da netten diğer haberleri takip edecek, olmadı paşa paşa kitap okuyacak!!!!
Bu ne vicdansızlık bu ne bencilliktir yahu..İnanamıyorum kızlar size, empati yapın biraz ya Allahınızı severseniz ya, evlat büyüteceksiniz, bu vicdansızlıkla nasıl büyüteceksiniz??
Kız sevdi diye suçlu oldu....Münevver bir geceyarısı, bir gece gezmesinde öldürülmedi!!!! Gündüz vakti öldürüldü...Tek suçu Cem'in evine gitmek miydi?
Sorarım sizlere elinizi vicdanınıza koyup cevap verin, Hiç mi birini sevmediniz?
Hiç mi birisine aşık olup, gözünüzü karartmadınız?
Hiç mi güvenmediniz kızım yaaa!!
Allah aynı acıyı size yaşatmasın, inanın bu kadar objektif olamazsınız....
Unutmadan şu da var;
Hadi kızını sıktın, o kadar serbest bırakmadın, ama gittiği heryerden haberin olduğuna emin olabilir misin??
Ben de derdim anneme "Ayşe'ye gidiyorum" diye...Ama gittiğim yer Ayşe değil, Ali olurdu, bu durumda anne baba nerden bilecek, dedektif mi takacak peşine töövbe yarabbim ya...
bir evlat nasıl büyüyor ne emeklerle yazık sen gel öldür birde parçala canilik resmen.bahçelievlerde bulunmuş birde be oturduğum muhitten korktum bir an.AZeLYa55 Yazdıklarınızın hepsine sonuna kadar katılıyorumvereliniortak,kaldı ki akşam bile çıkmış olsa bu onun öldürülmesini mi gerektirir bir bayan akşam vakti dışarı çıkamaz mı ,sıkmak ya da serbest bırakmak meselesi değil bu ,tek bir gerçek var o da o gencecik kızın katledildiği ve bu çocuğun en ağır cezayı alması gerektiğidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?