- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
keşke her cinayete bu hassasiyet gösterilse diye geçmiyor değil içimden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genç olsun yaşlı olsun ölen bir insan
öldürme şekline bir ad verilemeyecek kadar ürkütücü
acı ile yüreği yanan bir anne bir baba bir kardeş var
bizlere ne oluyor birbirimize suç bulmaya suçlu bulmaya çalışıyoruz
bu hale hep bu yüzden gelmiyormuyuz çözüm değil çözümlere çözümsüzlük katmak huyumuz oldu
adalet öyle yada böyle yerini bulacaktır
birbirimize sataşmak yerine bizim başımıza gelmeyecek gibi davranmayı bırakıp neler yapıp yanlış gidenleri düzeltiriz diye baksak
:roflol::roflol::roflol: yok artık o kadarda naklen değil, reklamlar derken kazenin mesajını kast etmiştim
12 yıldanda inebilirmiş arkadaşlar. ağır tahrik varsa. ki. bunların avukatları bunuda kulpuna uyduracaklardır...
:roflol::roflol:
Canım bende Cem ile başka ne gelişmeler gösteriyor demiştim zatüüüdelikafadulden
Gzetelerde hep aynı haber var çünkü sabahtan berişakkıdı
pedagog tahsis edilmiş 5 yaşında sanki hey allahım
evet şimdi de ruh sağlığı bozuk deniyr
ozmn bizde gııck olduğumuz bi kişiyi 18 yaşından küçük birine böle öldürteliim
az ceza alsın çıksın
way beeeee waaay
vak ki vah
Pedagog yerine cellat tahsis etselermişya:mymeka:
Yav bu pislik kurtulur, yok 18 yaşından küçük minnacık bir çocuğum, yok akıl sağlığım yerinde değil, yok Münevverin yerine ben ölseydim kahretsin, Münevverin kafasınıda ben ayırmadım zaten gövdeden kendiliğinden oldu, şaştım kaldım, cesedi ben götürmedim çöp bidonuna, uçtu gitti yerini buldu, zaten evdeki kan izlerini, testereyi filan ben hiç bilmiyorum komşu yaptı. Benim hiçbir günahım yok, suçsuzum der bulmaz:
ama sadece bu yetmiyor :umursamaz:
birde ünlü tanıdıkların olacak
avukatın ünlümü yoksa girme sakın
1 kilo baklava çalan hala yatıyorçaldıklarında küçüktüler şimdi büyüdülermi bilmiyorum yoksa hep küçükmü kaldılar
ama sadece bu yetmiyor :umursamaz:
birde ünlü tanıdıkların olacak
avukatın ünlümü yoksa girme sakın
1 kilo baklava çalan hala yatıyorçaldıklarında küçüktüler şimdi büyüdülermi bilmiyorum yoksa hep küçükmü kaldılar