Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

b encede çok yatırmayacaklar yazık çok yazık .inşallah böyle olmaz

katillerde katilde bitmez dünyada olduğu gibi

cennete değiliz ki bilmiyoruz kim iyi kim kötü güveniyoruz iyi diye

bu oğlanda bu şans varken genel af da çıkar bi bakarız dışarıda Allah korusun. çok sinir bozucu ya 30 na gelmeden çıkacak yani ne ala memleket

:roflol::roflol::roflol: yok artık o kadarda naklen değil, reklamlar derken kazenin mesajını kast etmiştim

:roflol::roflol:

Canım bende Cem ile başka ne gelişmeler gösteriyor demiştim zatüüüdelikafadulden

Gzetelerde hep aynı haber var çünkü sabahtan berişakkıdı

evet şimdi de ruh sağlığı bozuk deniyr

12 yıldanda inebilirmiş arkadaşlar. ağır tahrik varsa. ki. bunların avukatları bunuda kulpuna uyduracaklardır...

oldu olacak ceza vermeseler bari...
ya hiç çocuk tipi var mı onda yaa...
ama şaşırmamak lazım annesini öldüren bir kız vardı ceza bile almamıştı

ozmn bizde gııck olduğumuz bi kişiyi 18 yaşından küçük birine böle öldürteliim

az ceza alsın çıksın

way beeeee waaay

vah ki vah

allah evlatlarımızı ve bizleri böyle psikopatlardan korusun

pedagog tahsis edilmiş 5 yaşında sanki hey allahım

Pedagog yerine cellat tahsis etselermişya:mymeka:

Yav bu pislik kurtulur, yok 18 yaşından küçük minnacık bir çocuğum, yok akıl sağlığım yerinde değil, yok Münevverin yerine ben ölseydim kahretsin, Münevverin kafasınıda ben ayırmadım zaten gövdeden kendiliğinden oldu, şaştım kaldım, cesedi ben götürmedim çöp bidonuna, uçtu gitti yerini buldu, zaten evdeki kan izlerini, testereyi filan ben hiç bilmiyorum komşu yaptı. Benim hiçbir günahım yok, suçsuzum der bu lmaz:

kimse bişey yazamsın bakiim gazeden okuyun aynı şeyler var gazetede kahvaltınızıda yapın annem hadikaydirigubbakcemile3

cemmm yurtdışında denildi aylarca, meğer ıstanbulda fink atarmış beyefendi...
Resmen emniyetle işbirliği yapılmış açık ve net, ıstanbulda saklandı ve güzel yurdumun bu kadar polisi bulamadı, hatta ıstanbulda olduğuna dair bir ipucu bile bulamayarak yurtdışında dedi...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Tek aklıma gelen bu devirde paran ve yukarılarda dayın yoksa suçsuz olsan bile hapsedilmeye mahkumsun...

ozmn bizde gııck olduğumuz bi kişiyi 18 yaşından küçük birine böle öldürteliim
az ceza alsın çıksın
way beeeee waaay
vak ki vah

ama sadece bu yetmiyor :umursamaz:

birde ünlü tanıdıkların olacak

avukatın ünlümü yoksa girme sakın

1 kilo baklava çalan hala yatıyor çaldıklarında küçüktüler şimdi büyüdülermi bilmiyorum yoksa hep küçükmü kaldılar

valla acımamızı bekliyolar bence yok babası ceme hangi duygusal notları yollamışmış

Gelde bu adalete güven. Bazen diyorumki kendi cezanı kendin vereceksin, çok ciddiyim.şakkıdı

ay dimi ya ben o olayı unutmuştum bak, diyorum ya herşey unutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…