Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

başka bir bakış açısı tabi
bende toptan suçlamadım kıss zaten eminiyet suçludur diye
ama sadece nedense bazılarına sus peyı verilmiş gibi geliyor bana
bunca zaman türkiyede ve bir anda teslim ediliyor ilginç değilmi
ne yedi ne içti insan 3 gün aç kalsa ölür mutlak biri çevreden yarıdm
etti akraba yada değil mutlaka birilerine aile para verdi oda gitti bunu besledi
hiçmi hesaplar kontrol edilmedi hiçmi takip edilme yakın eşrafı anlamadığım bu

Evet kesinlikle birileri onu besledi..Mutlaka yanına gidip gelen oldu.. Daha önce bende düşünmüştüm onu.. Ama ailenin hesapları telefonları mutlaka kontrol ediliyordur.Ama bu aile geniş ve büyük bir aile..israil bağlatnılarından bile bahsediliyordu.mutlaka adamları vardır..
Yanlız şu varkı..
Aile ve avukatlar çok güzel olayı yumuşatıyorlar..Sucuk ekmek yedi demek bile planlı bir şey..

cok zor bır durum arkadaşlar benımde evlatlarım var genc kızım delıkanlı oglum allah kımseyı şeytana uydurmasın cok korkuyorum özellıkle kızımı bıran yanımdan ayıramıyorum ama bak erkek cocuguda neler yapabılıyor cok kötü ya dıyecek söz yok bence

kazen bey kalabalığı görünce hemen reklama geldiniz:delphin:

haberi yine her zaman olduğu gibi şimdi kk dan aldım ve ne kadar çok sevindiğimi belirtmek isterim ah bee kk kam sende olmasan dünyadan heberim olmıcak:kedi:

cok zor bır durum arkadaşlar benımde evlatlarım var genc kızım delıkanlı oglum allah kımseyı şeytana uydurmasın cok korkuyorum özellıkle kızımı bıran yanımdan ayıramıyorum ama bak erkek cocuguda neler yapabılıyor cok kötü ya dıyecek söz yok bence

canım çocuklarımızı evlere kapatamyız ki başına bişey gelcek diye, çok korumacı büyüyülen çocuklarda çok normal olmuyo sonuçta

ayy annem aradı şimdi kızlarrr
çocuk karakoluna getirmişler gece üsküdara annemin evinin yanında
mahallece çıktık yuhaladık lafları saydık geldik diyor görmüşler cemi
millet yüzüne tükürüyordu felan diyor kaydirigubbakcemile3

canım çocuklarımızı evlere kapatamyız ki başına bişey gelcek diye, çok korumacı büyüyülen çocuklarda çok normal olmuyo sonuçta
haklısın canım zaten ıstesende cok koruyamıyorsun sonucta okula gıdıyorlar hep dışarda ben ne bıleyım neler oluyor ama yınede korkuyorum işte

Back