Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

yooooooo kapatıldım demiyor,istanbulun yakın çevrelerinde gezdim diyor

herşey danışıklı dövüş, buradan gitmedi tabiki o gece yakalandı dedikleri gibi,
zaman istedi aile emniyetten, habercileri de yanıltmak için yurt dışı masalı uydurdular
cinayete kılıf bulacaklar ya sus payı da 700bin dolar verildi e şimdi yaşıda 18 gelmeden
bahaneside hazır daha ne olsun..

Canım ben öyle düşünmüyorum..Neden hemen bilmeden bir kurumu karalıyorsunuz....Yakalanan bir adamı salıvermek mümkün mü allah aşkına.. İstanbul gibi bir yerde istediğiniz gibi saklanırsınz. Konu komşularından terörist ,ceepnanelik çıkıyor. evlerin altından mezarlıklar çıkıyor alt kat komşusunun haberi olmuyor.. Herşeyi emniyetten beklememek lazım. Herkesin evine girip tek tek arayamazlarya..

valla burda bu kadar rahat konuşuken polisler IP mizin peşine düşmez inşallah konuşurken dikkatli olmakta fayda var

ravzannurmusun ne karın ağrısısın gerizekalı karı münevver de azdeğilmiş de nedemek oluyo
senin gibi zavallı yobazlar işte türkiyeyi bu hale soktu

Hop dedik arkadaşım, konuşmalarına dikkat et. Bu yazından dolayı uzaklaştırma alacaksın, haberin olsun.

ravzannurmusun ne karın ağrısısın gerizekalı karı münevver de azdeğilmiş de nedemek oluyo
senin gibi zavallı yobazlar işte türkiyeyi bu hale soktu
bu nedemek oluyo simdi kitzim sen ilk basta n yazdigimi oku dondan firlar gibi firlama .hem ben turkiyerde yasamiyorumm bunuda bill asil senin gibi birseyi arastirip etmeeden boyle firliyanlar getirdi turkiyeyi bu konumaa ..azini toplaaa

hunharca katledildi o kızcağız
yazık günah değilmi
yok cem ede üzülüyormuş onada yazıkmış vay be
merhamete bak sen
banlanacağımı bilerek yazdım ravza denen salak

arkadaşlar burada sadece konu üzrine tartışıyoruz herkesin düşüncesi farklı
ben cemin yaptığı olayı hiç tasvip etmiyorum hatta asılmalı bile yazık genç kıza
kızın annesini düşünemiyorum bile kızının çektiği acıları düşündükce çıldırır insan

ancak birbirinize kırıcı laflar felan söylemeyin nerde laik türkiye ??
bunun açıklılığı kapalılığı olmaz, görüyoruz gazete köşelerinde eşini aldatan
başkasına kaçan kadınlar bi bakıyorsun kapalı felan ben şaşıryorum bunun inançla filanda
ilgisi yok ti niyet sadece münevver açık giyinmiş kapalı giyinmiş ne farkeder
biz burda neden öldürüldü şimdi ne olacağı tartışıyoruz birbirinizi incitmeniz neden?

ozaman şu gülizar karısıda haketti öldürülmeyi
eltisinin oğluyla evlenen karı maşallah pekte mütasıp hatun

olan Münevver e oldu babası da 3 milyonlara hakkını helal etti umarım Münevver in ruhu biraz rahatlamıştır katili yakalanınca

Back