Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
buuuuu aleti kullananlar yorum yazsınlar lütfennnn...... almayı düşünüyorum bacak sıkılaştırmak için kullanacağım .. etkili olup olmadığı hakkında yorum bekliyorumm.....
canım benim ben aldım aslında bakarsan kendi kendine yapamazsın çünkü bayağı bi uğraştırıyo bana kardeşim yapıyodu işe yarıyo toparlıyo falan ama hiç sağlam değil ben bi süre kullandıktan sonra başlığındaki küçük çıkrık kırıldı yanı vakumun kase gibi olankısmını motara bağlayan bir çıkıntı gibi takıyosun biraz çeviriyosun bağlantı sağlanıyo dolayısıyla kırılınca bi işe yaramadı bende firmayı aradım geri gönderin bakalım dedi neyse yenisini gönderdiler para almadan e onuda kullanmaya başladım 1 ay dolmadan o da aynı yerden kırıldı anlayacağın hiç sağlam değil firmayı aradığımda yardımcı olamayız dediler garanti kapsamında olduğu halde işte kullanıcı hatası vs vs dediler halbuki aynı videodaki gibi kullanıyoduk yani farklı bi şekilde kullanmadık neyse tatlım çok uzun oldu ama detaylı bil istedim bence alma ama karar senin yinede:)