samyeli34 Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2006 2.539 437 14 Ocak 2019 Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle #21 Morenna .!.: Benim takımım komple pierre cardin. Çaydanlık çatal kaşık ve tencerelerimde 18 yazısı var zaten olmasa almazdım Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
Morenna .!.: Benim takımım komple pierre cardin. Çaydanlık çatal kaşık ve tencerelerimde 18 yazısı var zaten olmasa almazdım Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
D Doraisthema Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 16 Şubat 2019 10 5 36 20 Şubat 2019 Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle #22 Karaca kötü. Benimkiler de ne yazık ki Karaca ve set olarak alınddığı için gerçekten çok gereksiz parçaları var. En iyisi Korkmaz diyorlar. Tencere Setlerimle ilgili bir video çektim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Karaca kötü. Benimkiler de ne yazık ki Karaca ve set olarak alınddığı için gerçekten çok gereksiz parçaları var. En iyisi Korkmaz diyorlar. Tencere Setlerimle ilgili bir video çektim.