- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
-
- Konu Sahibi Liyayse_nt
Olsun herzaman geç olsun güç olmasın derim. Allah yolun sonunda hepimizin yüzünü güldürsün insallah. Yasınız cok genç olur herşey, bende 28 eşim 30 yasında. Bizim sanırım 1-2 sene beklemeye tahammülümüz yok.Yaşımız 25 bizimde testesteron o kadar
Biz şuan tese istemediğimiz için tedavi sürecimiz uzun doktor 6aydada çıkan var diyo 1senedede 2 sene de bakalım germ hücreleri var onlar arttıkca hücrelerde parçalanıyor Öncül hücrelerimiz var onları ilerletmeye çalışıyoruz
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasınOlsun herzaman geç olsun güç olmasın derim. Allah yolun sonunda hepimizin yüzünü güldürsün insallah. Yasınız cok genç olur herşey, bende 28 eşim 30 yasında. Bizim sanırım 1-2 sene beklemeye tahammülümüz yok.Bunalıyorum zaten bazen düşündükçe...
Amiin amin insallah canım. Kontrolden sonra mutlaka güzel haberlerini bekliyorum canımİnşallah güzel sonuçlar alırsınız allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Çocukken astım hastalığı varmş çok fazla ilaç içmiş o da yapabilir yaşam tarzı etken olabilir çocukken köyde ilk çocukmş belki bişeyleri farketmediler bilemiyrm işte. Ama genetik ya da tıkanıklığa bağlı değil. Bilmemek de çaresizliğe itiyorPeki siz yaptırdınız mı detaylı sperm analizi? Ve sizde de canlı cansız sperm görülmemiştir mi diyor spermiyogram testlerinde? Simdi benim bildiğim kadarıyla elle muayene, skrotal doppler usg, hormon tahlilleri, genetik test ve inhibin b testi yapılıyor.
Doktorunuz neye baglı oldugunu nasıl söyleyemez onu anlayamadım acıkcası. Dogustan kanal mı yok, sperm üretimimi yok. Niye Baska tedavilere yönlenmedilerki
Nedeni bilinince enazından çözüme yogunlasmak kolay oluyor haklısınızÇocukken astım hastalığı varmş çok fazla ilaç içmiş o da yapabilir yaşam tarzı etken olabilir çocukken köyde ilk çocukmş belki bişeyleri farketmediler bilemiyrm işte. Ama genetik ya da tıkanıklığa bağlı değil. Bilmemek de çaresizliğe itiyorcelalettin hoca da masraflar çok mu başlangç olarak? Bizim maddi açıdan toparlanmamız lazm tüm birikim gitti çünkü
Bızde 5 ay gıttık 5 ayda harcadığımız parayla 5 6 kez tup bebek yapardık masraflı malaesef ki su anda covıd riski var ama online hizmet verıcektır Dr sanırımÇocukken astım hastalığı varmş çok fazla ilaç içmiş o da yapabilir yaşam tarzı etken olabilir çocukken köyde ilk çocukmş belki bişeyleri farketmediler bilemiyrm işte. Ama genetik ya da tıkanıklığa bağlı değil. Bilmemek de çaresizliğe itiyorcelalettin hoca da masraflar çok mu başlangç olarak? Bizim maddi açıdan toparlanmamız lazm tüm birikim gitti çünkü
Araştırıyoruz ne yapalım die. Bülent hoca boşuna uğraşmayın size yapılacak bişey şu anlık yok dediNedeni bilinince enazından çözüme yogunlasmak kolay oluyor haklısınızbiz celalettin hocaya gitmiyoruz, bahceci üroloji doktoru Bülent Erol'a gidiyoruz 2 aylık ilaç tedavisi verdiler bizede. Eşimde kücükken 2 taraflı 2 kez fıtık ameliyatı gecirmiş tıkanıklık diyorlar bizede. Verdiği ilaçlardan biri 15 günlük ve fiyatı 275 TL civarı yanlış bilmiyorsam. Maddi manevi cok yoran zorlayan süreç. Celalettin hocanın bildiğim kadarıyla tedavileri daha uzun süreli oluyormuş. Bitkisel takviyeler de veriyormuş. Sanırım onun fiyatları birazdaha yüksek siz oraya mı gitmek istiyorsunuz
İnşallah iyileşir tez zamandaBızde 5 ay gıttık 5 ayda harcadığımız parayla 5 6 kez tup bebek yapardık masraflı malaesef ki su anda covıd riski var ama online hizmet verıcektır Dr sanırım
Ben size birşey sormak istiyorum. Bülent hoca sizden detaylı sperm analizi istedimi? Ve sizde sperm çıkışı varmı yoksa hiç yokmu bizimki gibi ? Benim bi arkadaşım var , eşide siZin gibi aynı durumda onlar çok fazla doktor gezmişti. Enson yurtdışından bi doktor geleceğini söylemişlerdi İstanbul’a görüşmeye gidiceklerdi. Daha sonra ilaç tedavisi ile devam ediyorlardı enson son durumları nedir hiç bilmiyorum. Yurtdışından Türkiye’ye gelen doktorlar var, onlarıda bi araştırıcam ben sizler için. Enazından yol gösteren olur diye düşünüyorumAraştırıyoruz ne yapalım die. Bülent hoca boşuna uğraşmayın size yapılacak bişey şu anlık yok dediama ben pes etmek istemiyrm herşey Allahtan. Ama maddi manevi güç lazm
Detaylı sperm analizi istemedi sadece Üstüste 5 spermigramdaki sonuç 0dı. Hormon tahlilleri ile ilerledik. Fsh ve testesterondaki değerleri düzenledi. Teşekkür ederim inş yararlı birini buluruz. Bülent hocanın tavrını beğeniyorum çok ilgili. Sizin sorununuza inş çözüm olur bizim durum farklıBen size birşey sormak istiyorum. Bülent hoca sizden detaylı sperm analizi istedimi? Ve sizde sperm çıkışı varmı yoksa hiç yokmu bizimki gibi ? Benim bi arkadaşım var , eşide siZin gibi aynı durumda onlar çok fazla doktor gezmişti. Enson yurtdışından bi doktor geleceğini söylemişlerdi İstanbul’a görüşmeye gidiceklerdi. Daha sonra ilaç tedavisi ile devam ediyorlardı enson son durumları nedir hiç bilmiyorum. Yurtdışından Türkiye’ye gelen doktorlar var, onlarıda bi araştırıcam ben sizler için. Enazından yol gösteren olur diye düşünüyorum
Fsh ve testesteron değerleriniz kaçtı , kaça getirildi ? Ya aslında nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Çorlu reyap hastanesinde Melih bey var ve Vega hastanesinde Mustafa Kaplan var ikiside çok iyi bi doktor. Bayada ilgili yol gösterici tecrübeliler imkanınız varsa onlarada bi danışın derim. Reyap hastanesi aynı zamanda tüp bebek merkezi.Detaylı sperm analizi istemedi sadece Üstüste 5 spermigramdaki sonuç 0dı. Hormon tahlilleri ile ilerledik. Fsh ve testesterondaki değerleri düzenledi. Teşekkür ederim inş yararlı birini buluruz. Bülent hocanın tavrını beğeniyorum çok ilgili. Sizin sorununuza inş çözüm olur bizim durum farklı
Nerden aldınız bu haberi acaba randevumuz var ama böyle bi bilgi gelmedi ertelemedilercelalettin hoca covid olmuş arkadaşlar randevularınızı bir süre erteleyin
Evet canım 3ayda bir cebinizde mutlaka yüklü para olması gerekiyor. Hocanın muayenesi 400 tl devlet ilaçlarını da karşılıyor 200gibi bi miktar ödüyosun sadece bitkiselleri pahalı 3000-600-300 tl gibi 3ayrı yerden bitkisel tedavimiz var bizim şuanlkÇocukken astım hastalığı varmş çok fazla ilaç içmiş o da yapabilir yaşam tarzı etken olabilir çocukken köyde ilk çocukmş belki bişeyleri farketmediler bilemiyrm işte. Ama genetik ya da tıkanıklığa bağlı değil. Bilmemek de çaresizliğe itiyorcelalettin hoca da masraflar çok mu başlangç olarak? Bizim maddi açıdan toparlanmamız lazm tüm birikim gitti çünkü
Ne kadar süredir tedavidesiniz memnunmusunuz şu ana kadar ?Evet canım 3ayda bir cebinizde mutlaka yüklü para olması gerekiyor. Hocanın muayenesi 400 tl devlet ilaçlarını da karşılıyor 200gibi bi miktar ödüyosun sadece bitkiselleri pahalı 3000-600-300 tl gibi 3ayrı yerden bitkisel tedavimiz var bizim şuanlk
Tabi hormon testleri
Semen analizi
Doppler burasıda bi 1000tl oluyor
canım bizim de dündü randevumuz.asistanın dediğine göre hocanın korona testi negatif çıkmış ama belirtileri varmış.biz de gidemedik haber bekliyoruz.3ay oldu canım. Pazartesi randevumuz