Erkek İnfertilitesi CELALETTİN PERU'DA TEDAVİYE BAŞLIYORUZ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocayla görüştük ilaclarimizi yazdı ama biz ilaclarin hepsini alamadık oyuzden hepsini aldığımız zaman baslicaktik.Ama şu an hoca hastanedeymis covit testi ne çıktı bilmiyorum ama şuan hastanede yatiyormus belirtiler varmış.Eylulun 21 ne kadar yanılmıyorsam bütün randevular iptalmis sadece rapor ilaçlar konusunda yardımcı olucaklarmis.Asistani watsapda durum atmış ordan bakabilirsiniz.İnsallah tez zamand iyileşir.

Merhaba canım benim eşimde Celaleddin Peru da tedavi görüyor 1,5yıldır. Sperm azlığı ve morfoloji sorunumuz vardı, sayılarda ve morfoloji de artış var inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻 biz şu an tüp bebek denemesimdeyiz. Dualarınızı beklerim 😊🤲🏻
rabbim yardımcınız olsun inşallah bizlerde sizin gibi olumlu sonuçlar alırız

iyi akşamlar rabbim inşallah bizlerede çocuk nasip eder bizde uzun zaman tedavi gördük şuan ara vermek zorunda kaldık sağlık nedenlerinden dolayı, inşallah tekrar tedaviye başladığımızda celalettin veya bülent hocaya gitmeyi dusunuyoruz tecrubelerinizi takip amaçlı yazıyorum. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Nedeni bilinince enazından çözüme yogunlasmak kolay oluyor haklısınız 🥺 biz celalettin hocaya gitmiyoruz, bahceci üroloji doktoru Bülent Erol'a gidiyoruz 2 aylık ilaç tedavisi verdiler bizede. Eşimde kücükken 2 taraflı 2 kez fıtık ameliyatı gecirmiş tıkanıklık diyorlar bizede. Verdiği ilaçlardan biri 15 günlük ve fiyatı 275 TL civarı yanlış bilmiyorsam. 🥺 Maddi manevi cok yoran zorlayan süreç. Celalettin hocanın bildiğim kadarıyla tedavileri daha uzun süreli oluyormuş. Bitkisel takviyeler de veriyormuş. Sanırım onun fiyatları birazdaha yüksek 🥺 siz oraya mı gitmek istiyorsunuz 🙄
Varikosel var mı? Benim eşim de kasık fıtığı ameliyatı olmuş acaba ondan mı değerlerimiz düşük varikoselimiz yok hormonlar normal ama değerler düşük

bizim 2 sene 5 ay oldu tedaviye başlayalı en son mart ayında elongo 2 aşamasındaydık tedavi yavaş ilerliyor ama ilerleme kaydediyoruz sonuçta sabırlı olmak lazım bu hastalıkta
bizim 1.5 ay oldu tedevi eşim azosperm ateşli hastalıktan fsh çok yüksekti şu an düzeldi sizce fsh düzelmesi yeterli mi genetik te falan problem yok

Varikosel var mı? Benim eşim de kasık fıtığı ameliyatı olmuş acaba ondan mı değerlerimiz düşük varikoselimiz yok hormonlar normal ama değerler düşük
Sperm degerlerinden mi bahsediyorsunuz acaba?
bizde varikosel doppler de 5mm boyutunda cıktı, ama ameliyata gerek duyulmadı. Tüm hormonları normal eşimin. Ancak sperm cıkısı hiç yok

Merhabalar biz çok yeni başladık hayırlısı çok üzüldük ilk olarak bu hocaya gitmeye karar verdik toplam ilaç vs ıvır zıvır 5 6 bin bulabiliyor umarım güzel haber alırız dua edelim azo bizdeki sorun

Merhabalar biz çok yeni başladık hayırlısı çok üzüldük ilk olarak bu hocaya gitmeye karar verdik toplam ilaç vs ıvır zıvır 5 6 bin bulabiliyor umarım güzel haber alırız dua edelim azo bizdeki sorun
biz de daha yeni gittik kasım 16 da kullanmya başladık ilaçları nerden baksak 6000 tl yi buldu ilaçlar.

biz de daha yeni gittik kasım 16 da kullanmya başladık ilaçları nerden baksak 6000 tl yi buldu ilaçlar.
Cnm peki sizdeki sorunda aynı mi ben güveniyorum İnsAllah destek olalım birbirimize bize 3 aylık verdi size ilaçlar içmek çok sıkıntı hep ilaç ot macun bilmem ne eşim çok yoruluyor birde kilo yapti

Cnm peki sizdeki sorunda aynı mi ben güveniyorum İnsAllah destek olalım birbirimize bize 3 aylık verdi size ilaçlar içmek çok sıkıntı hep ilaç ot macun bilmem ne eşim çok yoruluyor birde kilo yapti
cnm benm eşim azosperm bir kez tese oldu ist bahçeci de yıkama sonrasında bile sperm bulunmadı daha sonrasında sonucumuzda patolojiye gönderilmedi ne olduğunu bilmiyorduk genetikte falan sıkıntı yok. aradan 1 sene geçti c.peru hocaya gittik istediği testler sonucunda inhibin b testi düşük fsh lh yüksek testesteron düşük çıktı eşimin testisleri de küçük işimiz zor dedi c.peru hoca allah büyük 3 ay sonrasında ne olacak nasıl olacak bilmiyorum. eşim 72 73 kilo ile başladı şu an 79 kilo. sizin sorun ne

merhaba arkadaşlar 30 eylüle randevu aldık celalettin peru da tedaviye başlıyoruz inşallah. celalettin hoca da tedavi olan varsa nasıl bir yol izlediklerini yazabilirler mi? eşimden bir kaç test istedi ve özellikle testin yapılması gereken yerleri belirttiler benden sadece kan tahlili istendi. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. tedavi ne kadar sürer nasıl olur bilmiyoruz hem korku dolu hem umut doluyum...
Allah yardımcınız olsun inşaallah bizde baslıyacagız bu hafta bakalım

Merhaba sadece ilaçlarmı 6000 tl buldu yoksa tahlıllerle falan hepsi içindemi
İlaçlar 6000 TL yi buldu dışardan istediği testler hariç kendi özellikle 2 tane yer söyledi orda test yaptırdık istanbuldaydı. Diğer kan tahlili inhibin b testi bukunduğumuz yerde yaptırdık. Nerden baksak 7000 7500 ü buldu

İlaçlar 6000 TL yi buldu dışardan istediği testler hariç kendi özellikle 2 tane yer söyledi orda test yaptırdık istanbuldaydı. Diğer kan tahlili inhibin b testi bukunduğumuz yerde yaptırdık. Nerden baksak 7000 7500 ü buldu
Bayagıda tutmuş Allah yardımcımız olsun madden manen zor bi süreç olucak

Bızde 5 ay gıttık 5 ayda harcadığımız parayla 5 6 kez tup bebek yapardık masraflı malaesef ki su anda covıd riski var ama online hizmet verıcektır Dr sanırım
Kusura bakmayın bir şeyi merak ettim eczaneden alınan ilaçlarin fıyatı ne kadar oluyo devlet karşılıyormuş heralde bi kısmını siz biliyormusumuz net fıyatı nedır sıgorta yoksa mesala

X