- 23 Temmuz 2020
- 104
- 76
- 34
-
- Konu Sahibi Liyayse_nt
azospermSorununuz neydi canım
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızazosperm
inşallahAllah yardımcınız olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
sizde durum nedir kaç aydır tedavi görüyorsunuzŞöyle söyleyim biz mart 2018 yılından bu yana tedavi görüyoruz ilk olarak hormon testi,inhibin testi,genetik testler,
doppler ultrason ister onların sonucuna göre azopserm spermi anlaşılır tedavinin %50 si bitkisel ilaçlar %50 si hormon igneleri,ilaçlar veriliyor her 3 ayda bir detaylı sperm testi yaptırır onun onun sonucuna göre ilaçlar değişir kişiden kişiye sperm çıkma süresi değişiyor ama en baştan söyleyeyim sabırlı olmak gerekir çünkü gerçekten agır bir tedavi yöntemi var çok fazla ilaç veriyor maddi olarakta biraz külfetli
evet tese olduk inmemiş testis ve ateşli hastalık yok sadece testisler olması gerekenden biraz küçükGeçmiş olsun.. Sorun nedir ? Tese oldunuz mu ? Hormonlar nasıl ? İnmemiş testis veya ateşli hastalık var mı ?
inşallah yaÇıkış olanlar var canım celalettin hocada inşallah sizin içinde hayırlı olur. Bitkisel +Hormon biraz zaman ve aralıklı test inşallah sonuca ulaşırsınız
daha önce tese oldu mu eşiniz. inşallah rabbim bizede nasip ederMerhaba canım.
İnşaallah olumlu sonuç alırsınız.
Benim eşimde de aynı sorun mevcuttu. 2013 de tedaviye başlamıştık 2014 de olumlu sonuç alıp tüp bebek ile 2 tane çocugumuz oldu şükür.
İşinde iyi bir doktor. Terettüd etmeyin kesinlikle.
Hormon igneleri ve bitkisel tedavi uygulanıyor. Eşim 11 ay tedavi gördü.
Patolojiye sonuç gönderdiler mı?inşallah ya
hayır gönderilmedi. sonucun ne olacağını ben biliyorum dedi doktor. daha sonrasında aradığımızda şansımızn %10 ve %40 arasında olduğunu söyledi.Patolojiye sonuç gönderdiler mı?
Tese olmadı. İyi ki de olmamış..daha önce tese oldu mu eşiniz. inşallah rabbim bizede nasip eder
Çok bildikleri için zaten dolu dolu çocuk kucaklıyoruz.. Kendi bildiği neymiş acaba. Bizimde patoloji sonucu duraklama erken evrede duraklama olmuş. Birde ileri evre ve karışık var. Neyse yeni sayfa açmışsınız inşallah peruda olumlu olur tedaviniz. Bizim tesemiz 1.5 au önce oldu biraz daha zamana ihtiyacımız var rabbim yüzümüzü güldürsünhayır gönderilmedi. sonucun ne olacağını ben biliyorum dedi doktor. daha sonrasında aradığımızda şansımızn %10 ve %40 arasında olduğunu söyledi.
amin inşallah rabbim sizede yardm etsnÇok bildikleri için zaten dolu dolu çocuk kucaklıyoruz.. Kendi bildiği neymiş acaba. Bizimde patoloji sonucu duraklama erken evrede duraklama olmuş. Birde ileri evre ve karışık var. Neyse yeni sayfa açmışsınız inşallah peruda olumlu olur tedaviniz. Bizim tesemiz 1.5 au önce oldu biraz daha zamana ihtiyacımız var rabbim yüzümüzü güldürsün
Eşinizin azosperm nedeni neydiMerhaba canım.
İnşaallah olumlu sonuç alırsınız.
Benim eşimde de aynı sorun mevcuttu. 2013 de tedaviye başlamıştık 2014 de olumlu sonuç alıp tüp bebek ile 2 tane çocugumuz oldu şükür.
İşinde iyi bir doktor. Terettüd etmeyin kesinlikle.
Hormon igneleri ve bitkisel tedavi uygulanıyor. Eşim 11 ay tedavi gördü.
bizim 2 sene 5 ay oldu tedaviye başlayalı en son mart ayında elongo 2 aşamasındaydık tedavi yavaş ilerliyor ama ilerleme kaydediyoruz sonuçta sabırlı olmak lazım bu hastalıktasizde durum nedir kaç aydır tedavi görüyorsunuz