- 23 Temmuz 2020
- 104
- 76
- 34
-
- Konu Sahibi Liyayse_nt
allah yardımcınız olsun tese olmuş muydunuzbizim 2 sene 5 ay oldu tedaviye başlayalı en son mart ayında elongo 2 aşamasındaydık tedavi yavaş ilerliyor ama ilerleme kaydediyoruz sonuçta sabırlı olmak lazım bu hastalıkta
Hayır hiç tese olmadı eşimallah yardımcınız olsun tese olmuş muydunuz
Tedavi süreciniz ve istenilen testler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Benm eşimde de azosperm var. Yeni doktor tedavi arayışındayız
Biz de kendisinde 8 aydr tedavi gördük ama Eşimin durumuntedaviye cevap vermedi boşu boşuna 2. Teseyi yaptılar ve yine hiç sperm çıkmadı. Lütfen tam olarak emin olmadan yaptrmayın teseyi. 2 hafta oldu eşim daha iyileşmedi. Ona mı yanayım paraya mı yoksa hayallerimize mi? Şimdi bundan snra nasıl yol izleriz bilmyrm. Bülent hoca ilgili samimi bi doktor şifa Allahtan. Bize başka yerlerde boşuna paranızı harcamaın dedi direkt. Farklı alternatifleri de deniycez ama biraz toparlanmamız lazm her yöndenMerhaba, yeni Dr arayısında oldugunuzu belirtmiştiniz. Benim eşimde de azosperm var. Bahceci Bülent Erol da 2 aylık Bi ilaç tedavisi görüyor eşim. Biz cok cok memnun kaldık. Sizede tavsiyemdir..
Biz de kendisinde 8 aydr tedavi gördük ama Eşimin durumuntedaviye cevap vermedi boşu boşuna 2. Teseyi yaptılar ve yine hiç sperm çıkmadı. Lütfen tam olarak emin olmadan yaptrmayın teseyi. 2 hafta oldu eşim daha iyileşmedi. Ona mı yanayım paraya mı yoksa hayallerimize mi? Şimdi bundan snra nasıl yol izleriz bilmyrm. Bülent hoca ilgili samimi bi doktor şifa Allahtan. Bize başka yerlerde boşuna paranızı harcamaın dedi direkt. Farklı alternatifleri de deniycez ama biraz toparlanmamız lazm her yönden
Doğuştan olabilir dedi nedeni belli değil. Genetikte sıkıntı yoktu hormon tedavisi uygulamştı. O testi İstemedi Diğer doktorlar detaylı sperm analizleri yaptırırken bunda öle bişey yoktu. Erkek infertilitesinde fazla gelişmiş değiller bence.Neye baglı azosperm vardı sizde acaba?
8 Ay uzun Bi tedavi aslındabide sizden inhibin b testi istemişmiydi Bülent hoca
Doğuştan olabilir dedi nedeni belli değil. Genetikte sıkıntı yoktu hormon tedavisi uygulamştı. O testi İstemedi Diğer doktorlar detaylı sperm analizleri yaptırırken bunda öle bişey yoktu. Erkek infertilitesinde fazla gelişmiş değiller bence.
Arkadaş cevap verememiş ben onun yerine söyleyim canım bu hastalıkta 2 sebep var biri genetik diğeride cocuklukta ateşli hastalık inmemiş testis vs gibi durumlardan kaynaklı oluyor sebepsiz gibi anlıcağın nedenini o yüzden bilemiyolarPeki siz yaptırdınız mı detaylı sperm analizi? Ve sizde de canlı cansız sperm görülmemiştir mi diyor spermiyogram testlerinde? Simdi benim bildiğim kadarıyla elle muayene, skrotal doppler usg, hormon tahlilleri, genetik test ve inhibin b testi yapılıyor.
Doktorunuz neye baglı oldugunu nasıl söyleyemez onu anlayamadım acıkcası. Dogustan kanal mı yok, sperm üretimimi yok. Niye Baska tedavilere yönlenmedilerki
Tesekkür ederim canım cevapladıgın için. Benim eşimde de azosperm var, kücükken 2 sefer 2 taraflı fıtık ameliyatı geçirmiş. Maalesef tıkanıklıga baglı olarak azosperm tespit ettiler. Hormon tahlilleri genetik test inhibin b testi ve elle yapılan muayene de hiçbir problem yok.Arkadaş cevap verememiş ben onun yerine söyleyim canım bu hastalıkta 2 sebep var biri genetik diğeride cocuklukta ateşli hastalık inmemiş testis vs gibi durumlardan kaynaklı oluyor sebepsiz gibi anlıcağın nedenini o yüzden bilemiyolar
Şöyle kuzum detaylı 6saat inceleniyor boyama yapılıyor. Sperm olmasada spermin öncül hücreleri var. Onları tespit ediyolar örnek vereyim elonge buluyolar elongede spermin bi önceki hücresi sperme en yakın olanTesekkür ederim canım cevapladıgın için. Benim eşimde de azosperm var, kücükken 2 sefer 2 taraflı fıtık ameliyatı geçirmiş. Maalesef tıkanıklıga baglı olarak azosperm tespit ettiler. Hormon tahlilleri genetik test inhibin b testi ve elle yapılan muayene de hiçbir problem yok.
Doktorun detaylı sperm analizi istemedi ama yaptırsak mı bilemedim Bende. Gerçi canlı cansız sperm hücresi bulunamadıgında detaylı sperm analizi nasıl yapılıyo onuda kafam almadı. Cok karışık işlermiş
Şöyle kuzum detaylı 6saat inceleniyor boyama yapılıyor. Sperm olmasada spermin öncül hücreleri var. Onları tespit ediyolar örnek vereyim elonge buluyolar elongede spermin bi önceki hücresi sperme en yakın olan
Hayır kendi isteğinizlede yaptırabiliyosunuz istanbulda bakırköyde andromed var orda yapıyolar sanırım sadece orası yapıyor fiyatı 300 tl siz hangi doktora gidiyosunuzPeki biz bunu kendi istegimizle yaptırabilirmiyiz yoksa doktorun mu istemesi gerekli canım, olmadı eşim direkt detaylı sperm analizi yaptırsın.
Biz çorlu da ikamet ediyoruz, tedavi için bahçeci umut Bülent Erol'a gidiyoruz eşim için, kadın dogum olarak Cem Çelik. Suanda eşim sadece 2 aylık Bi ilaç tedavisi görüyor, Bülent Bey inhibin b testi istemişti o da 180,5 cıktı. Hormon degerleri genetik test herşey normal. fıtık ameliyatı gecirdiği için tkkanıklıktan süphe ediyor doktorlar, ama sperm volumu de ilkinde 1,6 ikinci testte 2 değerinde cıktı. Sanırım tıkanıklık olanlarda daha düşük cıkıyomus ama bilemedim.Hayır kendi isteğinizlede yaptırabiliyosunuz istanbulda bakırköyde andromed var orda yapıyolar sanırım sadece orası yapıyor fiyatı 300 tl siz hangi doktora gidiyosunuz
Aa bende çerkezköydeyim yakınmışız :) cem hocayı duydum çok başarılı inşallah size şifa olurBiz çorlu da ikamet ediyoruz, tedavi için bahçeci umut Bülent Erol'a gidiyoruz eşim için, kadın dogum olarak Cem Çelik. Suanda eşim sadece 2 aylık Bi ilaç tedavisi görüyor, Bülent Bey inhibin b testi istemişti o da 180,5 cıktı. Hormon degerleri genetik test herşey normal. fıtık ameliyatı gecirdiği için tkkanıklıktan süphe ediyor doktorlar, ama sperm volumu de ilkinde 1,6 ikinci testte 2 değerinde cıktı. Sanırım tıkanıklık olanlarda daha düşük cıkıyomus ama bilemedim.
Sizde Bi problem var mı
Aa bende çerkezköydeyim yakınmışız :) cem hocayı duydum çok başarılı inşallah size şifa olur
inhibin b testi çok iyi çıkmış İçerde üretim ne durumda diye yorumlamak için yapılıyor gayet güzel çıkmış
Bizde herseyi yaptırdık çok az derecede varikoselimiz çıktı ve eşim kücükken inmemiş testis ten iğne vurulmuş sonra düzelmiş
Doppler da bakıldımı tıkanıklığa eğer öyle biseyse en azından ameliyat olup 6 ay gibi süreçte spermler çıkıyor
Biz celalettin beydeyiz şuanlık herseyimiz yapıldı tedavideyiz haftaya kontrolümüz varTabi skrotal doppler usg yapıldı testisler, cok az varikosel cıktı. Onu önemsemediler bile. Sanırım tıkanıklıga anal dan camera ile bakılıyomuş, bizim çektirdiğimiz usg de tıkanıklık tespit edilemiyormuş. Elle muayene de kanal yolları varmış, Bülent hoca cok büyük ihtimalle fıtık tan dolayı ince sperm kanallarına hasar vermişler bundan dolayı cıkıs olamıyor dedi. Oyuzden 2 aylık Bi ilaç tedavisi verdi.Proxeed şase - ımpryl - klomen- cörekotu yag- keçi boynuzu özü Pekmezi yiyor hergün.
Biz çorluda cok doktora gittik, tıkanıklık tespit edip açılsa bile tekrar kapanma durumu varmış oyuzden ameliyata hiç gerek yok dediler
Baya yakın oturuyoruz sizinle, suan Bi tedavi görüyormusunuz peki? Yoksa herşey halloldumu
Biz celalettin beydeyiz şuanlık herseyimiz yapıldı tedavideyiz haftaya kontrolümüz var
Bizde ovitrrelle vuruluyoruz ama tedavi biraz farklı önce hormonları sıfırlıyor sonra iğnemiz değişicek aynı sekilde çörek otu yağı deve dikeni gibi fazla bitkisel takviyelerimiz var. Çaylar karışımlar baya fazla :) bizim fsh 11 o yüzden keçiboynuzu kullanmıyoruz daha çok artmaması gerekiyor ya o yüzden
Yaşımız 25 bizimde testesteron o kadarYa insallah cok güzel haberlerle gelirsiniz kontrolden. Yaş kaçtı acaba buraradacok fsh yüksekmiş sizin biraz, bizimde fsh- 4.75-LH- 3.95 Testesteron- 361. 03 umarım daha cok tavan yapmaz keçiboynuzu yüzünden hormonlar. Tedavi süreciniz Ne kadar sürücek bellimi