- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
-
- Konu Sahibi Liyayse_nt
M meekadiirvee acaba kaç olunca lökosit oluyo eşimin 1 milyon çıktı doktora da gösteremedik henüzMerhaba bugün spermiyogram verdik. İlk test sonucumuz %100 lökositti. Bugün çıkan sonuç %100 spermatosit. Yarında Celalettin hocaya göndericez sonuçları
Neyi sormak istediğinizi anlamadım? Eşinizde 1 milyon çıkan nedir, lökosit mi?M meekadiirvee acaba kaç olunca lökosit oluyo eşimin 1 milyon çıktı doktora da gösteremedik henüz
Evet lökosit normal mi sizceNeyi sormak istediğinizi anlamadım? Eşinizde 1 milyon çıkan nedir, lökosit mi?
Yok biz spermiyogram testi ve KRUGER testi yaptırdık sonucu aldık zaten hafif hareketsizlik ve kalitesiz miş vitamin verdi onun için aşılamaya engel değil dedi aşılama olacaktım ama adetim gecikti tuttu mu yoksa mevsim geçişlerinden gecikme mi yaşıyorum bilmiyorum geçikeli bugün 3. GünBizim yaptırdığımız ilk testte %100 lökosit bol epitel yazıyordu. Siz andromedde test yaptırdınız mı?
Sizin ki bizlerin problemi yanında hiç bir şey sayılır. Çok sevindim adınıza inşallah güzel müjdeli haberle sonuçlanırYok biz spermiyogram testi ve KRUGER testi yaptırdık sonucu aldık zaten hafif hareketsizlik ve kalitesiz miş vitamin verdi onun için aşılamaya engel değil dedi aşılama olacaktım ama adetim gecikti tuttu mu yoksa mevsim geçişlerinden gecikme mi yaşıyorum bilmiyorum geçikeli bugün 3. Gün
İnşallah da ben gene de nedense umutlu değilim ya evet benim abartılacak bi şeyim yok ama 1 yıldır da olmuyo keşke mucize olsa da hamile olduğumu öğrensem dünyalar benim olur ama nasip bakalım umarım sizin ne sıkıntınız var bilmiyorum ama umarım evlat nasibi hepimize nasip etsin allahımSizin ki bizlerin problemi yanında hiç bir şey sayılır. Çok sevindim adınıza inşallah güzel müjdeli haberle sonuçlanır
İnşallah yakındır o gün ve dilerim en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz, kavuşuruzİnşallah da ben gene de nedense umutlu değilim ya evet benim abartılacak bi şeyim yok ama 1 yıldır da olmuyo keşke mucize olsa da hamile olduğumu öğrensem dünyalar benim olur ama nasip bakalım umarım sizin ne sıkıntınız var bilmiyorum ama umarım evlat nasibi hepimize nasip etsin allahım
Merhaba tedavinin bittiği sonuc alabildiğim acebamerhaba arkadaşlar 30 eylüle randevu aldık celalettin peru da tedaviye başlıyoruz inşallah. celalettin hoca da tedavi olan varsa nasıl bir yol izlediklerini yazabilirler mi? eşimden bir kaç test istedi ve özellikle testin yapılması gereken yerleri belirttiler benden sadece kan tahlili istendi. bizlerden dualarınızı esirgemeyin lütfen Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. tedavi ne kadar sürer nasıl olur bilmiyoruz hem korku dolu hem umut doluyum...