Kuzum ben sana gerçekten çok üzüldüm. Video kesinlikle işine yarar. Bir kuzenim de o videoyla kendini temize çıkarmıştı. Onun da kocası ruh hastası gibi adam eve aldığı limonun bile fişlerini saklamış. Kadına parayı hep bankadan atmış. Elden nakit vermemiş. Mutfağın dağınık hallerini falan cekmiş benim karım iş yapmıyor demek için. Buzlukta çürüyen edeni çekmiş ben alıyorum o pişirmiyor kadınlık görevini yerine getirmiyor demek için…adam 200 sayfa fotoğraflı delille bir seyler yazmış durmuş. Onun da erkek kardeşi savcıydı düşün. Ona rağmen, kadının dayak yediği doğrulanınca adamın bütün dediklerini mahkeme reddetti. Çocukları vardı anneye verdi. Nafaka da bağlattı. Hiçbiri adamın lehine sonuçlanmadı yani. Kendince sayfalarca delili de olmasına rağmen… şiddet var dersin kanıtlarsın. Para getirmiyordu dersin banka hesaplarına falan baktırırsın kanıtlarsın. Keşke ara ara buzdolabının boş hallerini falan cekseydin. Aboneliği kendisi evde yokken kapatmış mesela. Bunu hangi şehirdeysen oranın bağlı olduğu kurumdan abone no ile çıkartabilirsin. O donem senin sigorta girişin var mesela. Calıştığın, orada kaldığın ortada. Seni magdur ettiğini oradan da kanıtlayabilirsin. Sayaçların açma- kapatma tarihleri garanti sistemde vardır. Onu muhakkak çıkarttırmaya calış. Seni sokağa attığı zamanlarda olan bir telefon konuşman, biriyle mesajlasman falan varsa onları gösterip o kişiyi sahit yazabilirsin. Altınlarını da vermek zorundalar bunu mahkeme kararıyla çok rahat alırsın.. ama ne yaparsan yap. Eşine sakın ama sakın sana şunu yapıcam, bana böyle yapmıştın sana sunu göstericem vs deme. Senin mahkemeye ne sunacağını kesinlikle bilmesin. Ne tanığı, ne videoyu, ne aboneliklerin peşinde koştuğunu. Asla söyleme. Duymasın. Bilirse eğer inkar etmek için bir yalan söyler ona da bir kılıf uydurur. Bilmesin daha iyi