• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma

Tam günü hesapmı etmem gerekiyor 3-4 aylık işte tam 4 ay değil neyse pişmanım işte nasıl döndürebilirim ben bu adamı gerçekten çok pişman oldum ama adam hiç umrumda değil ya bir kere bile aramızmı bir insan tek bir mesaj atmaz mı bunca zamandır

E aramaz tabi geç olmuş ama akillanmis adam
Yolda görse selam vermez çok iyi yapıyor.
Sizin süresiz nafaka noldu bu arada :D

Şiddet yokken, eğilim olabilir ayri ama adamdan şikayetçi oluyorsan evliliği bitirmeye karar vermişsin demektir. Şikayetçi olacaksın, uzaklaştırma alacaksın, karşıdan bir adım bekleyeceksin. Oyun sanıyorlar evliliği.
Kendini tazminat alırım, nafaka bağlatır karlı çıkarım diye teselli ediyordu ama o da olmayınca büyük bir hüsran yaşamış. Gercek hayata hoş gelmiş yani.
Şurda baya baya ağız burun sütlaç kıvamına gelene kadar dayak yiyenlere yalvarıyoruz yine de gidip bi darp raporu almıyorlar, adam iki gün sonra yumuşar, polise gidersem o da olmaz diye. Ha doğru mu değil. Ama bu iş de böyle yani, o polise gidilip o uzaklaştırma alınınca iş bitiyor.

Herkese selamlar, eşimle çekişmeli boşanma sürecindeyiz yaklaşık 8 ay oldu. Çok kısa süren bir evlilik di (3 ay). En son akşam bir tartışma yaşadık bende evden çekip eşimi karakola şikayet edip babamın evine gittim. Hemen ertesi gün adam boşanma davası açmış. Hemen gittim bende karşı dava açtım. İlk başlarda biraz sürünmesini istedim nafaka falan herşeyi istedim ama hakim vermedi henüz. 2 ay sonra tanıklarımız dinlenecek. Ben açıkcası biraz pişman oldum eşimi severek evlendim şimdi onu çok özlüyorum. Bazen rüyalarıma bile giriyor keşke bir mesaj atsa bir arasada eksiye dönebilsek diye ama adam 8 aydır 1 kere bile ne aradı sordu. Avukatımın tavsiyesiyle ilk 5 ay sürekli uzaklaştırma aldırdım acana diyorum ondan mı ama son 3 aydır aldırmıyorum. Bu iş ne zaman biter daha çok sürer mi ? Bu pişmanlığım ileride geçer mi ? Aklımda binbir soru var. Eşim büyük ihtimalle bir başkasıyla flört ediyor. İnstagramdam bakıyorum her gün profili kapalı ama takipçi sayısı değişiyor hep. Zoruma gidiyor bağzı şeyler siz olsanız ne yapardınız
Ohaaaa bir de öldürseydin adamı 🙄

Seni karakola şikayet eden nafaka davası açan birini sen merak eder mesaj atar yazar mıydın? Ben şahsen bir an önce kurtulmak isterdim.
Kurban bile kestirmiş olabilir adam erkenden gördüm gerçek yüzünü kurtuldum diye.

Bağzı değil bazı şeyler diye yazılır. 3 aylık bir evlilikte ne yaşadınız da çekişmeli boşanıyorsunuz yahu? Pişmanlığınız gereksiz. Sevse kendisi boşanma davası açmazdı.
sevse boşanma davası açmaz mıydı???

yahu tartışmışlar
kadın koşa koşa gitmiş adamı karakola şikayet etmiş

bi tartışmada hemen şikayetçi olacak...
öyle insanı aşkından ölsem bile boşarım. (adam darp tehdit hakaret vs. etti mi diyoruz yok diyor). ne fışkı yemeye hemen karakola koşuyor, babanın evine gidiyorsun? (bu arada nefret edilesi şeydir anasını babasını böyle olaya dahil etmek)

sevmekle bitmiyor öyle her şey.

sevse boşanma davası açmaz mıydı???

yahu tartışmışlar
kadın koşa koşa gitmiş adamı karakola şikayet etmiş

bi tartışmada hemen şikayetçi olacak...
öyle insanı aşkından ölsem bile boşarım. (adam darp tehdit hakaret vs. etti mi diyoruz yok diyor). ne fışkı yemeye hemen karakola koşuyor, babanın evine gidiyorsun? (bu arada nefret edilesi şeydir anasını babasını böyle olaya dahil etmek)

sevmekle bitmiyor öyle her şey.
Yani doğru evet adamda bence kusur yok zaten iyi de yapmış,bende olsam bende boşanma davası açardım darp yok birşey yok.

Tam günü hesapmı etmem gerekiyor 3-4 aylık işte tam 4 ay değil neyse pişmanım işte nasıl döndürebilirim ben bu adamı gerçekten çok pişman oldum ama adam hiç umrumda değil ya bir kere bile aramızmı bir insan tek bir mesaj atmaz mı bunca zamandır

Hayır pişman değilsin. Sadece baktın ki istediklerimi alamayacaksın bari geri döneyim dedin. Orda rahatım yerindeydi en azından diye düşünüyorsun.
Ne oldu avukat seni bol bol gazlamıştı hiç biri olmadı. İstediklerini alınca yazacaktın buraya hani göremedik.

Nafaka konusuda halen daha haksızlık yapıldığını düşünüyorum, avukatım ayda 1 dilekçe verdi neredeyse ama hakim sağır dilsiz sanki olumlu olumsuz hiçbir karar vermedi
"Zaten çok genç, kanunları mı bilmiyor nedir" tarzı şeyler dediğiniz hâkime hanım mı?

Herkese selamlar, eşimle çekişmeli boşanma sürecindeyiz yaklaşık 8 ay oldu. Çok kısa süren bir evlilik di (3 ay). En son akşam bir tartışma yaşadık bende evden çekip eşimi karakola şikayet edip babamın evine gittim. Hemen ertesi gün adam boşanma davası açmış. Hemen gittim bende karşı dava açtım. İlk başlarda biraz sürünmesini istedim nafaka falan herşeyi istedim ama hakim vermedi henüz. 2 ay sonra tanıklarımız dinlenecek. Ben açıkcası biraz pişman oldum eşimi severek evlendim şimdi onu çok özlüyorum. Bazen rüyalarıma bile giriyor keşke bir mesaj atsa bir arasada eksiye dönebilsek diye ama adam 8 aydır 1 kere bile ne aradı sordu. Avukatımın tavsiyesiyle ilk 5 ay sürekli uzaklaştırma aldırdım acana diyorum ondan mı ama son 3 aydır aldırmıyorum. Bu iş ne zaman biter daha çok sürer mi ? Bu pişmanlığım ileride geçer mi ? Aklımda binbir soru var. Eşim büyük ihtimalle bir başkasıyla flört ediyor. İnstagramdam bakıyorum her gün profili kapalı ama takipçi sayısı değişiyor hep. Zoruma gidiyor bağzı şeyler siz olsanız ne yapardınız
Boşanmaktan nafaka alamadınız diye pişman oldunuz herhalde. Gecmis olsun, babanız bakacak yine size.

Ne okudum ben dedirten cinsten. 8 aylık evlilikte ne nafakası? bi de 5 aydır uzaklaştırma aldırıyrum diyosun bi kere aramadı sormadı diyosun normal değil mi aramaması adam zaten belli ki kafada bitirmiş

5 ay uzaklaştırma aldırmışsın 3 aydır aldırmıyorum mesaj atmıyor diyorsun kim atar sence? Ne malum mesaj atınca tekrar uzaklaştırma almayacağın?

Aşkından yataklara düşsem hakkımda uzaklaştırma kararı alan birine dönmem.

Bir daha da gaza gelmeyin. Bu da size ders olsun

Hani darp raporu olunca tazminat alınabiliyor ya galiba sizde tazminat alırım diye gittiniz sikayetçi olmaya. Nafaka yok , tazminat yok eee işte çalışmakta zor gelmiştir, haliylede yalancıkdan adamı özledim diyorsunuz. Tabi geri barışınki adamın maaşıyle geçinin dimi.
Adamın verilmiş sadakası varmış😂

Yok artık 3 ay için ne nafakası delirmişsiniz. Allahtan mantık çerçevesinde karar veren kişiler var. Adama her şeyi yapmışsın uzak tutmak için şimdi niye uzak diyorsun. Muhtemelen adam gününü gün ediyor. Sizden kurtulduğu için de şanslı olabilir 3 ayda nafaka bağlatmaya çalışan insandan korkarım ben

Evlilik olgunluğuna ulaşmadan kimse evlenmemeli. Darp yok, tehlike yok, şiddet yok. Ne demek korktum karakola şikayet ettim. Bir de uzaklaştırma aldırmışsınız. Hapse de attırsaydınız keşke. Biz Her tartışmada kavga bunu yapsaydık valla kimsede evlilik diye bir şey kalmazdı. Adam da size zaten bayılmıyormuş, ilk fırsatta kendi yoluna bakmış. Başka biriyle flört ettiğini düşünüyorsunuz ama geri döndürmek de istiyorsunuz. Mideniz nasıl alacak enteresan. Bence geçti borun pazarı. Bi dahaki evliliğinizde daha olgun davranırsınız artık.

Adam siddet gostermemis, tehdit etmemis, cat cat uzaklastirma talep etmissiniz suçu yokken. Bide size mesaj atsa, beni taciz ediyor diye dava acip ordan da para koparmaya calisirdiniz. Adam niye yazsin ki size?

Nafaka konusuda halen daha haksızlık yapıldığını düşünüyorum, avukatım ayda 1 dilekçe verdi neredeyse ama hakim sağır dilsiz sanki olumlu olumsuz hiçbir karar vermedi
Yahu 3 ay evli kalmışsınız. Adamdan ne istiyorsunuz? Sanki 40 yıllık evlilik bitiyor, kendinizi ailenize adamışsınız da hakkınızı arıyorsunuz…

Bu aşamada yapabileceğiniz tek şey, bir kez yada iki kez ulaşıp, cevap vermiyor olsa bile mesaj atıp " bu şuan attığım bu mesajı sana geri dönmek için atmıyorum. sadece yaşanan her şey için çok pişmanım ve üzgünüm. Seni hala çok sevdiğimi söylemek istedim" deyin. Ve bir daha asla iletişime geçmeyin. Attığınız bu mesajından sonra ayrılığın sorumluluğunu ona yüklemiş olursunuz oda eğer içinde dönmeye dair en ufak bir şey varsa döner. Dönüyorsa da yapacak bir şey yok. yolunuza bakacaksınız.
Evi terk etmiş, adamı karakola şikayet etmiş ve uzaklaştırma almış. 2 mesaj atınca ayrılığın sorumluluğu adama mı geçecek?

Aynen adam seninle 3 ay vakit geçirme şerefine nail olmuş, bunun bir bedeli olmalıydı… 🚬

Psikopat mısın kızım ? Durduk yere ortalığı ayağa kaldırıyorsun , para koparacağım diye uğraşıyorsun sonra özledim pişman oldum diyorsun. Çocuk akıllı mısın nesin ? Aklı olan kimse sana varmaz.

Back