• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma

Çok zor birşey değil ki uzaklaştırma aldırmak, boşanmakta olduğum eşimden korkuyorum desen bile veriliyor. Ama almamın bir anlamı kalmadıki adam zaten 0 iletişim heryerden engelliyim yakında numarasınıda değiştirir bu
e iyi de hem adama 5 kere uzaklaştırma aldırdım diyorunuz hem aramıyor engelliyor vs vs
e bunu bana yapsanız yüzünüze bakmam...

siz istemişsiniz sürünsün pişman olsun rest çekmişiniz güya. adam da yememiş. ben de olsam dedim ya yüzünüze bakmam. insanın bi gururu var...

avukat da pis gaz vermiş herhalde siz de iyi coşmuşsunuz şimdi de kalmışınız öyle...

Ya aslında ilk başka gerçekten korktum eşimden birşey yapar diye ama sonrasında avukatın demesiyle oldu çoğu şey
Kör ölür badem gözlü olur. Nafakayı alamadın, boşanıyorsun da. Biraz dokunmuş olabilir. Peki korkacağınız ne yaptı

Nooldu alabildin mi nafakanı? En son nafakayla adamı soyup kendini evde yata yata geçindirme planları kuruyodun. Bize nafakanla (hangi akla hizmet alacağını düşünüyosan) hava atıcaktın gelip 😂
Ay adamcağız ne günah işlemiş de seni bulmuş çok merak ediyorum ben bu adamı yaşadıklarına bak. Hala konu açıp duruyosun burda pes
Abooowwww.
Vay be, ağzım açık kaldı.
Kaç para nafaka alacaktı ki adana karpuzu gibi yatacaktı…

Adam kurban kesmeyi düşünüyordur boşandıktan sonra.

Bu da uzaklaştırma üzerine uzaklaştırma alıp gelir mi çok özledim diyor…

Herkese selamlar, eşimle çekişmeli boşanma sürecindeyiz yaklaşık 8 ay oldu. Çok kısa süren bir evlilik di (3 ay). En son akşam bir tartışma yaşadık bende evden çekip eşimi karakola şikayet edip babamın evine gittim. Hemen ertesi gün adam boşanma davası açmış. Hemen gittim bende karşı dava açtım. İlk başlarda biraz sürünmesini istedim nafaka falan herşeyi istedim ama hakim vermedi henüz. 2 ay sonra tanıklarımız dinlenecek. Ben açıkcası biraz pişman oldum eşimi severek evlendim şimdi onu çok özlüyorum. Bazen rüyalarıma bile giriyor keşke bir mesaj atsa bir arasada eksiye dönebilsek diye ama adam 8 aydır 1 kere bile ne aradı sordu. Avukatımın tavsiyesiyle ilk 5 ay sürekli uzaklaştırma aldırdım acana diyorum ondan mı ama son 3 aydır aldırmıyorum. Bu iş ne zaman biter daha çok sürer mi ? Bu pişmanlığım ileride geçer mi ? Aklımda binbir soru var. Eşim büyük ihtimalle bir başkasıyla flört ediyor. İnstagramdam bakıyorum her gün profili kapalı ama takipçi sayısı değişiyor hep. Zoruma gidiyor bağzı şeyler siz olsanız ne yapardınız
Ah Şirine sana demiştik memur adamdan 3 aylık evlilikte çok bişey koparamazsın diye, üstelik zina, şiddet veya yüz kızartıcı suçu da yok, hem evden giden de sensin. Memur adamla evlendin, Acun'la değil. Bunun böyle olacağını söylemiştik, ama sen gittin senden para koparmak için seni gazlaya gazlaya gazman yapan etik dışı bir avukata güvendin. Sana demiştim gülo, sen de teyzemin gelini gibi popona baka baka döneceksin koca evine diye. Hadi benim safoş kuzen çocuk hatrına devam etti, sen ne ile açacaksın o kapıyı bunca yüzgöz olmadan sonra? Sana kim zamanında ne aklı verip yuvanı dinamitlediyse onlara sor ne yapacağını artık.

Ah Şirine sana demiştik memur adamdan çok bişey koparamazsın diye, üstelik zina, şiddet veya yüz kızartıcı suçu da yok, hem evden giden de sensin. Memur adamla evlendin, Acun'la değil. Bunun böyle olacağını söylemiştik, ama sen gittin senden para koparmak için seni gazlaya gazlaya gazman yapan etik dışı bir avukata güvendin. Sana demiştim gülo, sen de teyzemin gelini gibi popona baka baka döneceksin koca evine diye. Hadi benim safoş kuzen çocuk hatrına devam etti, sen ne ile açacaksın o kapıyı bunca yüzgöz olmadan sonra?
Bakalım adam kabul edecek mi 😁

Ah Şirine sana demiştik memur adamdan 3 aylık evlilikte çok bişey koparamazsın diye, üstelik zina, şiddet veya yüz kızartıcı suçu da yok, hem evden giden de sensin. Memur adamla evlendin, Acun'la değil. Bunun böyle olacağını söylemiştik, ama sen gittin senden para koparmak için seni gazlaya gazlaya gazman yapan etik dışı bir avukata güvendin. Sana demiştim gülo, sen de teyzemin gelini gibi popona baka baka döneceksin koca evine diye. Hadi benim safoş kuzen çocuk hatrına devam etti, sen ne ile açacaksın o kapıyı bunca yüzgöz olmadan sonra? Sana kim zamanında ne aklı verip yuvanı dinamitlediyse onlara sor ne yapacağını artık.

Gitmem ki hayatta gitmem. Aramaya bile elim gitmiyor ama özlüyorum anılar var

Ah Şirine sana demiştik memur adamdan çok bişey koparamazsın diye, üstelik zina, şiddet veya yüz kızartıcı suçu da yok, hem evden giden de sensin. Memur adamla evlendin, Acun'la değil. Bunun böyle olacağını söylemiştik, ama sen gittin senden para koparmak için seni gazlaya gazlaya gazman yapan etik dışı bir avukata güvendin. Sana demiştim gülo, sen de teyzemin gelini gibi popona baka baka döneceksin koca evine diye. Hadi benim safoş kuzen çocuk hatrına devam etti, sen ne ile açacaksın o kapıyı bunca yüzgöz olmadan sonra?
Şiddet yokken, eğilim olabilir ayri ama adamdan şikayetçi oluyorsan evliliği bitirmeye karar vermişsin demektir. Şikayetçi olacaksın, uzaklaştırma alacaksın, karşıdan bir adım bekleyeceksin. Oyun sanıyorlar evliliği.
Kendini tazminat alırım, nafaka bağlatır karlı çıkarım diye teselli ediyordu ama o da olmayınca büyük bir hüsran yaşamış. Gercek hayata hoş gelmiş yani.

Kafamı dağıtmak için bir iki işe başvurdum onlardanda geri dönüş olmadı. Evde bütün gün düşünmekten ziyan oldum

Herkese selamlar, eşimle çekişmeli boşanma sürecindeyiz yaklaşık 8 ay oldu. Çok kısa süren bir evlilik di (3 ay). En son akşam bir tartışma yaşadık bende evden çekip eşimi karakola şikayet edip babamın evine gittim. Hemen ertesi gün adam boşanma davası açmış. Hemen gittim bende karşı dava açtım. İlk başlarda biraz sürünmesini istedim nafaka falan herşeyi istedim ama hakim vermedi henüz. 2 ay sonra tanıklarımız dinlenecek. Ben açıkcası biraz pişman oldum eşimi severek evlendim şimdi onu çok özlüyorum. Bazen rüyalarıma bile giriyor keşke bir mesaj atsa bir arasada eksiye dönebilsek diye ama adam 8 aydır 1 kere bile ne aradı sordu. Avukatımın tavsiyesiyle ilk 5 ay sürekli uzaklaştırma aldırdım acana diyorum ondan mı ama son 3 aydır aldırmıyorum. Bu iş ne zaman biter daha çok sürer mi ? Bu pişmanlığım ileride geçer mi ? Aklımda binbir soru var. Eşim büyük ihtimalle bir başkasıyla flört ediyor. İnstagramdam bakıyorum her gün profili kapalı ama takipçi sayısı değişiyor hep. Zoruma gidiyor bağzı şeyler siz olsanız ne yapardınız
Bağzı değil bazı şeyler diye yazılır. 3 aylık bir evlilikte ne yaşadınız da çekişmeli boşanıyorsunuz yahu? Pişmanlığınız gereksiz. Sevse kendisi boşanma davası açmazdı.

Tam günü hesapmı etmem gerekiyor 3-4 aylık işte tam 4 ay değil neyse pişmanım işte nasıl döndürebilirim ben bu adamı gerçekten çok pişman oldum ama adam hiç umrumda değil ya bir kere bile aramızmı bir insan tek bir mesaj atmaz mı bunca zamandır
Bu aşamada yapabileceğiniz tek şey, bir kez yada iki kez ulaşıp, cevap vermiyor olsa bile mesaj atıp " bu şuan attığım bu mesajı sana geri dönmek için atmıyorum. sadece yaşanan her şey için çok pişmanım ve üzgünüm. Seni hala çok sevdiğimi söylemek istedim" deyin. Ve bir daha asla iletişime geçmeyin. Attığınız bu mesajından sonra ayrılığın sorumluluğunu ona yüklemiş olursunuz oda eğer içinde dönmeye dair en ufak bir şey varsa döner. Dönüyorsa da yapacak bir şey yok. yolunuza bakacaksınız.

Kafamı dağıtmak için bir iki işe başvurdum onlardanda geri dönüş olmadı. Evde bütün gün düşünmekten ziyan oldum
Avukatlar sözleşme metinlerine imza attırana kadar gaza veriyorlar. Öyle yaparız şöyle yaparız diye ama sonuç alınamıyor. Dikkat edin de bir de mal paylaşımı konusunda sizi galeyana getirmesin. Eşinizin de geri döneceğini sanmıyorum. Kendisi aldığı karardan hiç pişman gibi durmuyor. Keşke şikayet etmeden önce etraflıca düşünseymişsiniz. Ortada çok büyük bir sebep yoksa yazık olmuş ...

Eski konularında yazdıkların boy boy profilinde. Nooldu aldın mı nafakanı? 😂 Evde sen yatarken sana bakmak zorundaydı ya hani adamcağız
1 milyon tazminat, adamın maaşının yarısını nafaka iisteyen üye mi bu acaba? Okuyunca aklıma o geldi.

Back