- 31 Ekim 2013
- 20.730
- 67.879
- 40
- Konu Sahibi suslusirine
Yahu siz demediniz mi aldatmadı, dövmedi sövmedi diyen, 2 aylık evlilikte ne yaşanmış da ne değişmiş olabilir bakın burada bizi de kandıramıyorsunuz hakimi hiç kandıramazsınızKötü niyetli değilim sadece yaptığının karşılığını almasını istiyorum nasıl 500₺ maaşının 4/1e kadar alabilirim kanun böyle gerekirse kararada itiraz ederim
Ne yazdınız 39 sayfa çok merak ettim yaSiz avukat mısın pe ki ben başka avukatlarada danıştım onlarda alırsın dediler siz neye göre böyle diyorsunuz. Tamam darp yok birşey yok ama dilekçemde herşeyi yazdım ben
Gerçekten 3 kuruş para için kendinizi bu kadar küçültecek misinizArkadaşlar gerçekten çok ciddiyim neden dalga geçiyorsunuz tamam kısa süreli bir evlilik oldu farkındayım, avukata 50bin para verdim. 60 yaşında adam beni mi dolandırmaya çalışacak yasa var kanun var çocuk yok diye nafaka alamazmıyım yani ayrıca 500-1000 felan değil minumum 5bin almam gerekiyor çünkü maaşı asgari ücret değil yani. En kötü tedbir nafakası var onu alırım davayıda yargıtaya kadar götürdüm mü minumum 5 sene zaten avukatım yönlerdiriyor bende uyguluyorum
Yazıktır yahu, kimseye değil de kendinize ayıptır
Azıcık kendinize değer verin, madem açtı boşanma davasını siz de elinizi eteğinizi çekin ağır durun inanın daha kıymetli olursunuz
Böyle ne koparsam kardır gözüyle baktığınız sürece o adamı unutun