- 21 Mayıs 2021
- 1.649
- 5.248
- 31
- Konu Sahibi suslusirine
İlk kez bir adama üzülüyorum. Yazık adamın başı yanmış verecegi nafakada başının gözünün sadakası olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenmeseydin? Kızlığının peşine düşeceksen niye evlendin? He doğru altınları kim götürecekBenim giden kızlığım nolucak peki herşeyi biliyorsunuz onca yaşadığım kırgınlıklar vs. Tamam aldatmadı dövmedi ama küfürlü kelimeler kullandı ailesi beni hiç istemedi
Canım kızlığım falan derken, zorla evlenmedin ya, anlaşamıyorsun ayrılmak istiyorsunuz bitir gitsin kafan rahat eder davayla uğraşmak kolay mı 1 - 2 celse uzasın Lanet olsun diyorsun şimdi kolay geliyor. Gençsin bak yoluna iki tarafta yıpranmasın. Hırsını bırakBenim giden kızlığım nolucak peki herşeyi biliyorsunuz onca yaşadığım kırgınlıklar vs. Tamam aldatmadı dövmedi ama küfürlü kelimeler kullandı ailesi beni hiç istemedi
Ne yuvası yav,adamın yuvasını yapmışsınız, alacağınız para 2 aylık evlilik için en fazla 2500 lira,hala ısrarla işinde uzman arkadaşlara laf sokuyorsunuz. Sizin yaşınız kadar iş tecrübesi var burda insanların.Benim burda yuvam dağılıyor sen gülüyormusun
Bırakmam benim gençliğimi aldı bende onun hayatını zindan edicemCanım kızlığım falan derken, zorla evlenmedin ya, anlaşamıyorsun ayrılmak istiyorsunuz bitir gitsin kafan rahat eder davayla uğraşmak kolay mı 1 - 2 celse uzasın Lanet olsun diyorsun şimdi kolay geliyor. Gençsin bak yoluna iki tarafta yıpranmasın. Hırsını bırak
İğne ipliği al da gel la katip agdjakdlslfKızlığa kadar geldiysek hiç evlenmeyecektin, kızlığın da gitmezdi.
Daha 21 yaşındasın , evlilik de 2 aylık. Hangi gençliğini aldı? Hadi o senin gençliğini aldı sen onun emekliliğini mi aldın? Başına bela olduğun adam da 25 yaşında zaten Sen ergenlikten çıkamamışsınBırakmam benim gençliğimi aldı bende onun hayatını zindan edicem
tiz kellesi vurula...Bırakmam benim gençliğimi aldı bende onun hayatını zindan edicem
Biz mahkeme yazılarını her zaman net ve kısa tutarız. Özellikle vatandaşa karşı olan gerçek davalarda. Hakimin işi gücü yok satir satir bizi mi okuyacak net ve keskin ok gibi cvp iyidir.
Evlilik de iki aylık değil ki zaten bir ayda uzaklaştırma aldırmış o bitmiş sonra bir daha aldırmış ortada iki aylık bile evlilik yok ki adam illallah edip hemen dava açmış ilk fırsatta zatenZaten 3 sayfa dilekceye 40 sayfa cevap gelmesi bile abes. 2 aylik evlilik, ihanet yok, siddet yok. Ne yazdin 40 sayfa
Evlilik de iki aylık değil ki zaten bir ayda uzaklaştırma aldırmış o bitmiş sonra bir daha aldırmış ortada iki aylık bile evlilik yok ki adam illallah edip hemen dava açmış ilk fırsatta zaten
Onu da anası babası alır elinden. Boşuna mı şahitlik etmeye gidiyorlar?altınlar ne kadar ediyor kız :) köşeyi döndün mü?
Hepsi şişirme çoğu geçmiş Yargıtay kararlarıdır örnek olarak koyuyorlar. Bir yakınıma avukatı cevap olarak 15 sayfa yazmıştı hakim oralı bile olmadı. Boş işZaten 3 sayfa dilekceye 40 sayfa cevap gelmesi bile abes. 2 aylik evlilik, ihanet yok, siddet yok. Ne yazdin 40 sayfa
Merhaba hakim bey.Zaten 3 sayfa dilekceye 40 sayfa cevap gelmesi bile abes. 2 aylik evlilik, ihanet yok, siddet yok. Ne yazdin 40 sayfa
Merhaba hakim bey.
Ben stresli.
Biz 2 ay önce evlendik.
Evlendiğimiz gün yağmur yağacak dediler.
Biz de dedik ki yok yav yağmaz.
Yine de tedbir amaçlı düğünü iç mekanda yaptık.
O gün geldi, yağmur yağmadı.
Üzüldük.
Sonra o sabah erkenden kalktım.
Dişlerimi fırçaladım.
Anneme günaydın anne, nasılsın dedim.
İyiyim kızım, dizim ağrıyor dedi.
Allah Allah dedim, neden acaba?
Düşündük.
Devamı yarın
Sen ben seçilmem seçerim deyince bozuldu bence aplaHaydaaa e biz nafaka kararını bekliyorduk ne oldu şimdi üyelik iptali yakıştı mı :)