- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
- Konu Sahibi suslusirine
yaş kaç 25 yok dimiMaşallah herkes avukat herkes en az 3 kere evlenip boşanmış sanki
hatta 22'nin altı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş kaç 25 yok dimiMaşallah herkes avukat herkes en az 3 kere evlenip boşanmış sanki
Evlenip boşanmaktan değil okul okuyarak avukat oldu arkadaşlarMaşallah herkes avukat herkes en az 3 kere evlenip boşanmış sanki
21yaş kaç 25 yok dimi
hatta 22'nin altı
Kafan pırıl pırıl maşallah.Ya dedimki şuraya içimi dökeyim biraz rahatlarım en azından avukatın söylemediği birşey varsa buradan öğrenirim diye yemediğim linç kalmadı. Ben o nafakayı alırım çatır çatır da yerim göreceksiniz. Buraya 1 ay sonra tekrar yazıcam
Giden avukat parana yan be cici kız.
Biraz daha in15 olmasın 7-8e de razıyım
Niye yanıcakmışım daha herşey yeni başlıyorGiden avukat parana yan be cici kız.
Geçmiş olsun.
Avukat çok gazlamış seni ya kıyamam.Niye yanıcakmışım daha herşey yeni başlıyor
Bende raziyim. Siz 7-8 alirsaniz banada haber verin15 olmasın 7-8e de razıyım
o kadar tatlısın ki :)
Buradakiler diyor ki hiçbirşey alamazsın. Bende diyorum ki muhakkak alıcam sonuç itibari ile bana para ödemiş olucak ve deli gibi zoruna gidicekAvukat çok gazlamış seni ya kıyamam.
1 ay sonra yaz muhakkak.
Olur direk kartını atarım zaten ünlü birisi bulunduğum şehirde işinin ehliAlırsan o dediğin paraları yaz muhakkak.
Avukat ismini de alırız.
Eş dosta veririz.
Sevaba girersin.
eşin kaç yaşında o daha olgun gibiBuradakiler diyor ki hiçbirşey alamazsın. Bende diyorum ki muhakkak alıcam sonuç itibari ile bana para ödemiş olucak ve deli gibi zoruna gidicek
O 25eşin kaç yaşında o daha olgun gibi
mezuniyetin ne?
32 yillik feministim bu konu karsinda su dernege uye olmaya karar verdim.
1000-1500 alirsin aşko. Ama 1 milyon + 15k istemissin ya ona herkes yuvarlana yuvarlana guluyor.Al bak 81 yaşındaki adamı hapise alıyorlar daha burda yok alamazsın şöyle böyle diyorlar
Normalde hiç almaman gerekir de hadi aldın diyelim o hayal ettin parayı rüyanda görürsün.Buradakiler diyor ki hiçbirşey alamazsın. Bende diyorum ki muhakkak alıcam sonuç itibari ile bana para ödemiş olucak ve deli gibi zoruna gidicek