Hakimler anlıyor yalancı mı degıl mı. Bende 14 sayfa dılekce yazdım ama haklıyım.. Anlasmalıya cevir derım cunku zor bi surec ama neden ayrıldığın da onemli tabi.
Derdini anlamam 3 ay sürdü daha doğrusu kabullenmem .Aramızda birşey yoktu süreci buraya getirecek ,benim sorun etmem gereken şeyler vardı ancak öyle kabul etmiştim.Ancak etmemek gerekiyormuş .Özetle ailesine asla hayır diyemeyen onlar Ne isterse onu yapan bir eş .Çok üzüldüm ayrılık travması yetmezmiş gibi bir de böyle seviyesizliklerle uğraşmak. Tazminat falan mı istiyorsunuz, derdi ne bu adamın da sizi köyülemeye çalışıyor? Siz doğru olan yoldan şaşmayın gerçekleri çıkıp anlatın dosdoğru, sonra da benim ailemde çevremde yalancı şahitlik yapacak kimse de yok ben de yaptırtmam zaten deyin. Hakimler insan sarrafıdır az çok anlarlar inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ahh öyle iyi çalışmışlarki aylardır neler yazdım Hani taş olsa çatlar Yok tık Yok .Aylar Sonra mesaj attı sonrasında yazdığım hiçbirşeye cevap yazmadı .Ben uğraşacak gücüm Yok param yok derdemez ara avukatımı orta yolu bulalım yapamadık şeklinde bir mesaj yazdı.Güvenemeyeceğimi kendisiyle konuşup karar vermek istediğimi iki yetişkin insan gibi olması gerektiğini vs yazdım tık Yok .Şimdi açmışlar mecburen bekleyeceğiz .Kendiside tüm Ailesi de hukukçuPislik adam.
Bence neden böyle yaptığına dair çok alttan alan, "okuyunca ağladım, ben bunları yapmamıştım. Ah almaktan da mı korkmuyorsun? İstersen uzlaşalim. Ne ben hakszliga ugrayayim ne sen ve ailen yalan yere yemin edip ahiretinizi yakmayin" gibi ılımlı bir mesaj at,konuşturmaya çalış.
Haklısın falan dediği gibi çıktısını al, gizli gizli dosyana ekle.
Yetmezse ir de iftira davası açarsın
Boşanma avukatları çok fena. Genelde onlar ayarlıyor bu numaraları. Bizim bi tanıdıklar da böyle boşandı da, nafaka ve tazminat vermemek için avukat neler yazmış dilekçede. İşte karım yemek yapmıyor işten geliyorum evde yok, ev her zaman dağınık ve kirli... neler neler. Adam kabul etmemiş yok canım bu kadar da değil, iftira edemem demiş. Kadının avukatı ise daha beter. Bunlar daha ayrilmamisken kadın gitmiş avukata, adam akıl vermiş kocan isteyken bilgisayarını incelettiricez demiş. İncelemisler bikac yazisma bulup çıktısını alıp hakime sundular. Hakim delil kabul etti hem tazminat hem nafaka ödüyor. Daha neler neler varMerhaba elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım.Öncelikle gerçekten desteğinize ihtiyacım var .
Bugüne kadar durumu kabullenme aşamasını yaşıyordum tek başıma .Bugün internette dava dilekçesini gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım tam 12 sayfa .Kendimi tanımasam,yaşadıklarımı bilmesem ben bile nefret ederim kendimden çok kötü bir duygu .Güçlü olmalıyım ,dik durmalıyım, duygusallığı atmalıyım ,haksızlığa uğramamalıyım ama hepsi birden gerçekten zormuş
Ellerinde delilleri olmadığı içinDelil yaratmışlar Mesela x arkadaşı ile yemekteyken eşimi aradığımda ailesine hakaret etmişim arkadaşı duymuş şahitmiş(konu sadece eve geç gelen Eşi eve çağırma )hatta hakaretle kalmamışım daha da fazlası .
Yanımda ailesiyle konuşurken (hiç şahit olmadım ) ben arkadan hakaret ediyormuşum ailesine duymuşlar.
Dilekçe baştan sona Ailesi ve eşin uğradığı haksızlıklar üzerine .Sanırım daha uzayacak yalancı şahitlerle vs desteklemeye çalışacaklar nasıl yalan olduğu kanıtlanabilir ki duyduk diyorlar.Benim çevremde kimse duymadığı görmediği hiçbirşeyi söylemez hoş doğru olan da bu ama onlarda şimdiden 4,5kişi var böyle .Benzer şeyleri yaşayanlar varsa en azından bu yalan şahitlerle ilgili nasıl yaklaşmam gerektiğini paylaşırsa çok mutlu olurum .Beni neler bekliyor,nasıl ruhsuzlaşıp katı durabilirim bilmiyorum
Uzamasın hemen bitsin ve ben onlar neyi uygun görürse pes edip ona evet diyeyim .Kabul etmiyorsam da kusursuz olan onlar olsun reddedilmesin vs onlar her ihtimale çalışmıştır aylardırNe maksatla bukadar aşağıya çekmeye çalışıyorlarki sizi nafaka için falan mı
Sizin istekleriniz neler bu çirkeflikle uğraşmaya değer miUzamasın hemen bitsin ve ben onlar neyi uygun görürse pes edip ona evet diyeyim .Kabul etmiyorsam da kusursuz olan onlar olsun reddedilmesin vs onlar her ihtimale çalışmıştır aylardır
Elbette değmez ancak saçma olan birşeyler vardı en başta Ve oda kullanmak istedikleri bir parçaydı .Başka durumlarda var zora soktukları kötü niyetli .Şimdi Açmışlar mecbur savunmam gerekecek yaşadıklarımı.Sizin istekleriniz neler bu çirkeflikle uğraşmaya değer mi
Hayatını birleştirdiğin kadını böyle zor duruma düşürüp boyun eğdirmeye çalışmak ne kadar da zavallıca
Kendini motive edecek sin vicdan yapmayacak sin. 2 yılını boşanma surecine vermis biri olarak onların yalanlarini dinlerken nasil zevk aldığımı anlatamam . Ve hakim aile yapisina değil eşlerin uyusma ma nedenine bakiyor yani en azından ben oyle sanıyorum bir yil sürdüMerhaba elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım.Öncelikle gerçekten desteğinize ihtiyacım var .
Bugüne kadar durumu kabullenme aşamasını yaşıyordum tek başıma .Bugün internette dava dilekçesini gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım tam 12 sayfa .Kendimi tanımasam,yaşadıklarımı bilmesem ben bile nefret ederim kendimden çok kötü bir duygu .Güçlü olmalıyım ,dik durmalıyım, duygusallığı atmalıyım ,haksızlığa uğramamalıyım ama hepsi birden gerçekten zormuş
Ellerinde delilleri olmadığı içinDelil yaratmışlar Mesela x arkadaşı ile yemekteyken eşimi aradığımda ailesine hakaret etmişim arkadaşı duymuş şahitmiş(konu sadece eve geç gelen Eşi eve çağırma )hatta hakaretle kalmamışım daha da fazlası .
Yanımda ailesiyle konuşurken (hiç şahit olmadım ) ben arkadan hakaret ediyormuşum ailesine duymuşlar.
Dilekçe baştan sona Ailesi ve eşin uğradığı haksızlıklar üzerine .Sanırım daha uzayacak yalancı şahitlerle vs desteklemeye çalışacaklar nasıl yalan olduğu kanıtlanabilir ki duyduk diyorlar.Benim çevremde kimse duymadığı görmediği hiçbirşeyi söylemez hoş doğru olan da bu ama onlarda şimdiden 4,5kişi var böyle .Benzer şeyleri yaşayanlar varsa en azından bu yalan şahitlerle ilgili nasıl yaklaşmam gerektiğini paylaşırsa çok mutlu olurum .Beni neler bekliyor,nasıl ruhsuzlaşıp katı durabilirim bilmiyorum
Bu şekilde dusunup pes ediyorsan hiç düşünme anlasmaya git. ( Aklinda onların haklı oldugunu savunup bitirmissin)Uzamasın hemen bitsin ve ben onlar neyi uygun görürse pes edip ona evet diyeyim .Kabul etmiyorsam da kusursuz olan onlar olsun reddedilmesin vs onlar her ihtimale çalışmıştır aylardır
Aslında bu onların düşünceleriBu şekilde dusunup pes ediyorsan hiç düşünme anlasmaya git. ( Aklinda onların haklı oldugunu savunup bitirmissin)
Senin cok dişli bi avukat bulman lazım paraya kıyıp.. Benimde var davam 8 bin avukat ucreti.. Kazanmak ıcın mecburuz sende araştır sor bi avukat bul ve dılekcenın hepsıne otur tek tek cevap yaz. O 10 sayfa yazdıysa sen 15 sayfa ile cevap ver.. Anladığım kadarıyla üzülüyorsun yapma üzülme güçlü ol ve hakkını al..Ailesi ayrılmamızı istiyordu .yanlarına gitti sonra sadece mesaj .şimdi kendi alakalarının olmadığını kanıtlamaya çalışıyorlar .Anlaşmalı için yüzyüze gelmek istedim ısrarla getirmediler.Sonra açmışlar maddi olarak güçsüz olduğumu paylaştığım an da ara anlaş yazmış .
Sürekli fikir değiştirirler şimdi de hakkımı almamam için kusurlu göstermeye çalışıyorlar
Mesajlarım vardı eve gelsin diye mesela onlardan toparlayıp telefon görüşmesine bağlamışlar olayı .
Aslında bu onların düşünceleriitiraf etmek gerekirse başta süreci ailesinin ele aldığını düşünüyordum Ve duygusal yaklaşıyordum Ne kadar otoriter olduklarını bildiğimden ,en önemlisi bir sorun olmamasından ötürü.Ancak dilekçe kendime getirdi.Hala oturmayan birşeyler var mesela okuduğum okullar çok iyi bilmesine rağmen bambaşka semtlerde,mezun olduğum bölümler bunun gibi pek çok şey .Tabi öyle Ya da böyle süreç başladı önemi Yok artık
Çok haklısınız vicdan kaybettiriyormuş bunu da Yen'i öğrendim .Kendi aramızda uyuşmadığımız birşey yoktu sadece aile istemiyordu bu yüzden onca sayfa bunun üzerine kurulmuş beni çok seven saran iyi niyetli insanlar Ve iyilikten rahatsız olup yapmadığını bırakmayan kötü hatta tek başına onca insana büyük haksızlıklar yapmış ben .Boşanma davasından ziyade kendini bambaşka bir davadan aklamaya çalışıyormuş gibi hissediyor insan.Avukatım bile 40 yıllık meslek hayatımda bir insana bu kadar yüklenildiğini görmedim .Bu arada duruşmalara girmem gerekiyor mu avukat olduğunda ?
Bir Avukat var yıllardır tanıdığım deneyimli şuan hem maddi olarak başlangıçta verebileceğim birşey olmadığı için hemde kimseye güvenemediğim için onunla başlamam gerek .Çünkü parayla herşeyi yapmaya çalışabilirler .Düşünün hukukçu oldukları halde bambaşka biriyle çıktılar ve çok saçma talepleri olmuş uyuyamadım insan evliliği bir kenara koyup içine düştüğü haksızlıktan nasıl çıkacağını düşünmeye başlıyor Belki budur hayırlısı Hani dibe düşüyoruz Ya en başta ,çıkmak için gereken şey Belki de budur :)yaz geldi geçti görmedim bile tek başıma bir sürü insanla uğraşıyorum Allah büyüktür .Sonrasını Sonra düşünmeliyim değil mi ?Ben herşeyi bir anda düşünmeye çalıştıkça zorlaştırıyorum durumu içimde .Hatta dilekçeyi ilk gördüğümde hemen başka şehire gidicem burda kalmıycam vs demeye başladım .Zormuş gerçekten yaşamayanın anlamayacağı kadar zormuş .Senin cok dişli bi avukat bulman lazım paraya kıyıp.. Benimde var davam 8 bin avukat ucreti.. Kazanmak ıcın mecburuz sende araştır sor bi avukat bul ve dılekcenın hepsıne otur tek tek cevap yaz. O 10 sayfa yazdıysa sen 15 sayfa ile cevap ver.. Anladığım kadarıyla üzülüyorsun yapma üzülme güçlü ol ve hakkını al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?