• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma Tecrübeleriniz :(

Onlar muhtemelen işin yıllardır içinde oldukları için herşeyi hesaplamışlardır.Uzarsa ev için vereceklerini vs muhtemelen onu sunmak isteyeceklerdi en son ve tabi bir an önce bitsin .Ben ısrarla sorunumuz yok seviyorum dediğim için herşeyi kestiler maddi olarak Ve yine tabi arayıp anlaşmam için .Üzerine olan herşeyi Zaten evlenirken kendi üzerlerine almışlardı .Bizim kendi paramızı bile ne kadar harcayacağımıza onlar karar veriyordu .Saçma sapan şeyler .Benim pesedip gitmemi denediler yıllarca.Çok yıprandım çok emek verdim ama onlar karar versin istemiyorum artık en azından nasıl biteceğine .Ne kadar sürdü Yen'i bir hayata alışmanız ?

2 aylık evliliğim şiddet yüzünden bitti 1 yildir çekişmeli dava devam.ediyor. 12 sayfa olmasa da çokta hoş olmayan iftiralara uğradım yalan yanlış şeylerle doldurmuşlar dilekçeyi.

Çok uzum bir süreç sabretmeniz lazım

2 aylık evliliğim şiddet yüzünden bitti 1 yildir çekişmeli dava devam.ediyor. 12 sayfa olmasa da çokta hoş olmayan iftiralara uğradım yalan yanlış şeylerle doldurmuşlar dilekçeyi.

Çok uzum bir süreç sabretmeniz lazım

Yazışma aşaması bitti mi ?Dilerim bir an önce içinde bulunduğumuz durumlardan kurtulur çıkarız içinden hayırlısıyla :( Yalan yanlış bir tarafa koydum hayallerimizi bile suçmuş gibi göstermişler .Gerçekten insan en gerçek yüzlerini bu zamanda görüyormuş :(

Allah kolaylık versin yapılabilecek tek şey var güçlü ve çok fonksiyonlu düşünebilen bir avukat bulmanız lazım. Boş yere anlaşma su bu vakit kaybetmeyin kendi davamdan yola çıkarmak isterdim ne insanların yüreğini sisirmeye nede kendimi olanlari hatırlayıp can sıkmaya gerek yok. En sagliklisi karşı dava açacaksınız hiç kendinizi ispatlamak için ugrasmayin. Elinizi çabuk tutun çünkü 15 gün içinde karşı dilekçe vermeniz lazım yoksa kusuru kabul etmiş sayılıyorsunuz
iki haftalik cevap suresi gecirilince kusurlu kabul edilmez, hukuken dava dilekcesindeki hususları kabul etmediğiniz anlamı çıkarılır. yanlış yönlendirmeyelim.

İnsanları ayrılırken tanırsın diye bosuna dememişler
Madem arama kayıtlarında var operatorler kaydediyor diye biliyorum eger dogruysa talebiniz o konusmaların dinlenmesi olabilir

arkadaşlar boşanacağıniz eşiniz eli kolu uzun, güç sahibi zengin ailelerden değilse-ki hiç öyle olduklarını düşünmüyorum_-avukatın güçü, dişli olmasına falan takılmayın. hakimler için çirkeflik kompozisyonu gibi uzun dilekçeler bir şey ifade etmiyor. tanığa, belgeye bakarlar ve vicdanen karar verirler. zaten işin içine erkek ailesi girdimiydi hakimin gözünde erkek asli kusurlu görünüyor. durumunuz yoksa gidin adlı yardımdan ücretsiz avukat hizmetinden yararlanın. o cok güçlü avukatlar sizden 8k parayı alıp dosyayi stajyerine havale ediyor. çünkü aile mahkemelerinden görülen dosyaları pek takmıyorlar.

Yazışma aşaması bitti mi ?Dilerim bir an önce içinde bulunduğumuz durumlardan kurtulur çıkarız içinden hayırlısıyla :KK43: Yalan yanlış bir tarafa koydum hayallerimizi bile suçmuş gibi göstermişler .Gerçekten insan en gerçek yüzlerini bu zamanda görüyormuş :KK43:

Evet yazışma aşaması bitti ama bitmesi 1 yılı buldu şimdi tanıklar filan dinlenecek. Çok da umurumda değil süresi. Kimsenin yaşattığı yanına kalmamalı

Madem arama kayıtlarında var operatorler kaydediyor diye biliyorum eger dogruysa talebiniz o konusmaların dinlenmesi olabilir
Gerçekten çok doğruymuş .Operatör Sanırım sadece konuşma saatini numarayı vs veriyor :( Haklıyı nasıl haksız yaparız diye uğraşmışlar şimdi birde herşeyi bir kenara bırakıp haksızlığa uğradığını kanıtla .Demekki herkesin elinde kayıtlarla gezmesi gerek birer tane de şahit yanına :) inşallah güzel şeyler paylaşacağım zamanlar da gelir bir an önce :(

iki haftalik cevap suresi gecirilince kusurlu kabul edilmez, hukuken dava dilekcesindeki hususları kabul etmediğiniz anlamı çıkarılır. yanlış yönlendirmeyelim.
Beni bu şekilde yönlendirdi avukatim ve cevap vermek için geç kalmamam gerektiğini

Gerçekten çok doğruymuş .Operatör Sanırım sadece konuşma saatini numarayı vs veriyor :KK43: Haklıyı nasıl haksız yaparız diye uğraşmışlar şimdi birde herşeyi bir kenara bırakıp haksızlığa uğradığını kanıtla .Demekki herkesin elinde kayıtlarla gezmesi gerek birer tane de şahit yanına :) inşallah güzel şeyler paylaşacağım zamanlar da gelir bir an önce :KK43:
Gelir Allahın izniyle mal paylasımı yapmamak icin cirkinleşiyor umarım kadın hakime denk gelirsinizde kocanızın hakkından gelir yalan beyanlarıyla

İnş.Keşke sadece eş olsa bütün sülale her madde başka biri :)Biz yokuz Zaten onlarla benim davam görülecekmiş gibi :)
Valla savunmanda ben neymişim be diyiverin bu kadar kişinin hakkından gelebilmişim diyekendinize bi sasırın :)
Vicdanlı aklıselim bi hakim bu kadar karalamaya inanmaz zaten hiç merak etmeyin

Beni bu şekilde yönlendirdi avukatim ve cevap vermek için geç kalmamam gerektiğini
cevap vermezseniz sadece dosyaya yeni idda sunamazsınız. sadece dava dilekcesindeki iddiaları reddetmiş sayılırsınız.

Operatörler ses kaydı almaz. Ancak şu tarih ve saatte şu kadar dakika görüşme olmuş diye kayıt alırlar.

Gerçekten çok doğruymuş .Operatör Sanırım sadece konuşma saatini numarayı vs veriyor :KK43: Haklıyı nasıl haksız yaparız diye uğraşmışlar şimdi birde herşeyi bir kenara bırakıp haksızlığa uğradığını kanıtla .Demekki herkesin elinde kayıtlarla gezmesi gerek birer tane de şahit yanına :) inşallah güzel şeyler paylaşacağım zamanlar da gelir bir an önce :KK43:
Mahkeme isterse alabilirsiniz. Operatörden kayıtları yanlız altı ay gibi bir sürede saklı kalıyor sanırım .

WhatsApp konuşmanızi drive yedeklediyseniz
Niye okulları bile yanlis yazıyorlar. Adam bildiği halde. Çok garip geldi.
Bence gerek yok zaten mahkeme istese buluyor
Onlar muhtemelen işin yıllardır içinde oldukları için herşeyi hesaplamışlardır.Uzarsa ev için vereceklerini vs muhtemelen onu sunmak isteyeceklerdi en son ve tabi bir an önce bitsin .Ben ısrarla sorunumuz yok seviyorum dediğim için herşeyi kestiler maddi olarak Ve yine tabi arayıp anlaşmam için .Üzerine olan herşeyi Zaten evlenirken kendi üzerlerine almışlardı .Bizim kendi paramızı bile ne kadar harcayacağımıza onlar karar veriyordu .Saçma sapan şeyler .Benim pesedip gitmemi denediler yıllarca.Çok yıprandım çok emek verdim ama onlar karar versin istemiyorum artık en azından nasıl biteceğine .Ne kadar sürdü Yen'i bir hayata alışmanız ?
Bir yıl olayın şokunu atlatmm sürdü tabi o dönemde yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim onlar olmasaydı belki bu kadar kısa sürede toparlayamazdim

Eşin kurmaca bi dılekce yazmıs anlasılan.. Mesela okudugun okulları belgeli ispatlı dosyana koy ve o ne dediyse çürüt
Aslında Sanırım bu bile süreci kendisinin değil ailesinin yönettiğine delil sayılabilir birlikte gittiğimiz şehirler okul Yani ikisi demi yanlış olur öfkeyle dikkat etmemişim okullarında aşı farklı atıyorum İzmir üni.ise onlar Aydın üni yazmış,diğerlerinizde Hani biri tutar bölüm tutar Yok .Kimbilir kaç kişi burnunu soktu her zamanki gibi :(
Bir de anlayamadığım ikimizinde whatsappında normalde olması gereken bir konu geçmiş yıllarda attıkları yalanlardan birini kanıtlıyor ee bunlar onca hukukçu görmedi mi ki hep mesajları doldurmaya çalışmışlar.
Şaka gibi ama seviniyorum artık elime çürütecek şeyler çıktıkça 4 tane çürüdü kaldı 9 :)

Bilgisayar arama geçmişini fotoğraflamanın dışında almak için bir yöntem var mıdır acaba :( psikolojik baskı görürken kimse tüm gün gazete okumaz Sanırım bilgisayarda Sonra da hadi ben baskı gördüm zulm ediliyor gideyim :( bir sürü şey inşallah çıkarım içinden.

Operatör kayıtları için 5 yıl diyor bazı yerlerde 1yıl yoksa üzerinden 2 Yıl geçti :( birde eski hattımdı hoş onların aynı hala hatları .Ne sancılıymış insanın olmayan şeylerin olmadığını anlatmaya çalışması:)

Back