• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma Tecrübeleriniz :(

Merhaba elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım.Öncelikle gerçekten desteğinize ihtiyacım var .
Bugüne kadar durumu kabullenme aşamasını yaşıyordum tek başıma .Bugün internette dava dilekçesini gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım tam 12 sayfa .Kendimi tanımasam,yaşadıklarımı bilmesem ben bile nefret ederim kendimden çok kötü bir duygu .Güçlü olmalıyım ,dik durmalıyım, duygusallığı atmalıyım ,haksızlığa uğramamalıyım ama hepsi birden gerçekten zormuş :KK43:
Ellerinde delilleri olmadığı için :KK43: Delil yaratmışlar Mesela x arkadaşı ile yemekteyken eşimi aradığımda ailesine hakaret etmişim arkadaşı duymuş şahitmiş(konu sadece eve geç gelen Eşi eve çağırma )hatta hakaretle kalmamışım daha da fazlası .
Yanımda ailesiyle konuşurken (hiç şahit olmadım ) ben arkadan hakaret ediyormuşum ailesine duymuşlar.
Dilekçe baştan sona Ailesi ve eşin uğradığı haksızlıklar üzerine .Sanırım daha uzayacak yalancı şahitlerle vs desteklemeye çalışacaklar nasıl yalan olduğu kanıtlanabilir ki duyduk diyorlar.Benim çevremde kimse duymadığı görmediği hiçbirşeyi söylemez hoş doğru olan da bu ama onlarda şimdiden 4,5kişi var böyle .Benzer şeyleri yaşayanlar varsa en azından bu yalan şahitlerle ilgili nasıl yaklaşmam gerektiğini paylaşırsa çok mutlu olurum .Beni neler bekliyor,nasıl ruhsuzlaşıp katı durabilirim bilmiyorum :KK43:
Canm ilk oncelikle cok gecmis olsun bende şuanda cekismeli bosanma asamasindayim davayi bem açtım bende duyduklarima inanamadim bir sürü iftira atmslar yemek dahi yiyemedim çok zor süreçler ama sakın kendini birakma güçlü olmaya bak sürekli kendini olumlu seylerle teselli et insalh bu işin altindan guzelce kalkarız allahın yardimiyla.

Canm ilk oncelikle cok gecmis olsun bende şuanda cekismeli bosanma asamasindayim davayi bem açtım bende duyduklarima inanamadim bir sürü iftira atmslar yemek dahi yiyemedim çok zor süreçler ama sakın kendini birakma güçlü olmaya bak sürekli kendini olumlu seylerle teselli et insalh bu işin altindan guzelce kalkarız allahın yardimiyla.
Size de çok geçmiş olsun ,çok teşekkür ederim.Okuduklarımı bir kenara bıraktım karşımdakilerin hepsi bu konularda uzman kişiler tüm aile eş dost Yani tek kişi Yok karşımda :( Ve aylardır hazırlanmışlar .Belgeyle ispat edemeyeceğim yerlerden kendilerini aklamışlar hoş onlarda yapamaz ama yinede ürküyor insan karşımda en az 10 kişi var ben tek başıma haksızlık mücadelesi vericem diye uğraşıyorum .Öğrendiğim en önemli ders kimse için kendinden ödün vermemek gerekiyormuş hayatta ,bencil olmak:(

Öncelikle allah yardımcınız olsun
Bende şuna aynı süreçteyim bende 1 yıl oluyor
Daha bitmedi
Neler salladılar neler ne iftiralar anlatamam
Avukatıma güvendim adalete güvendim
Allah büyük dedim
Tüm haklarımıda istedim
Hakimler kimin ne olduğunu anlıyorlar merak etmeyin
Şuna her günüme şükrediyorum ondan ve öyle bir aileden kurtulduğum için

7 yıllık ilişkimin sonucunda yaptığım evliliğim son ana kadar düzelir belki diye bekleyerek 6 ay sürdü.6 ayın sonunda bir tek iğne almadan çıktım evden.Evlilikte anlaşıp anlaşamadığımızı bile anlayamamıştım çünkü devamlı annesi sorun çıkıyordu.Baktım ben kafayı yemek üzereyim hemen dava açtım.Canını para çok acıtır diye tazminat davası da açtım dava tam 3 sene sürdü o üç sene içinde evime giren çıkan insanların hepsi yalancı şahitlik yaptı.En sonunda hiçbirşey istemiyorum dedim ve dava sonlandı.O dava da yalan söyleyen herkesi bu dünyada da öbür dünyada da affetmicem iki elim yakalarında ve eski kayınvalidem benden helallik almadan can veremesin.Allah yardımcısı olsun bu süreçte olanların atlatması zor şu anda o zamanlardan kalma panik atağım devam ediyor.Piskojik destek alın mutlaka yoksa ki haksızlık karşısında insan kendi kendini yiyor

Avuka
Merhaba elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım.Öncelikle gerçekten desteğinize ihtiyacım var .
Bugüne kadar durumu kabullenme aşamasını yaşıyordum tek başıma .Bugün internette dava dilekçesini gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım tam 12 sayfa .Kendimi tanımasam,yaşadıklarımı bilmesem ben bile nefret ederim kendimden çok kötü bir duygu .Güçlü olmalıyım ,dik durmalıyım, duygusallığı atmalıyım ,haksızlığa uğramamalıyım ama hepsi birden gerçekten zormuş :KK43:
Ellerinde delilleri olmadığı için :KK43: Delil yaratmışlar Mesela x arkadaşı ile yemekteyken eşimi aradığımda ailesine hakaret etmişim arkadaşı duymuş şahitmiş(konu sadece eve geç gelen Eşi eve çağırma )hatta hakaretle kalmamışım daha da fazlası .
Yanımda ailesiyle konuşurken (hiç şahit olmadım ) ben arkadan hakaret ediyormuşum ailesine duymuşlar.
Dilekçe baştan sona Ailesi ve eşin uğradığı haksızlıklar üzerine .Sanırım daha uzayacak yalancı şahitlerle vs desteklemeye çalışacaklar nasıl yalan olduğu kanıtlanabilir ki duyduk diyorlar.Benim çevremde kimse duymadığı görmediği hiçbirşeyi söylemez hoş doğru olan da bu ama onlarda şimdiden 4,5kişi var böyle .Benzer şeyleri yaşayanlar varsa en azından bu yalan şahitlerle ilgili nasıl yaklaşmam gerektiğini paylaşırsa çok mutlu olurum .Beni neler bekliyor,nasıl ruhsuzlaşıp katı durabilirim bilmiyorum :KK43:
Avukat söyletecek konuşma sırasında sorduğu sorular ile yalan olduğunu.yalancı şahitlik çok oluyor bir senin başına gelmiş bir şey değil avukat soru sorup sıkıştirinca arada tutarsızlıklar oluyor verdikleri cevaplarla.o şekilde ispat edilir

7 yıllık ilişkimin sonucunda yaptığım evliliğim son ana kadar düzelir belki diye bekleyerek 6 ay sürdü.6 ayın sonunda bir tek iğne almadan çıktım evden.Evlilikte anlaşıp anlaşamadığımızı bile anlayamamıştım çünkü devamlı annesi sorun çıkıyordu.Baktım ben kafayı yemek üzereyim hemen dava açtım.Canını para çok acıtır diye tazminat davası da açtım dava tam 3 sene sürdü o üç sene içinde evime giren çıkan insanların hepsi yalancı şahitlik yaptı.En sonunda hiçbirşey istemiyorum dedim ve dava sonlandı.O dava da yalan söyleyen herkesi bu dünyada da öbür dünyada da affetmicem iki elim yakalarında ve eski kayınvalidem benden helallik almadan can veremesin.Allah yardımcısı olsun bu süreçte olanların atlatması zor şu anda o zamanlardan kalma panik atağım devam ediyor.Piskojik destek alın mutlaka yoksa ki haksızlık karşısında insan kendi kendini yiyor
Üç yıl sabretmissiniz. Keşke biraz daha mücadele etseydiniz. Onlara ödül gibi olmuş. En azından hakimin kararına biraksaydiniz.

Çok geçmiş olsun.Dilerim bundan Sonra çok güzel şeyler yaşarsınız.Bende çok paniğim kapı çalsa Ne oldu kim geldi,dışarı çıkmak bile korkutuyor :( yavaş yavaş azalıyor ama bakalım yaşam koçuyla görüşüyorum gitmem gerekiyor ama dilekçe beklemekten ve ürkek ruh halimden sonraya atıyorum:(
Keşke Evladım mutlu olsun yeter dese her anne:( Gerçekten çok başka bir ruh hali yaşamayan anlamıyormuş.Şimdi anlayabiliyorum ayrılan arkadaşlarımı ben kendimce anladım sanıyormuşum

3 yolun sonunda öle bir duruma geldim ki Piskolojik olarak bitmiştim şu anda o halime çok üzülüyorum.Üniversiteden yeni mezun olmuştum dava devam ederken bir çok banka sınavına girdim başarılı oldum en son evli gözüküyorsunuz eşiniz nerde diye soruyorlardı boşanma döneminde olduğumu söyleyince barışma ihtimalinizde olabilir o zaman ne yapacaksınız bırakıp gidecek misiniz diyorlardı ve kabul etmiyorlardı.Maddi olarak ne benim ne ailemin gücü hiç yoktu.Adliye kolidorlarında ağlardı gel konuşalım yapma etme diye ama hakimin karşısında gayet kendinden emin duruyordu yalanlar...yalanlar...yani bildiğiniz Piskopattı.Şu anda bir yıllık evliyim ve yurt dışına yerleştim Allaha çok şükür eşimde ailesi de çok iyi.Şimdi diyorum demek bu güzelliği yaşamanın yolu o kötülükleri yaşamammış.Ama Türkiyede dul bayan olmanın ne demek olduğunu çok iyi yaşadım ve biliyorum.Çok zor bir süreç eğer çalışıyorsanız ve maddi olarak bağımsızsanız daha kolay atlatacağınıza inanıyorum hiç kafanızı takmayın yolunuza devam edin

3 yolun sonunda öle bir duruma geldim ki Piskolojik olarak bitmiştim şu anda o halime çok üzülüyorum.Üniversiteden yeni mezun olmuştum dava devam ederken bir çok banka sınavına girdim başarılı oldum en son evli gözüküyorsunuz eşiniz nerde diye soruyorlardı boşanma döneminde olduğumu söyleyince barışma ihtimalinizde olabilir o zaman ne yapacaksınız bırakıp gidecek misiniz diyorlardı ve kabul etmiyorlardı.Maddi olarak ne benim ne ailemin gücü hiç yoktu.Adliye kolidorlarında ağlardı gel konuşalım yapma etme diye ama hakimin karşısında gayet kendinden emin duruyordu yalanlar...yalanlar...yani bildiğiniz Piskopattı.Şu anda bir yıllık evliyim ve yurt dışına yerleştim Allaha çok şükür eşimde ailesi de çok iyi.Şimdi diyorum demek bu güzelliği yaşamanın yolu o kötülükleri yaşamammış.Ama Türkiyede dul bayan olmanın ne demek olduğunu çok iyi yaşadım ve biliyorum.Çok zor bir süreç eğer çalışıyorsanız ve maddi olarak bağımsızsanız daha kolay atlatacağınıza inanıyorum hiç kafanızı takmayın yolunuza devam edin
Çok sevindim sizin adınıza beni de umutlandırdı yazdıklarınız :) Ben de Belki bu bir sınavdı Ve yaşadım diyorum Ve bir kurtuluş.Aksi takdirde ben onun için mücadele etmeye devam edecek ,yine onu düşünüp bırakıp gidemeyecektim.Ne yazıkki küçük bir çocuk gibi onun işleriyle ve onunla ilgilenmekten kendimi unutmuştum .Şimdi tekrar hatırlayıp devam etmeliyim .Bitmesi ya da yeniden başlamak değil de haksızlık insanın canını acıtıyor geçecek inş.

Çok sevindim sizin adınıza beni de umutlandırdı yazdıklarınız :) Ben de Belki bu bir sınavdı Ve yaşadım diyorum Ve bir kurtuluş.Aksi takdirde ben onun için mücadele etmeye devam edecek ,yine onu düşünüp bırakıp gidemeyecektim.Ne yazıkki küçük bir çocuk gibi onun işleriyle ve onunla ilgilenmekten kendimi unutmuştum .Şimdi tekrar hatırlayıp devam etmeliyim .Bitmesi ya da yeniden başlamak değil de haksızlık insanın canını acıtıyor geçecek inş.
Ben sizi çok iyi anlıyorum kafanızda binlerce AMA NEDEN sorusu geçiyordur.Yapılan haksızlıkları sindirmek hiç kolay değil.Allahım tez zamanda kurtarsın sizide.Hayat bazen insana güzellikleri hemen sunmuyor iyiliğe çıkarmak için kötülüklerle karşı karşıya getiriyor.Ama ben inanıyorum iyiler er yada geç kazanıyor.Ben o süreçte onca şeyle suçlanınca kendimde çok hata aradım sakın bu yanlışa düşmeyin işin içinden çok zor çıkılıyor çünkü.Buda benim hayat sınavımmış diyip en az zararla atlatmaya bakın.İnsan geçmeyecek hep bu şekilde hissedecem sanıyor ama inanın geçiyor.İyiler kötülerle sınanacak ki bu dünyada bir denge kurulacak.Allah sizide sınadı onlarıda ve siz kazandınız onlar kendi derdine yansın Allah neyle gelirseniz gelin ama kul hakkıyla gelmeyin demiş

Dul bayanlar ne gibi sorunlar yaşıyor.turkiyede malaseff :( neden böle ua

Senin cok dişli bi avukat bulman lazım paraya kıyıp.. Benimde var davam 8 bin avukat ucreti.. Kazanmak ıcın mecburuz sende araştır sor bi avukat bul ve dılekcenın hepsıne otur tek tek cevap yaz. O 10 sayfa yazdıysa sen 15 sayfa ile cevap ver.. Anladığım kadarıyla üzülüyorsun yapma üzülme güçlü ol ve hakkını al..
Dilekçeyi teslim aldığımı görür görmez avukatları aradı .Dediğiniz gibi yaptım dişli bir avukat buldum ve benimle görüşeceklerini düşünürken onunla karşılaşınca şaşırdılar .Sonuna kadar okunacak bir dilekçe yazdı Ve her iddianın yanına kanıtını ekledi uzatmadı Ve karşı dava açtık.Benim bile varlığından haberdar olmadığım şeyleri kendi aralarında değiş tokuş etmişler :(şimdi ekonomik olarak yıldırmaya çalışıyorlar .Süreç için rahatlamış hissediyorum Ancak hala dışarı çıkamıyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor:( Bir gün çok güçlü bir gün dipte hissediyorum geçiyor mu bu duygular :(

Eşimin maaşımı benden alması, yüzde seksen engelli raporu olması.(çalışıp ev geçindirecek durumda olmaması) ve düğün takılarımı benim iznim olmadan harcaması,ölüm tehditinde bulunması boşanmanın gerçekleşmesi için yeterlimi? Çünkü o boşanmak istemiyor.

Merhaba internetten dilekceyi nasil gördünüz
Uyap'tan
Hatta uyaptan her ani mesaj olarakta alabilirsiniz ben oyle yaptim telefonuma giden gelen dilekceler mesajlar geliyor.. suan ne durumda oldugu.. hatta yazilan dilekceleri teledofonuma indirip.okuyorum
U yap yaz googleye.

allah yardimciniz olsun demeye geldim..
Şuan bende çekişmeli boşanma aşamasindayim dilekce fasli bitti bizde..
Banada baya iftiralar atilmis..
Ilk zaman baya koyuyorda. O yazılanlar ama, sana kotuluk edenlerden, iyi seyler yazmayi beklemekte saçmalik onlar kötü... pisliklerden herşey beklenir.
Benim ilk duruşmam aralik sonunda gorulecek.
Avukatta onemli bu konularda haklarinizi aliniz..
Rabbim yardimciniz olsun

Uyap'tan
Hatta uyaptan her ani mesaj olarakta alabilirsiniz ben oyle yaptim telefonuma giden gelen dilekceler mesajlar geliyor.. suan ne durumda oldugu.. hatta yazilan dilekceleri teledofonuma indirip.okuyorum
U yap yaz googleye.
Beni baska bir sayfaya yönlendiriyor sonrada mobil imza vs istiyor

Back