• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma Tecrübeleriniz :(

Madem iftiraya uğradın yaz sen de. Eşim eşcinsel olduğunu gizlemek için evlenmiş benimle de. Ailesi örtbas etmek için sayfalar dolusu iftira ettiler de. Erkek kılığına girmemi isterdi de. Yapmazsam dövmekle tehdit ederdi de. Yalana yalan. Ben bu iftiralara uğrasam sümüğümü çekerek boynumu yana eğmezdim. Dinsizin hakkından imansız gelir.
Güzel fikir :) bana elini sürmüyormuş çünkü çok mutsuzmuş:)aslında sağlıklıymış ben hastaymışım :)evde herşeyi kırmışım düşünüyorum düşünüyorum evde bardak bile kırılmadı kaldıki bardaktan başka gücümün yetebileceği birşey Yok insanın aklıyla oynuyorlar kendinden şüphe ettiriyorlar .Keşke sonunda bu dilekçelere de açılacak birşeyler olsaydı yaşattığı travmalar için

Elbette değmez ancak saçma olan birşeyler vardı en başta Ve oda kullanmak istedikleri bir parçaydı .Başka durumlarda var zora soktukları kötü niyetli .Şimdi Açmışlar mecbur savunmam gerekecek yaşadıklarımı.
Allah kolaylık versin. Duygusal yaklaşmayın. Avukat ile hareket etmeniz lazım. Eş dost akraba boRC para bulun avukat bulun. Bu arada boşanmak isteyen o sanırım. Sizinle de görüşmeyi reddediyor. Lakin burada bir üye yazmıştı. Ben karımı seviyorum şöyle böyle vs diye hakimi kandırıp uzlaşma için süre almış. Sizin de elinizde tek koz sizinle iletişime geçmeyen koca için mahkemeden uzlaştırma istemeniz olabilir. Böylece mahkeme zoru ile de olsa o kaçak koca ile yüz yüze görüşme için fırsatınız olabilir.

Allah kolaylık versin yapılabilecek tek şey var güçlü ve çok fonksiyonlu düşünebilen bir avukat bulmanız lazım. Boş yere anlaşma su bu vakit kaybetmeyin kendi davamdan yola çıkarmak isterdim ne insanların yüreğini sisirmeye nede kendimi olanlari hatırlayıp can sıkmaya gerek yok. En sagliklisi karşı dava açacaksınız hiç kendinizi ispatlamak için ugrasmayin. Elinizi çabuk tutun çünkü 15 gün içinde karşı dilekçe vermeniz lazım yoksa kusuru kabul etmiş sayılıyorsunuz

Bence boşanmak istemiyorum ben kocamı seviyorum diye bir şey söyleyin. İş uzasın uzasın. Ailesi sizi boşamak istiyorsa sizinle sizin şartlarınız ile anlassin.
Güçsüz gördükçe sindirmeye çalışıyorlar.İşte o kadar çok aileden girmişlerki konuya görüştürmemişim vs.Onları aklarken gücüm kalırsa :)

Allah kolaylık versin yapılabilecek tek şey var güçlü ve çok fonksiyonlu düşünebilen bir avukat bulmanız lazım. Boş yere anlaşma su bu vakit kaybetmeyin kendi davamdan yola çıkarmak isterdim ne insanların yüreğini sisirmeye nede kendimi olanlari hatırlayıp can sıkmaya gerek yok. En sagliklisi karşı dava açacaksınız hiç kendinizi ispatlamak için ugrasmayin. Elinizi çabuk tutun çünkü 15 gün içinde karşı dilekçe vermeniz lazım yoksa kusuru kabul etmiş sayılıyorsunuz
Çok teşekkür ederim.İnsanın böyle zamanlarda gerçekten kendinden başka dostu olmuyormuş küçük bir çocuk gibi şaşkın garip bir ruh haline giriyor.Avukat konusunda ben de tedirginim Ancak elimdekilerle başka seçeneğim yok:KK43:Dilekçe haftaya çıkacakmış henüz ulaşmadı uyapta gördüm görmez olaydım :) Karşı dava açarsam o süreçte de anlaşmalıya çevirmek için yeltenirler mi sizce?

Çok teşekkür ederim.İnsanın böyle zamanlarda gerçekten kendinden başka dostu olmuyormuş küçük bir çocuk gibi şaşkın garip bir ruh haline giriyor.Avukat konusunda ben de tedirginim Ancak elimdekilerle başka seçeneğim yok:KK43:Dilekçe haftaya çıkacakmış henüz ulaşmadı uyapta gördüm görmez olaydım :) Karşı dava açarsam o süreçte de anlaşmalıya çevirmek için yeltenirler mi sizce?
Yeltenmeleri senin için daha iyi olacaktir. İstediğini söylersin yapmıyor yâda isteğini karşılamıyorsa davaya devam edersin. Kaybedecegin birşey olmaz ama mahkemede senin istediklerini vermeye bilir o yüzden kararında olacak yaptırımlar uygulamalisin. Şu sürecini anlaya biliyorum 2 yıl çektim . Ne krizler ne anti depresanlar ne uykusuz geceler bir ben bilirim birde yanı başımda bekleyen annem oda yanımda paylastiklarimi yanlızlik çok kotu birşey ama kendinizi serin tutun ve olacak şeyleri öncesinde kabullenin daha az uzulursunuz

Ben burada şunu anlayamadim siz boşanmak mi istemiyorsunuz anlaşma söz konusu yoksa istedigin iz hiç stres yapmadan ayrılmak mi

Allah kolaylık versin. Duygusal yaklaşmayın. Avukat ile hareket etmeniz lazım. Eş dost akraba boRC para bulun avukat bulun. Bu arada boşanmak isteyen o sanırım. Sizinle de görüşmeyi reddediyor. Lakin burada bir üye yazmıştı. Ben karımı seviyorum şöyle böyle vs diye hakimi kandırıp uzlaşma için süre almış. Sizin de elinizde tek koz sizinle iletişime geçmeyen koca için mahkemeden uzlaştırma istemeniz olabilir. Böylece mahkeme zoru ile de olsa o kaçak koca ile yüz yüze görüşme için fırsatınız olabilir.
Aslında keşke en başında olsaydı yüzleşme bende aylardır bu kadar gelgit yaşamayacaktım içimde .Düne kadar yine içimde dostça konuşup bugüne dek yüzüme söylemediği şeyleri duyup helalleşmek istiyordum Ancak dilekçeyi gördükten Sonra yani bu kadar bel altı vurmalarına İzin verdiğini okuyunca silkelendim .Birde düşürdüğü durumun zorluğunu paylaştığımda duygusuzca ara anlaşın dediği an uyandım yıllardır süren uykudan :( Hergün Yen'i birşeyi kabullenmek gerçekten zor .Daha kendi hayatımı planlamam gerek kadın olmak gerçekten zor.Bir de bunun insanlarla paylaşma Faslı var dimi :(

Ben burada şunu anlayamadim siz boşanmak mi istemiyorsunuz anlaşma söz konusu yoksa istedigin iz hiç stres yapmadan ayrılmak mi
Bazı şeyleri Yen'i Yen'i anlıyorum .Kabulleniyorum diyelim .Ben aile daha öncede yaptığı için başta aynısı olduğunu düşünüyordum üzerine avukatları sürekli sıkıştırınca gece yarıları vs .durmadan arayınca eşimle görüşmek istedim Sonra ona göre konuşacağımı söyledim bir kaç gün Sonra davayı açtılar .Sonrasında bana avukatsız tek başıma onun avukatıyla konuşmamı ,o olmadan imzalamamı teklif edince ister istemez tedirgin oldum .Şimdi tek istediğim haksızlığa uğramamak beni sindirmelerine izin vermemek ,yüzleşmek .
Duyguları karmakarışık oluyor insanın bir muhatap olmayınca daha da karışıyor :(

Bazı şeyleri Yen'i Yen'i anlıyorum .Kabulleniyorum diyelim .Ben aile daha öncede yaptığı için başta aynısı olduğunu düşünüyordum üzerine avukatları sürekli sıkıştırınca gece yarıları vs .durmadan arayınca eşimle görüşmek istedim Sonra ona göre konuşacağımı söyledim bir kaç gün Sonra davayı açtılar .Sonrasında bana avukatsız tek başıma onun avukatıyla konuşmamı ,o olmadan imzalamamı teklif edince ister istemez tedirgin oldum .Şimdi tek istediğim haksızlığa uğramamak beni sindirmelerine izin vermemek ,yüzleşmek .
Duyguları karmakarışık oluyor insanın bir muhatap olmayınca daha da karışıyor :KK43:
Çok karışık yani şuan anlatmak istedigimi iki üç cümleye sigdiramaiyorum yardımcı olmayı çok isterdim benim davama çok benziyor

Yeltenmeleri senin için daha iyi olacaktir. İstediğini söylersin yapmıyor yâda isteğini karşılamıyorsa davaya devam edersin. Kaybedecegin birşey olmaz ama mahkemede senin istediklerini vermeye bilir o yüzden kararında olacak yaptırımlar uygulamalisin. Şu sürecini anlaya biliyorum 2 yıl çektim . Ne krizler ne anti depresanlar ne uykusuz geceler bir ben bilirim birde yanı başımda bekleyen annem oda yanımda paylastiklarimi yanlızlik çok kotu birşey ama kendinizi serin tutun ve olacak şeyleri öncesinde kabullenin daha az uzulursunuz
Onlar muhtemelen işin yıllardır içinde oldukları için herşeyi hesaplamışlardır.Uzarsa ev için vereceklerini vs muhtemelen onu sunmak isteyeceklerdi en son ve tabi bir an önce bitsin .Ben ısrarla sorunumuz yok seviyorum dediğim için herşeyi kestiler maddi olarak Ve yine tabi arayıp anlaşmam için .Üzerine olan herşeyi Zaten evlenirken kendi üzerlerine almışlardı .Bizim kendi paramızı bile ne kadar harcayacağımıza onlar karar veriyordu .Saçma sapan şeyler .Benim pesedip gitmemi denediler yıllarca.Çok yıprandım çok emek verdim ama onlar karar versin istemiyorum artık en azından nasıl biteceğine .Ne kadar sürdü Yen'i bir hayata alışmanız ?

Merhaba elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım.Öncelikle gerçekten desteğinize ihtiyacım var .
Bugüne kadar durumu kabullenme aşamasını yaşıyordum tek başıma .Bugün internette dava dilekçesini gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım tam 12 sayfa .Kendimi tanımasam,yaşadıklarımı bilmesem ben bile nefret ederim kendimden çok kötü bir duygu .Güçlü olmalıyım ,dik durmalıyım, duygusallığı atmalıyım ,haksızlığa uğramamalıyım ama hepsi birden gerçekten zormuş :KK43:
Ellerinde delilleri olmadığı için :KK43: Delil yaratmışlar Mesela x arkadaşı ile yemekteyken eşimi aradığımda ailesine hakaret etmişim arkadaşı duymuş şahitmiş(konu sadece eve geç gelen Eşi eve çağırma )hatta hakaretle kalmamışım daha da fazlası .
Yanımda ailesiyle konuşurken (hiç şahit olmadım ) ben arkadan hakaret ediyormuşum ailesine duymuşlar.
Dilekçe baştan sona Ailesi ve eşin uğradığı haksızlıklar üzerine .Sanırım daha uzayacak yalancı şahitlerle vs desteklemeye çalışacaklar nasıl yalan olduğu kanıtlanabilir ki duyduk diyorlar.Benim çevremde kimse duymadığı görmediği hiçbirşeyi söylemez hoş doğru olan da bu ama onlarda şimdiden 4,5kişi var böyle .Benzer şeyleri yaşayanlar varsa en azından bu yalan şahitlerle ilgili nasıl yaklaşmam gerektiğini paylaşırsa çok mutlu olurum .Beni neler bekliyor,nasıl ruhsuzlaşıp katı durabilirim bilmiyorum :KK43:
Konunun mal mülk olduğunu sandım okumadan.
Hiç bir şey yapamaz merak etme, burda bı arkadaş vardı eşi aynı sizin eşiniz gibi iddialarda bulunmuştu.
Hakim dinlemiş bile.

Herkese anladigi dilden konusmak gerekir. Yok zararli cikarsiniz.

Konunun mal mülk olduğunu sandım okumadan.
Hiç bir şey yapamaz merak etme, burda bı arkadaş vardı eşi aynı sizin eşiniz gibi iddialarda bulunmuştu.
Hakim dinlemiş bile.
Dilerim öyle olur .Koca koca insanlar nelerle uğraşıyorlar .Normalde bir sorun varsa araya girip düzeltmeye çalışır anne babalar benim şansıma böyle denk geldi .Vardır Allah'ın bir bildiği tek istediğim biran önce bu tedirginliklerden kurtulup nerde kalmıştık diyebilmek ve tabi reset atmak :)

Dilerim öyle olur .Koca koca insanlar nelerle uğraşıyorlar .Normalde bir sorun varsa araya girip düzeltmeye çalışır anne babalar benim şansıma böyle denk geldi .Vardır Allah'ın bir bildiği tek istediğim biran önce bu tedirginliklerden kurtulup nerde kalmıştık diyebilmek ve tabi reset atmak :)
20 li yaşların başında benimde iki ay süren bir evliliğim oldu, boşanma davasında hiç böyle iddialar vs vs yaşamadım.
Şimdi işler iyice çirkefe dönmüş sizin gibi çok insan var dertli Allah büyük buna inanın ve hakimler de böyle yalancı çirkef adamları gözlerinden kaç km öteden tanıyorlar.
Hiç bir şey olmaz. Eğer takılarınızı, para vs istiyorsanız mutlaka onun için yapmıştır eşiniz die düşünüyorum.

kuzenım 3 yıldır cekısmelı bosanmaya calsııyo hala bitmedi

Back