Merhaba elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım.Öncelikle gerçekten desteğinize ihtiyacım var .
Bugüne kadar durumu kabullenme aşamasını yaşıyordum tek başıma .Bugün internette dava dilekçesini gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım tam 12 sayfa .Kendimi tanımasam,yaşadıklarımı bilmesem ben bile nefret ederim kendimden çok kötü bir duygu .Güçlü olmalıyım ,dik durmalıyım, duygusallığı atmalıyım ,haksızlığa uğramamalıyım ama hepsi birden gerçekten zormuş
Ellerinde delilleri olmadığı için
Delil yaratmışlar Mesela x arkadaşı ile yemekteyken eşimi aradığımda ailesine hakaret etmişim arkadaşı duymuş şahitmiş(konu sadece eve geç gelen Eşi eve çağırma )hatta hakaretle kalmamışım daha da fazlası .
Yanımda ailesiyle konuşurken (hiç şahit olmadım ) ben arkadan hakaret ediyormuşum ailesine duymuşlar.
Dilekçe baştan sona Ailesi ve eşin uğradığı haksızlıklar üzerine .Sanırım daha uzayacak yalancı şahitlerle vs desteklemeye çalışacaklar nasıl yalan olduğu kanıtlanabilir ki duyduk diyorlar.Benim çevremde kimse duymadığı görmediği hiçbirşeyi söylemez hoş doğru olan da bu ama onlarda şimdiden 4,5kişi var böyle .Benzer şeyleri yaşayanlar varsa en azından bu yalan şahitlerle ilgili nasıl yaklaşmam gerektiğini paylaşırsa çok mutlu olurum .Beni neler bekliyor,nasıl ruhsuzlaşıp katı durabilirim bilmiyorum