Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınHerkese günaydın, çekişmeli boşanma davam açıldı ilk mahkemem olacak, bu konu hakkında deneyimi olanlar paylaşabilirmi ? Ön inceleme duruşmasında neler oluyor ? Şahitler dinleniyor mu ? Yardımlarınız için teşekkür ederim
Duruşma kaç ay öteye atılıyor bilginiz var mıGünaydın
Öncelikle hakim davanın niteliğine bakacak dosyayı inceleyecek. Tanıklar varsa onlara tebligat çıkaracak. Müzekkere yazılması gereken yerler var ise müzekkere çıkarttıracak. Bu işlemlerin netleşeceği bir tarihe de yeni duruşma günü verecek. Bu şekilde yani.
Benim ilk duruşma neredeyse 5 ay sonra olmuştu ikincisi 4 ay, üçüncüsü 3 ay. Mahkemenin yoğunluğuna göre sanırım birazdaDuruşma kaç ay öteye atılıyor bilginiz var mı
Benimkinde ilk durusmada hakim beni ve eski eşimi dinledi ikinci duruşmada benim sahitlerimi dinledi üçüncü duruşmada karşı tarafın sahitlerini dinledi ve karara bağladı..her duruşmanın arası 3 ay sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam..fakat eski eşim karara itiraz etti Yargıtay'a ordan gelecek kararı bekledik oda 7 ay surmustuHerkese günaydın, çekişmeli boşanma davam açıldı ilk mahkemem olacak, bu konu hakkında deneyimi olanlar paylaşabilirmi ? Ön inceleme duruşmasında neler oluyor ? Şahitler dinleniyor mu ? Yardımlarınız için teşekkür ederim
Anladım teşekkür ederimBenim ilk duruşma neredeyse 5 ay sonra olmuştu ikincisi 4 ay, üçüncüsü 3 ay. Mahkemenin yoğunluğuna göre sanırım birazda
Anladım yardımınız için teşekkür ederimBenimkinde ilk durusmada hakim beni ve eski eşimi dinledi ikinci duruşmada benim sahitlerimi dinledi üçüncü duruşmada karşı tarafın sahitlerini dinledi ve karara bağladı..her duruşmanın arası 3 ay sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam..fakat eski eşim karara itiraz etti Yargıtay'a ordan gelecek kararı bekledik oda 7 ay surmustu
Abukatım var ama tecrübelere sormak istemiştim teşekkür ederimTanıkların dinlenmesi için, tanıklarınızı mahkemeye bildirmeniz gerekli.
Bildirim de hakim tarafından size süre verilince, o süre içinde yapılır.
Ön inceleme duruşmasında tanık için süre verebilir hakim belki dosya durumunuza göre.
Avukatınız var mı bilmiyorum ama çekişmeli boşanma tekniktir, avukatla daha rahat edersiniz naçizane. Allah yardımcınız olsun
bu süreçte neler yaşadınız benimde davam çekişmeli ilk duruşma görülecek çocuk yok çok uzun sürer miBenimkinde ilk durusmada hakim beni ve eski eşimi dinledi ikinci duruşmada benim sahitlerimi dinledi üçüncü duruşmada karşı tarafın sahitlerini dinledi ve karara bağladı..her duruşmanın arası 3 ay sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam..fakat eski eşim karara itiraz etti Yargıtay'a ordan gelecek kararı bekledik oda 7 ay surmustu