Esinizin evlenmeden onceki evini istiyordunuz diye hatirliyorum, cikartildiginiz ev o galiba.
Rumeysa bu aile sana 1 lira yedirmez, hayal kurmaktan vazgec.
Bir de Allah askina surda biz bizeyiz, dogruyu soyle. Adamla parasi icin evlendin, babanda muhtemelen artik kumar batagina mi dustu ne yapti, senden para almak icin bosatmaya calisiyor belliki.
Ama baba kiz kafaniz hic calismiyor, amac para yemekse adamin acigini yakalamaniz gerekiyordu adamin eline kocaman bir koz vermeyecektiniz.
Ben kocanin ve ailesinin tarafindayim, minik oglani da insallah alirlar yoksa onun gelecegini de hic iyi gormuyorum.
Bundan sonrasi icin bari biraz akli basinda
Hayır tapusu babasının üzerindeki evi istiyordum ben bide eşimin üstün de resmî nikahtan önce alınan daire var şu onlar resmi nikah tan önceki daire yi vermeyi teklif ettiler ama bi onun babasının üzerin de ki daire yi istedik onlar da verme di konu mahkemeye taşın dı daha mahkeme ye taşınmasaydı anlaşmalı boşanmaya gidicektikEsinizin evlenmeden onceki evini istiyordunuz diye hatirliyorum, cikartildiginiz ev o galiba.
Rumeysa bu aile sana 1 lira yedirmez, hayal kurmaktan vazgec.
Bir de Allah askina surda biz bizeyiz, dogruyu soyle. Adamla parasi icin evlendin, babanda muhtemelen artik kumar batagina mi dustu ne yapti, senden para almak icin bosatmaya calisiyor belliki.
Ama baba kiz kafaniz hic calismiyor, amac para yemekse adamin acigini yakalamaniz gerekiyordu adamin eline kocaman bir koz vermeyecektiniz.
Ben kocanin ve ailesinin tarafindayim, minik oglani da insallah alirlar yoksa onun gelecegini de hic iyi gormuyorum.
Bundan sonrasi icin bari biraz akli basinda davran.
Alamazsin.Hayır tapusu babasının üzerindeki evi istiyordum ben bide eşimin üstün de resmî nikahtan önce alınan daire var şu onlar resmi nikah tan önceki daire yi vermeyi teklif ettiler ama bi onun babasının üzerin de ki daire yi istedik onlar da verme di konu mahkemeye taşın dı daha mahkeme ye taşınmasaydı anlaşmalı boşanmaya gidicektik
Sanırım mal davası boşanama dan sonra görülüyor dimi ilk önce boşanma olur daha sonrası mı mal davası acaba bir de mal davası için ayrı avukat parasını vermemiz mi gerekiyorAlamazsin.
Mahkeme iki evi de sana vermez bosuna ugrasma.
Hangi malın davası olacakSanırım mal davası boşanama dan sonra görülüyor dimi ilk önce boşanma olur daha sonrası mı mal davası acaba bir de mal davası için ayrı avukat parasını vermemiz mi gerekiyor
RumeysaSanırım mal davası boşanama dan sonra görülüyor dimi ilk önce boşanma olur daha sonrası mı mal davası acaba bir de mal davası için ayrı avukat parasını vermemiz mi gerekiyor
E peki tazminat nafaka ve altınları alabilecekmiyim acabaRumeysa
Evin biri kayinpederinin malı, digeri kocanin senden onceki malı.
Bu iki mal asla hicbir kosulda senin olamaz. Hicbir hakkin yok bu iki malda bosuna avukatlara para yedirmeyin.
O davalar boşanama davasının içinde iken mi görülen davalar yoksa boşanmadan sonraki davalar mıE peki tazminat nafaka ve altınları alabilecekmiyim acaba
Adamlar bugünleri düşünüp evlilik sonrası zırnık vermemiş, hangi mal?Sanırım mal davası boşanama dan sonra görülüyor dimi ilk önce boşanma olur daha sonrası mı mal davası acaba bir de mal davası için ayrı avukat parasını vermemiz mi gerekiyor
Valla tazminati siz odersiniz muhtemelen.E peki tazminat nafaka ve altınları alabilecekmiyim acaba
Tazminat işi yaş. O kadar kusurla benden almıyolar diye şükretmen lazım. Altınlarınla nafaka garanti ama.E peki tazminat nafaka ve altınları alabilecekmiyim acaba
300 gr altının hepsini alabilirmiyim acabaValla tazminati siz odersiniz muhtemelen.
Nafaka ve altinlari alirsiniz diye dusunuyorum.
Ama babani ve bicaklarini ortaliktan topla, bir daha ayni halti yemesin.
Altınlar kocana tazminat olarak dönebilirE peki tazminat nafaka ve altınları alabilecekmiyim acaba
Nafaka 14 bin teklif ettik hakim verirmi o parayı eşim asgari ücretli olar çalışıyorTazminat işi yaş. O kadar kusurla benden almıyolar diye şükretmen lazım. Altınlarınla nafaka garanti ama.
Asgari ücretli adamdan 14 bini zor alırsınız.Nafaka 14 bin teklif ettik hakim verirmi o parayı eşim asgari ücretli olar çalışıyor
O davalar boşanama davasının içinde iken mi görülen davalar yoksa boşanmadan sonraki davalar mı
Altinlari alırsın.300 gr altının hepsini alabilirmiyim acaba
hayallere bakk yaaaAsgari ücretli adamdan 14 bini zor alırsınız.
Benim gerçekten altın gram 150 gram dı onlar da benim yanım da benim av.karşı tarafta olduğunu beyan ettmişAsgari ücretli adamdan 14 bini zor alırsınız.
Delil olarak ta düğün fotoğrafını gösterdikBenim gerçekten altın gram 150 gram dı onlar da benim yanım da benim av.karşı tarafta olduğunu beyan ettmiş
Adamın ailesinde b.k gibi para varmış. Ama hakim ailesi zengo, yaz kızım 14 bin nafaka, ev, araba, tazminat, Eflak ve Boğdan diyecek hali yok tabi.hayallere bakk yaaaseyma subası