- 28 Ocak 2009
- 33.615
- 54.388
Çıkartır tabi ev eşinizin değil sizin değil bosaninca orada yasayacagini mi düşünüyorsunuz.Herşeyi para ile hallediyorlar benim evden çıkmam için ekstra dava açılmış bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkartır tabi ev eşinizin değil sizin değil bosaninca orada yasayacagini mi düşünüyorsunuz.Herşeyi para ile hallediyorlar benim evden çıkmam için ekstra dava açılmış bana
Bizde de vardı benzer bir model, o akıl verenler zerre sorumluluk almıyor sonra kalıyorlar el elde el başta. Bazı insanların muhakeme yeteneğinde ciddi sıkıntılar var. Çok şaşırıyorlar yaptıklarının sonucunu görünce, onların şaşırmasına ben daha çok şaşırıyorum.Asgari ücretle çalışan birisinden 1 milyon tazminat,10 bin nafaka alamazsınız, tedbir nafakasi siz haklı olduğunuz için değil mağdur olmayın diye bağlandı çocuk var çünkü calismiyorsunuzda sanırım.
Adama küfür edilmiş bıçakla üstüne yürümüs evden atılmış esyalari pencereden atılmış boşanma davası acmayipta ne yapacaktı.
İspatlayamaz birşey demissinizde bal gibi ispatlar şahitler var en önemlisi polisler gelmiş olayın yaşandığı gün.
Aksine sizin attığınız madde kullanımı iftirasini tahlil yaptırarak adam ispatlamış temiz olduğunu böyle giderse tazminat ödeyen siz olursunuz.
Avukatım bu evi sana tahsis edebilirler dediÇıkartır tabi ev eşinizin değil sizin değil bosaninca orada yasayacagini mi düşünüyorsunuz.
İsterlerse ederler, otur o çok bilmiş babanın evinde derlerse avukatınızın bir sonraki harika hamlesi ne olacak?Avukatım bu evi sana tahsis edebilirler dedi
Ekim ayında ilk duruşma var zatten kim haklı kim haksız o zmn görücez bakalımİsterlerse ederler, otur o çok bilmiş babanın evinde derlerse avukatınızın bir sonraki harika hamlesi ne olacak?
Bir komşumuz vardı bir de kızı kadının annesi bosantincaya kadar ugrasti kadın annesinden habersiz asla eve misafir kabul edemezdi özellikle eş ailesi,eşiyle gezmeye gidemezdi bir kere izinsiz gitti diye mahallenin ortasında kızını bir sürü bağırdı çağırdı hakaret etti bütün mahalleyi birbirine kattı en sonunda boşandılar çok az bir nafaka ile ev filan hayal oldu tabi boşandıktan sonra mutlu olacağını zannetti ama tam tersi bosanmasaydin o zaman olduBizde de vardı benzer bir model, o akıl verenler zerre sorumluluk almıyor sonra kalıyorlar el elde el başta. Bazı insanların muhakeme yeteneğinde ciddi sıkıntılar var. Çok şaşırıyorlar yaptıklarının sonucunu görünce, onların şaşırmasına ben daha çok şaşırıyorum.
İstediğin kadar haklı ol şekerko, mal davasına etki etmez, evlendikten sonra aldıysanız yarısını alırsın, şayet aile desteği olduysa payın küçülür. Hakim sana sen haklısın dese bile evin tapusu sana geçmez, adam isterse deccal olsun, kullanım hakkını vermediği sürece bir gün oturamazsın o evde. Sırf babana inadından sana özgür iradesi ile bi şey vermez bu adam keşbiş olsun sana. Boşanınca yine gel, babanla maceralarını merak ediyorum.Ekim ayında ilk duruşma var zatten kim haklı kim haksız o zmn görücez bakalım
Eşimin üstün de resmî nikahtan önce alınan daire var şuna oturduğum ev de eşimin babasının üstüneİstediğin kadar haklı ol şekerko, mal davasına etki etmez, evlendikten sonra aldıysanız yarısını alırsın, şayet aile desteği olduysa payın küçülür. Hakim sana sen haklısın dese bile evin tapusu sana geçmez, adam isterse deccal olsun, kullanım hakkını vermediği sürece bir gün oturamazsın o evde. Sırf babana inadından sana özgür iradesi ile bi şey vermez bu adam keşbiş olsun sana. Boşanınca yine gel, babanla maceralarını merak ediyorum.
Baskasinin evini size nasıl verecekler,adamın bir evi varmış zaten evlenmeden aldığı onu vermek istemiş kabul etmemissiniz o evden zaten hak alamazsınız ama bu oturduğunuz evden de çıkarma hakları var.Avukatım bu evi sana tahsis edebilirler dedi
Çok iyi baba kız avcunuzu yalayacaksınız.Eşimin üstün de resmî nikahtan önce alınan daire var şuna oturduğum ev de eşimin babasının üstüne
Bunlar iki tane çocuk çıkardım diye elalem bana ömür boyu köle oldu sanıyor, adam kuru nafakayı verip kenara çekilince görüşürüz.Basksinin evini size nasıl verecekler,adamın bir evi varmış zaten evlenmeden aldığı onu vermek istemiş kabul etmemissiniz o evden zaten hak alamazsınız ama bu oturduğunuz evden de çıkarma hakları var.
Siz haksız olduğunuzu biliyorsunuz zaten.Ekim ayında ilk duruşma var zatten kim haklı kim haksız o zmn görücez bakalım
Çocuk bir taneBunlar iki tane çocuk çıkardım diye elalem bana ömür boyu köle oldu sanıyor, adam kuru nafakayı verip kenara çekilince görüşürüz.
O daha iyi işte.Çocuk bir tane
Büyük konuşmaBunlar iki tane çocuk çıkardım diye elalem bana ömür boyu köle oldu sanıyor, adam kuru nafakayı verip kenara çekilince görüşürüz.
Neden senin şakağına silah mı dayadılar?Büyük konuşma
Öyle bişey yok ta nafaka düğünde takılan altınlat ve tazminat benim en doğal hakkım alıcam hepsini onlardan nede olsa babası zenginNeden senin şakağına silah mı dayadılar?
En dogal hakkin mi? Adami kendi evine almamissin bu eve girmek onun en dogal hakkiyken. Adama iftira atmissin adami baban oldurmeye kalktiginda onun kavga etmesini videoya cekmissin senin hakkin felan yok. Umarim bir kurus alamazsin cocugunuda elinden alirlar hatta hapsi boylarsin. Sen en dogal hakkin ceza cekmekÖyle bişey yok ta nafaka düğünde takılan altınlat ve tazminat benim en doğal hakkım alıcam hepsini onlardan nede olsa babası zengin
Hakim babası zengin deyip 1 milyon TL ödesin demeyecek asgari ücretli adama o hayal dünyasından bi çık. Düğünde takılan altınları da baban yediği gün eski kocama nasıl dönsem diye dört döneceksin inşallah adam yerinde durur o zamana kadar.Öyle bişey yok ta nafaka düğünde takılan altınlat ve tazminat benim en doğal hakkım alıcam hepsini onlardan nede olsa babası zengin