Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ısrarla mahkeme de boşanmak istemicem o evi bana vermeyene kadar boşanmıcam mahkeme deMental sorunlarinizin olduğunu düşünüyorum
Tedavi olun cunku ne yasadiklariniz ne de buradaki cevaplarınız normal değil
Bir şey mi kullanıyorsunuz bir şeyin etkisinde misiniz
Bakın evladınız varmış tamam bu olay böyle kötü olmuş yapacak bir şey yok bundan ders alın bosanin ve hayatınıza yön verin ve lütfen ama lütfen tedavi olun Allah yardımcınız olsun
Ahahahahaha ulan ne keyiflendim.Ben ısrarla mahkeme de boşanmak istemicem o evi bana vermeyene kadar boşanmıcam mahkeme de
Öyle değil canım çok zenginler diye hanları dükkanları binaları siteleri iş yerleri restoranları var bu adamlar basit adamlar değil para konusun daAvukat parasını istememeleri ne demek biliyor musun ? Davayı kazanacaklarından eminler demek. Resmen şimdiden canınızı bağışlamışlar.
hatta pedalogun konuşmasına göre de çocuğun velayetini de kaybedebilirim
Hemen bakıyorum canım
Önce adamdan boşan bu arada kayınBen ısrarla mahkeme de boşanmak istemicem o evi bana vermeyene kadar boşanmıcam mahkeme de
Aşkım sen hep yaşayınca mı anlıcan? Hiç sende muhakeme yeteneği yok mu? Öngörü, mantık yürütme, olayları durumları yorumlama falan? Zaten bu insanlar sizin o parayı çıkaramayacağınızı biliyor, sizi kibarca ezmişler resmen.Öyle değil canım çok zenginler diye hanları dükkanları binaları siteleri iş yerleri restoranları var bu adamlar basit adamlar değil para konusun da
Önce adamdan boşan bu arada kayın
Pederin kayınvalideni boşasın sonra kayınpederinle evlen ve evi üzerime yap de. Bak bu plan daha iyi. Sen bizde evi nasıl üzerime alırım deseydin biz sana o yönde tavsiyeler verirdik
Bu insanlar sana ev verecek öyle mi?Öyle değil canım çok zenginler diye hanları dükkanları binaları siteleri iş yerleri restoranları var bu adamlar basit adamlar değil para konusun da
Ben senin ne demek istediğini bi türlü anlamadım açıkçasıAşkım sen hep yaşayınca mı anlıcan? Hiç sende muhakeme yeteneği yok mu? Öngörü, mantık yürütme, olayları durumları yorumlama falan?
Sizi kibarca ezmişler diyorum. Zaten bu parayı veremeyeceğinizin farkındalar. Üç kuruş için çirkef yapmaya gerek yok demişler. Biz siz miyiz demişler.Ben senin ne demek istediğini bi türlü anlamadım açıkçası
Evi almak için pardon almamak için her planı yapmışlar ama bir bu akıllarına gelmemişYa dur inanacak
Ben senin ne demek istediğini bi türlü anlamadım açıkçası
Anlasan zaten ne kadar saçmaladığını bilirdinBen senin ne demek istediğini bi türlü anlamadım açıkçası
Aynen bu konu da haklısın malesef ilk defa katıldım sana ama biz 100 bin av. Tutuk biz talep ettik ve adamlar başta olay taze iken 1.5 milyon para teklif ettiler bana kabul etmedimSizi kibarca ezmişler diyorum. Zaten bu parayı veremeyeceğinizin farkındalar. Üç kuruş için çirkef yapmaya gerek yok demişler. Biz siz miyiz demişler.
Keşke alsaydın. Dava sonrası onu da rüyanda göreceksin. Mahkeme bu kadar vermeyecek.Aynen bu konu da haklısın malesef ilk defa katıldım sana ama biz 100 bin av. Tutuk biz talep ettik ve adamlar başta olay taze iken 1.5 milyon para teklif ettiler bana kabul etmedim