Esinizin evlenmeden onceki evini istiyordunuz diye hatirliyorum, cikartildiginiz ev o galiba.
Rumeysa bu aile sana 1 lira yedirmez, hayal kurmaktan vazgec.
Bir de Allah askina surda biz bizeyiz, dogruyu soyle. Adamla parasi icin evlendin, babanda muhtemelen artik kumar batagina mi dustu ne yapti, senden para almak icin bosatmaya calisiyor belliki.
Ama baba kiz kafaniz hic calismiyor, amac para yemekse adamin acigini yakalamaniz gerekiyordu adamin eline kocaman bir koz vermeyecektiniz.
Ben kocanin ve ailesinin tarafindayim, minik oglani da insallah alirlar yoksa onun gelecegini de hic iyi gormuyorum.
Bundan sonrasi icin bari biraz akli basinda
Hayır tapusu babasının üzerindeki evi istiyordum ben bide eşimin üstün de resmî nikahtan önce alınan daire var şu onlar resmi nikah tan önceki daire yi vermeyi teklif ettiler ama bi onun babasının üzerin de ki daire yi istedik onlar da verme di konu mahkemeye taşın dı daha mahkeme ye taşınmasaydı anlaşmalı boşanmaya gidicektikEsinizin evlenmeden onceki evini istiyordunuz diye hatirliyorum, cikartildiginiz ev o galiba.
Rumeysa bu aile sana 1 lira yedirmez, hayal kurmaktan vazgec.
Bir de Allah askina surda biz bizeyiz, dogruyu soyle. Adamla parasi icin evlendin, babanda muhtemelen artik kumar batagina mi dustu ne yapti, senden para almak icin bosatmaya calisiyor belliki.
Ama baba kiz kafaniz hic calismiyor, amac para yemekse adamin acigini yakalamaniz gerekiyordu adamin eline kocaman bir koz vermeyecektiniz.
Ben kocanin ve ailesinin tarafindayim, minik oglani da insallah alirlar yoksa onun gelecegini de hic iyi gormuyorum.
Bundan sonrasi icin bari biraz akli basinda davran.