Ben artık cvp vermicem çok linçleniyorum hafî yakşamlarNasılsa ailesi zengo diye koşa koşa evlenmeyi biliyonuz, o zaman kızlığım gidecek demiyonuz şimdi aklına gelmeyiversin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık cvp vermicem çok linçleniyorum hafî yakşamlarNasılsa ailesi zengo diye koşa koşa evlenmeyi biliyonuz, o zaman kızlığım gidecek demiyonuz şimdi aklına gelmeyiversin.
Babasının evinde ne hakla oturacaktıniz? Babaniz eşinize bıçak çekmiş o evde, suçlu gibi uzaklaştırma almışsınız insanlara. Şimdi oturun babanızla bir güzel.babasının evinde oturucaktım şimdiye kadar da oturuyordum 1 haftaya kadar çıkartılar beni av 14 bin tedbir nafaka talep etti mahkemeye mahkeme 4 bin bağlattı ve evden de çıkartılar beni
Kocanla yaptığın seksten bile gram zevk almamışsın, 5 yıllık kocana işini gördü demenden ne kadar benimsediğin belli, adamı sevdiğinden değil, kıymetli babanın evinde bulamayacağın konforu geri elde etmek için dönmek istiyorsun. Kafandaki hesaptan kitaptan, 40 tane tilkinden kurtulabilirsen sen de saf bir şeyler yaşayabilirsin.Ben artık cvp vermicem çok linçleniyorum hafî yakşamlar
Bu arada benim ailem de o kadar zengin olsaydı bakalım evden çıkarabilecekmiydi beni adam sadece daireden çıkabilmem için avukata 350 bin vermişNasılsa ailesi zengo diye koşa koşa evlenmeyi biliyonuz, o zaman kızlığım gidecek demiyonuz şimdi aklına gelmeyiversin.
Baban isterse Karun olsun, adamın babasının üstüne ev. O parayı da seni başlarından atmak için verdiler avukata, senle olan hukuku kesmek için. Ama merak etme, davayı kaybedince sen ödicen onu.Bu arada benim ailem de o kadar zengin olsaydı bakalım evden çıkarabilecekmiydi beni adam sadece daireden çıkabilmem için avukata 350 bin vermiş
Ve boşanma av.250 bin vermiş adamlar basit mesele için 600 bin harcamışlar herşey para olmuş bu hayatta paraaaBu arada benim ailem de o kadar zengin olsaydı bakalım evden çıkarabilecekmiydi beni adam sadece daireden çıkabilmem için avukata 350 bin vermiş
Para varsa herşey varVe boşanma av.250 bin vermiş adamlar basit mesele için 600 bin harcamışlar herşey para olmuş bu hayatta paraaa
Adamlar da o kadar para var ki av. Parasını dahi talep etmemişlerBaban isterse Karun olsun, adamın babasının üstüne ev. O parayı da seni başlarından atmak için verdiler avukata, senle olan hukuku kesmek için. Ama merak etme, davayı kaybedince sen ödicen onu.
Doğru diyon, baba kız elalemin parasının peşinde koşmaktan bu hale düştünüz.Ve boşanma av.250 bin vermiş adamlar basit mesele için 600 bin harcamışlar herşey para olmuş bu hayatta paraaa
Siz iki kafadar neyinize güvendiniz bu insanlara kafa tutarken?Adamlar da o kadar para var ki av. Parasını dahi talep etmemişler
Kocan mahkemeyi kazanınca o paraları baba kız siz ödeyeceksinizPara varsa herşey var
Resmî nikaha ve kanun da kadınların yanın da olduğu içinSiz iki kafadar neyinize güvendiniz bu insanlara kafa tutarken?
Rümeysa1 sen buraya yazdıklarını ve sana yazılanları anlayıp idrak edebiliyor musun?Adamlar da o kadar para var ki av. Parasını dahi talep etmemişler
Kanunlar haklının yanındadırResmî nikaha ve kanun da kadınların yanın da olduğu için
Kanun haklıysa kadının yanında olur. Siz baba kız suçlusunuz. Eşinize kendi evinde bıçakla saldırmaya çalışmış babanız. Ne nikahi, ne kanunu?Resmî nikaha ve kanun da kadınların yanın da olduğu için
Her şeyi yanlış bilmenin verdiği özgüven.. Kanun kadından yan mıymış haklıdan yana mı acı bir şekilde öğrenmiş oldunuz. Kadınsın diye yaptığın hiçbir şeyin hesabı sorulmayacak mı sandın cidden? Kayınbabanın evinin tapusunu sana mı verecekler sandın?Resmî nikaha ve kanun da kadınların yanın da olduğu için
Öyle sanmış cidden. Babası gitsin adamın oğluna saldırsın o evde ama ev sadece kadın olduğu için kendisinde kalsın. Bunu hayal etmiş.Her şeyi yanlış bilmenin verdiği özgüven.. Kanun kadından yan mıymış haklıdan yana mı acı bir şekilde öğrenmiş oldunuz. Kadınsın diye yaptığın hiçbir şeyin hesabı sorulmayacak mı sandın cidden? Kayınbabanın evinin tapusunu sana mı verecekler sandın?
Öyle sanmış cidden. Babası gitsin adamın oğluna saldırsın o evde ama ev sadece kadın olduğu için kendisinde kalsın. Bunu hayal etmiş.
Her şeyi yanlış bilmenin verdiği özgüven.. Kanun kadından yan mıymış haklıdan yana mı acı bir şekilde öğrenmiş oldunuz. Kadınsın diye yaptığın hiçbir şeyin hesabı sorulmayacak mı sandın cidden? Kayınbabanın evinin tapusunu sana mı verecekler sandıneğer bana