Evet çok etkilendiler elimi kolumu bağlamıştı hiçbirşey yapamıyordum tlfnumu elimden alır kapıyı üzerime kilitler vs vs yaşadığımı ben bilirim ve hiçbirşey için geç değil benim için çok büyük bişey boşanma davası açabilmem. Pedagog yardımıyla çocuklarıma destek oluyorum Allah’ında izniyle kurtulacağım bu pislikten inşallahBütün bu olaylar yaşanırken çocuklarınız görmüş ise nasıl etkilenmişlerdir onu düşündüm...
Darp raporu falan almış mıydınız önceden ?
Aldım darp raporu tehdit msjları hakaret küfür msjları hepsini dilekçeyle birlikte mahkemeye sundumÇocuklar küçük size verilir. Keşke onun çocuklar konusundaki tehditlerine boyun eğmeseydiniz.. Ha bide darp raporu falan alsaydınız, çok işinize yarar davada.
Aldım evetçocuklar küçük size verilir.
darp raporu aldınız mı? dosyaya eklenirse daha kolay olur sanırım.
çok iyi . kendiniz için de destek alın. sakın onunla tek başına görüşmeyin konuşmayın. mümkünse sizinle iletişim kurmasın , avukatınızla konuşsunAldım darp raporu tehdit msjları hakaret küfür msjları hepsini dilekçeyle birlikte mahkemeye sundum
Pislik herif eli kolu kırılasıca...Evet çok etkilendiler elimi kolumu bağlamıştı hiçbirşey yapamıyordum tlfnumu elimden alır kapıyı üzerime kilitler vs vs yaşadığımı ben bilirim ve hiçbirşey için geç değil benim için çok büyük bişey boşanma davası açabilmem. Pedagog yardımıyla çocuklarıma destek oluyorum Allah’ında izniyle kurtulacağım bu pislikten inşallah
Kesinlikle görüşmüyorum iletişim kurmuyorum ablamın yanında da buldu beni geldi zorla götürmek istedi mahalleyi ayağa kaldırdı uzaklaştırma kararım olduğu halde. Jandarma’yı aradım şikayetçi oldum uyarıldı sadece sonra aradan bir ay geçti yine geldi yine jandarma karakol üç gün nezarette tuttular şimdi gelmiyor çok şükürçok iyi . kendiniz için de destek alın. sakın onunla tek başına görüşmeyin konuşmayın. mümkünse sizinle iletişim kurmasın , avukatınızla konuşsun
çok şükür ama garanti değil henüz.Kesinlikle görüşmüyorum iletişim kurmuyorum ablamın yanında da buldu beni geldi zorla götürmek istedi mahalleyi ayağa kaldırdı uzaklaştırma kararım olduğu halde. Jandarma’yı aradım şikayetçi oldum uyarıldı sadece sonra aradan bir ay geçti yine geldi yine jandarma karakol üç gün nezarette tuttular şimdi gelmiyor çok şükür
İnşallah.Asla bi araya gelmeyin. Çocuklarının gözü önünde annelerini boğmaya kalkıp bıçak çeken onları düşünmeden annelerini öldürür de. Çocukları mahkeme kararıyla görecek olsa bile siz teslim edip almayın. Sizi öldürebilir. Allah yardımcınız olsun
İnşallah Allah’ın izniyleHiç korkunuz olmasın çocukları size verirler. Anne aksini istemediği sürece velayet annede kalır. Rahat rahat uyuyun, davanızı açın, çatır çatır boşayın bu pisliği.
Haklısınız adam manyak çünkü. Ama bu size bi fayda sağlamaz sizi germekten başka. Sadece tedbirli olun ve uzak durun o pislikten Allah’ından bulsun inş. Çocuklarınızın babası ama umarım ölür gider de rahat edersiniz. İnş kendi gibi bi pisliğe çatar yakın zamanda.Çocukların önünde bunları yapanın babalığı da eksik kalsınİnşallah.korkmuyorum desem yalan olur televizyonda gördüğümüz kadın ölümleri haberleri görünce daha da korkuyorum çünkü bir çok kez yaşadım o ölüm korkusunu yenemiyorum bir türlü
Babalık mı? Çocukları hep bana karşı kullandı çocuklar baba şefkati nedir bilmezler onlar da şiddet gördü döverdi ve bana kesinlikle karışma derdi döverken müdahale edersen daha çok kötü döverim derdi ben yaşadığım acıları size tarif edemem çocuklarım ve ben kurtuluyoruz bu manyaktan şükrediyorumHaklısınız adam manyak çünkü. Ama bu size bi fayda sağlamaz sizi germekten başka. Sadece tedbirli olun ve uzak durun o pislikten Allah’ından bulsun inş. Çocuklarınızın babası ama umarım ölür gider de rahat edersiniz. İnş kendi gibi bi pisliğe çatar yakın zamanda.Çocukların önünde bunları yapanın babalığı da eksik kalsın
İnşallahÇocukların size verileceğinden kuşkum yok. Korkmayın o konuda . Allah yardımcınız olsun. İnşallah en çabuk sürede en az hasarla kurtulursunuz bu pislikten.