Kiz ne yasadin anlat
Ahahhahah aman dikkatYazamam bacım eski sevdiceğim burdan takip ediyor olabilir dgjkjdfjgkjg
Sen saka yapiyosunnnnnnnnnnnnn Allahim en cok korktugum sey napti peki yazdi mi bari insallah yazmistir bari konusmaya baslayin yaaaaaEvet millet sanırım bu retroda dönen ben oldum. Adamı yanlışlıkla whatsapp’tan aradım az önce, hem de görüntülü. Stalk yapan parmaklarım kırılsın
Canım benn pekiiiParayla mi yapsam bu isi napsam ahahhahah
Bakiym canimCanım benn pekiiibana da bakar mısın azıcık
10 dk sonra yazdı, hiç de kaçırmaz böyle şeyleriSen saka yapiyosunnnnnnnnnnnnn Allahim en cok korktugum sey napti peki yazdi mi bari insallah yazmistir bari konusmaya baslayin yaaaaa
Yaaaaa cok sevindim hadi hayirlisi10 dk sonra yazdı, hiç de kaçırmaz böyle şeyleri
Ama burda ev numaralari yazmiyo
Karabük canimAma burda ev numaralari yazmiyodogum yerin nire ben bakim
Ahahhah gerek kalmadi buldum
İstek alıyor musunuz :) Merak ettim de ben de :)Oglak burcu stelyumun var saglam adimlar atiyorsun bi sey yapmadan once etraflica dusunuyosun anac bi insansin ilk konusmada sicakkanlisin cana yakinsin kavga ederken alayci bi tavrin var yay burcunun verdigi karsindaki kisiyle dalga gecerek gulerek kavga ediyosun sivri dillisin ayni zamanda sevgilin olan insanlar cogunlukla cevrende onceden arkadas oldugun insanlar kanin kolay isiniyor ama sogudugun zamanda bitiyor senin icin
Bi de fedakarlik etmek senin icin bu dunyada en buyuk sinav isteklerin sevdiklerinden once geliyor bazen ama ay burcun bunu biraz torpuleyebilir ticari zekan olabilir annelik duygun cok gelismis bi de kolay anne olabilirsin dogurganligin yuksek gibi duruyor biraz cocuksu bi yanin var cocuklarla iyi anlasiyo olabilirsin
Evet oncelikle hem oglak hem 4.ev hemde 5.ev stelyumun var saglamcisin ayaklarin yere basiyor seninde tanismada oncelikle bi soguksun karsindakine gore gardini aliyosun sonra acildikca aciliyosun aile kavrami soybagi onemli bi yerde senin icin annelik ic gudun fazla sende kolay anne olabilirsin cocuklarla iyi anlasiyor olabilirsin insanlara cabuk baglaniyor kopmakta zorlaniyor olabilirsin isteklerin agir bastiginda bazi konularda fedakarlik yapmakta zorlaniyor olabilirsin ama bunu dengeliyorsun icinde alma verme dengesini sipsevdisin biraz kolay asik oluyosun asik olma duygusunu seviyorsun sinirlenince fiziksel ataga gecmekten cok cenenle karsindakini bitiriyosun onundeki kisi senden baskin cikarsa seni alt ediyor sen ondan ustunsen ne ala insanlara bazen gereginden fazla taviz veriyor olabilirsin bunu yapma mizah yonun guzel arkadas cevrende genis sayilir gulmeyi guldurmeyi seviyosun kendi icinde takintilisin ama kafaya takiyosun cogu seyi ve ketumsun zamanla aciliyosun konusurken bi konuyla alakali canini sikan bisey oldumu icinde tutmuyosun ama hemen celalleniyosunKarabük canim
Olur kafama gore yaziyorum zaten ahahahahİstek alıyor musunuz :) Merak ettim de ben de :)
Ne yapmam gerekir peki burcu mu söyleyeceğim :)Olur kafama gore yaziyorum zaten ahahahah
Dogum tarihi saati yerini yaz cnmNe yapmam gerekir peki burcu mu söyleyeceğim :)
Doğru canımEvet oncelikle hem oglak hem 4.ev hemde 5.ev stelyumun var saglamcisin ayaklarin yere basiyor seninde tanismada oncelikle bi soguksun karsindakine gore gardini aliyosun sonra acildikca aciliyosun aile kavrami soybagi onemli bi yerde senin icin annelik ic gudun fazla sende kolay anne olabilirsin cocuklarla iyi anlasiyor olabilirsin insanlara cabuk baglaniyor kopmakta zorlaniyor olabilirsin isteklerin agir bastiginda bazi konularda fedakarlik yapmakta zorlaniyor olabilirsin ama bunu dengeliyorsun icinde alma verme dengesini sipsevdisin biraz kolay asik oluyosun asik olma duygusunu seviyorsun sinirlenince fiziksel ataga gecmekten cok cenenle karsindakini bitiriyosun onundeki kisi senden baskin cikarsa seni alt ediyor sen ondan ustunsen ne ala insanlara bazen gereginden fazla taviz veriyor olabilirsin bunu yapma mizah yonun guzel arkadas cevrende genis sayilir gulmeyi guldurmeyi seviyosun kendi icinde takintilisin ama kafaya takiyosun cogu seyi ve ketumsun zamanla aciliyosun konusurken bi konuyla alakali canini sikan bisey oldumu icinde tutmuyosun ama hemen celalleniyosun
Valla bunu daha cok hislerime gore yorumladim ins tutmustur
Canim ben ona bakmadim o baska bi harita ama ona da bakarim ben sadece kisilik analizi yaptim dur ozelden bakiymDoğru canımİnşallah anne olurum.
Ben birine yorumlatmıştım. Bu sene içinde doğum gününde farklı bir şehirde olsan bile değişir akış demişti. Evleneceğin kişi masa başı işi olan kova özellikli birisi demişti altıncı evimdeydi sanırım. Ona dair birşey gördün ya da yorumlayabildin mi? Sağ ol ya hemen hemen aynı şeyleri söyledin sen de
Tamam canım çok sevinirimCanim ben ona bakmadim o baska bi harita ama ona da bakarim ben sadece kisilik analizi yaptim dur ozelden bakiym