cekim gücü diye bir sey var mı

Bence sevgilisi yok ama tam bi kiz avcisi gibi amaci kesinlikle cinsellik..

Su grubu varsa etkiler diye biliyorum bide yarin balik yeniayi var 4 derecede yani 0-9 derece arasi su grubu varsa haritada cok guzel seyler olacak insallah

Retroda iletisim kopuklugu olmasi normal retro bitince duzelir

Su grubu varsa etkiler diye biliyorum bide yarin balik yeniayi var 4 derecede yani 0-9 derece arasi su grubu varsa haritada cok guzel seyler olacak insallah

benim harita nerdeyse tamamen su grubundan olusuyor
Ya b l a s t bu arada ben ilk mesajını tekrar okudum 1.olmuşsun harbiden tebrik ederim Sen tam olarak nasıl yaptın peki bunu ? Kâğıda çizip sürekli ona mi baktin ve nasıl imajine ettin 1.olduğunu?
bi kaç kere kendi kendime birinci oldugumu cizmistim canım sıkıldıkca. Resim defterinin icindeydi bi yere asmadım. Sonra gün icinde muzik dinleyerek 1. Oldugumu hayal ediyodum. Herkese kesin 1. Olacagım seklinde büyük büyük konusurdum bu biraz riskli tabi
Sevgilisi var ya da baska karıstırdıgı bişeyler var net bu instadan yazanlara zaten güvenemiyorum benim ordan cok konustugum olmadı da genelde konusan arkadaslarım da hep fake kız hesaplarla konustukları kisiye yürümeyi denediler cogu da hem arkadasımı hem fakeyi birarada götürdü tabi hepsi böyle olmaz da seninki de şimdiden belli gibi

Ama dereceleri nasil o da onemli

oo benim venüs noktam kovada ve 3 derece görünüyor iyi mi şimdi. Bir de benim venüs retroydu ya progress haritama baktım 29 yaşımda bitmiş retrosu bende 30 yaşımdayım

oo benim venüs noktam kovada ve 3 derece görünüyor iyi mi şimdi. Bir de benim venüs retroydu ya progress haritama baktım 29 yaşımda bitmiş retrosu bende 30 yaşımdayım
Asko kova hava grubu akrep-balik-yengec varmi hic ucunden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…