cekim gücü diye bir sey var mı

Kız benimki ediyordu sonra da dalga geçiyordu. Ay kızlaaaaaaarrrr koşun diye ksjfjkjkdgfjkkg Şerefsiz çok tatlıydı ama kısmet işte.
Daha retro bitmedi o da döner belki

benimki öyle ısrar etti ki anlatamam başta hep reddettim, en sonunda okulu sunu bahane ettim kafam dolu Yogunlugum bitince yazarsın dedim bakalım retro bitince de aynı istek olacak mı

benimki öyle ısrar etti ki anlatamam başta hep reddettim, en sonunda okulu sunu bahane ettim kafam dolu Yogunlugum bitince yazarsın dedim bakalım retro bitince de aynı istek olacak mı

Ay bu dönüşler insanı çok mutlu ediyor vallahi, biraz sürtsün burnu tadını çıkar bacım

Bi bize donmedi serefler bu hafta donme olasiligi en yuksek haftaymis hadi bakalim bekliyoruz

Keşke 2017 olsa benim hayatım 2013ten itibaren geri viteste sanki, 2018 ise yaşadığım en kötü seneydi net. Daha kötüsü olmaz inş
Oha kiz ben o zaman bebeklerimle oynuyodum ahahhahaha 2018se mars zorluyo olabilirmi seni acaba 2011den beri de neptun ayni burctaymis kare karsit aci varmi bak bakalim

Oha kiz ben o zaman bebeklerimle oynuyodum ahahhahaha 2018se mars zorluyo olabilirmi seni acaba 2011den beri de neptun ayni burctaymis kare karsit aci varmi bak bakalim
21 yasındaymıssın yeni gördüm zjnxkxk ben de liseye gidiyodum

bakayım inşallah anlarım
Dun gece ruya gordunuzmu dun gecekiler haberciymis ben ruyamda hamileydim
rüyamda dayımın bebeği olmuş çok tatlı onu seviyodum
vallahi ben gelse ponçik yanaklarını ısırıp göndermek isterdim dfjfgkjh
Hzhshjz kafa karıştırıyor ama ya

21 yasındaymıssın yeni gördüm zjnxkxk ben de liseye gidiyodum

bakayım inşallah anlarım
rüyamda dayımın bebeği olmuş çok tatlı onu seviyodum

Hzhshjz kafa karıştırıyor ama ya
Ayyyy hadi ins olur istiyolarmi
Solar haritana baksana bu sene hangi evler hareketli neler var benim kariyer ve evlilik evi yukselmisti bu sene icin daha ortada aday bile yok ahhahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…