aman kimse okumuyor ya bir ara ben de korkuyordum ya arkadaslarım takip ediyorsa diye kimse etmiyo vallaYazamam bacım eski sevdiceğim burdan takip ediyor olabilir dgjkjdfjgkjg
Ee noldu konuşuyor musunuz10 dk sonra yazdı, hiç de kaçırmaz böyle şeyleri
aman kimse okumuyor ya bir ara ben de korkuyordum ya arkadaslarım takip ediyorsa diye kimse etmiyo valla
Ee noldu konuşuyor musunuz
Daha retro bitmedi o da döner belkiKız benimki ediyordu sonra da dalga geçiyordu. Ay kızlaaaaaaarrrr koşun diye ksjfjkjkdgfjkkgŞerefsiz çok tatlıydı ama kısmet işte.
Daha retro bitmedi o da döner belki
benimki öyle ısrar etti ki anlatamam başta hep reddettim, en sonunda okulu sunu bahane ettim kafam dolu Yogunlugum bitince yazarsın dedim bakalım retro bitince de aynı istek olacak mı
Valla benim exin ailesi telefon kullanmayi bile bilmiyor ondan anlatiyom rahat rahat ahahhahahaaman kimse okumuyor ya bir ara ben de korkuyordum ya arkadaslarım takip ediyorsa diye kimse etmiyo valla
Ee noldu konuşuyor musunuz
Bi bize donmedi serefler bu hafta donme olasiligi en yuksek haftaymis hadi bakalim bekliyoruzDaha retro bitmedi o da döner belki
benimki öyle ısrar etti ki anlatamam başta hep reddettim, en sonunda okulu sunu bahane ettim kafam dolu Yogunlugum bitince yazarsın dedim bakalım retro bitince de aynı istek olacak mı
Onu da konusarak anliycaz artikKızlar herkes döner de bu dönüşün faydası nedir önemli olan bu kanımca.
Keşke 2017 olsa benim hayatım 2013ten itibaren geri viteste sanki, 2018 ise yaşadığım en kötü seneydi net. Daha kötüsü olmaz inşO degil kizlar bisry diycem Aralik 2017den beri hayatinin b*ktan gittigini dusunen varmi
Sen de mi akreptin sanki akrepler olarak bi gün yüzü göremiyoruz kaç senedirO degil kizlar bisry diycem Aralik 2017den beri hayatinin b*ktan gittigini dusunen varmi
Yani ne gibi faydası olabilir ki şahsen sadece biraz daha değerli hissettim kendimi o kadarKızlar herkes döner de bu dönüşün faydası nedir önemli olan bu kanımca.
Oha kiz ben o zaman bebeklerimle oynuyodum ahahhahaha 2018se mars zorluyo olabilirmi seni acaba 2011den beri de neptun ayni burctaymis kare karsit aci varmi bak bakalimKeşke 2017 olsa benim hayatım 2013ten itibaren geri viteste sanki, 2018 ise yaşadığım en kötü seneydi net. Daha kötüsü olmaz inş
Evet valla akrepler bitikleri oynuyor ama ben marttan umutluyum saturn 3 sene sonra burc degistiriyorSen de mi akreptin sanki akrepler olarak bi gün yüzü göremiyoruz kaç senedir
Yani ne gibi faydası olabilir ki şahsen sadece biraz daha değerli hissettim kendimi o kadar
21 yasındaymıssın yeni gördüm zjnxkxk ben de liseye gidiyodumOha kiz ben o zaman bebeklerimle oynuyodum ahahhahaha 2018se mars zorluyo olabilirmi seni acaba 2011den beri de neptun ayni burctaymis kare karsit aci varmi bak bakalim
rüyamda dayımın bebeği olmuş çok tatlı onu seviyodumDun gece ruya gordunuzmu dun gecekiler haberciymis ben ruyamda hamileydim
Hzhshjz kafa karıştırıyor ama yavallahi ben gelse ponçik yanaklarını ısırıp göndermek isterdim dfjfgkjh
Ayyyy hadi ins olur istiyolarmi21 yasındaymıssın yeni gördüm zjnxkxk ben de liseye gidiyodum
bakayım inşallah anlarım
rüyamda dayımın bebeği olmuş çok tatlı onu seviyodum
Hzhshjz kafa karıştırıyor ama ya
Belkide ondan gelmiyodur kiz enerji yollama suna olsada olur olmasada olur diye dusun gelir zatenvallahi ben gelse ponçik yanaklarını ısırıp göndermek isterdim dfjfgkjh
Benimkine baksan olur mu valla hiçbir şey anlamadımAyyyy hadi ins olur istiyolarmi
Solar haritana baksana bu sene hangi evler hareketli neler var benim kariyer ve evlilik evi yukselmisti bu sene icin daha ortada aday bile yok ahhahahah