Yok istemiyorlar yeterince çocukları var alakasız bir rüyaAyyyy hadi ins olur istiyolarmi
Solar haritana baksana bu sene hangi evler hareketli neler var benim kariyer ve evlilik evi yukselmisti bu sene icin daha ortada aday bile yok ahhahahah
Bakim kiz atBenimkine baksan olur mu valla hiçbir şey anlamadım
Hee bilincaltidir belki ya da surpriz de olabilir bu gecede ruyalara dikkat edin ben gece yatmadan 2 gun once icimden nolur gelecegi goren bi ruya goreyim demistim baya gercek ve imgeliydiYok istemiyorlar yeterince çocukları var alakasız bir rüya
Güzel miydi bariHee bilincaltidir belki ya da surpriz de olabilir bu gecede ruyalara dikkat edin ben gece yatmadan 2 gun once icimden nolur gelecegi goren bi ruya goreyim demistim baya gercek ve imgeliydi
Sonu kotuydu puuuuGüzel miydi bari
Canım çok kısa konuştuk, pek gönlü yok gibiydi. Bir de yanlışlıkla aradığımı söylediğim için fazla uzatmak istemedim. Hayır peki görüntülü aramaya o niye zart diye dönüyor onu anlamadım:)aman kimse okumuyor ya bir ara ben de korkuyordum ya arkadaslarım takip ediyorsa diye kimse etmiyo valla
Ee noldu konuşuyor musunuz
Belli olmaz hiç belki son zamanlarda mutsuzsan seni de o etkilemiştirAglayarak uyandim hayra ciksin ne diyim
O da bu anı bekliyormus demek kiCanım çok kısa konuştuk, pek gönlü yok gibiydi. Bir de yanlışlıkla aradığımı söylediğim için fazla uzatmak istemedim. Hayır peki görüntülü aramaya o niye zart diye dönüyor onu anlamadım:)
Hadi ya uzuldum ins yazar bi dahaCanım çok kısa konuştuk, pek gönlü yok gibiydi. Bir de yanlışlıkla aradığımı söylediğim için fazla uzatmak istemedim. Hayır peki görüntülü aramaya o niye zart diye dönüyor onu anlamadım:)
Belkide ondan gelmiyodur kiz enerji yollama suna olsada olur olmasada olur diye dusun gelir zaten
Gerci diyene bak ben yapabiliyommu sanki
Ayyy banada boyle olsun artik ya agliycamBiz helal ettik hakkımızı birbirimize öyle ayırdık yollarımızı. Anarken bile enerjisi güzel şuan. İyi olur umarım burdan sevgi enerjjileri gönderiyorum kendisine
O degil kizlar bisry diycem Aralik 2017den beri hayatinin b*ktan gittigini dusunen varmi
Ahahhahaha insallah canim benim gezegenlerle baglanti kurmaya calisiyorum belki seni de mars zorluyo olabilir2015 temmuz 2016 sonuna kadar igrenc bile değil daha ötesi birşeydi. Keşke b*k olsatam olarak ölü gibiydim nefes aliyordum sadece. Dibin dibi.
Neyse sonra benim 2017 2018 yillari bir iyi bir kötü gitti iade eder gibiydi ama cidden 2019 da kötüydü. Yakin arkadasimdan da kazik yedim.
2020yi iyi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallah başarabilirim, başarabiliriz
Sanki birinin bunu sormasını bekliyormuşum kız ne çok dert yandım birden
Ahahhahaha insallah canim benim gezegenlerle baglanti kurmaya calisiyorum belki seni de mars zorluyo olabilir
Canim onun icin transitlere bakmak lazim ve hangi evinden geciyor senin gezegenindeki burcuna zit bir burctami vsYa ona nasıl bakabilirim. Sen geçen sayfalarsa haritalarla ilgili birşeyler demissin. Ben çok ilgiliyim de o acıları hiç anlamıyorum bir türlü
2015 temmuz 2016 sonu benim de öyleydi ya umarım kırıcaz bu kötü şansı2015 temmuz 2016 sonuna kadar igrenc bile değil daha ötesi birşeydi. Keşke b*k olsatam olarak ölü gibiydim nefes aliyordum sadece. Dibin dibi.
Neyse sonra benim 2017 2018 yillari bir iyi bir kötü gitti iade eder gibiydi ama cidden 2019 da kötüydü. Yakin arkadasimdan da kazik yedim.
2020yi iyi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallah başarabilirim, başarabiliriz
Sanki birinin bunu sormasını bekliyormuşum kız ne çok dert yandım birden
Canim onun icin transitlere bakmak lazim ve hangi evinden geciyor senin gezegenindeki burcuna zit bir burctami vs
Ama soyle bisey mesela saturn suan oglakta ve oglak burcunun yoneticisi zaten yukselir yani e saturnde en zorlu yakip yikan gezegenlerden biri o yuzden zorlanma normal