cekim gücü diye bir sey var mı

Hahah yemis kadar oldum sağol iyi günlerde kullan
Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah senin adina fakir birini de doyurabilirim.tercih sizin.isterseniz size yollarim istemezseniz ihtiyaci olan birine yardim ederim sizin adiniza.nisanin 10 u cekilis 15 inde haber verecekler bana.

Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah senin adina fakir birini de doyurabilirim.tercih sizin.isterseniz size yollarim istemezseniz ihtiyaci olan birine yardim ederim sizin adiniza.nisanin 10 u cekilis 15 inde haber verecekler bana.
Fakir birini doyursan daha iyi olur ben diyete baslamayı dusunuyorum az kalmıs ya heveslendim renk ne olacak fotodaki mi direkt?

Biz gezeriz canım yemeği boşver nişantaşı bebek yaparız ✌ şaka bir yana inşallah çıkar kız valla cokk heves ettin

Bu banada olmustu suan ayrildik

Bilinç dışı mıdır çekim yasası mıdır enerji midir bilemem ama 3 sene önce olan sevgilimle aramız gayet iyiyken rüyamda hep onu ve kendimi görürdüm. Onun yanında arkadaşları olurdu ve benimle tartışmaya başlarlardı. Gerçekten de ayrılık sebebimiz arkadaşları yüzünden oldu ve aynı rüyamda gördüğüm şekilde kavga ettik.

Bu tür seyler kader diye bir sey oldugunu hissettiriyor bana çünkü pek çekim gücü gibi değil

Beni de konu dışı yazdım diye banladılar. Kadın aldım shot ve bira ağlıyorum yazmış. Ben de ağlarsın tabi 12 TL olmuş yazdım banlamışlar. Ben yazarken düşünmüştüm, konu dışı banlayacaklar...İşte evren böyle hemen yaptı görevini

o dejavu denen şey değilmi durugörü?

Ay millet diyet topiginde hamilelik konusuyo oyun topiginde hamilelik konusuyo sac boyama topiginde hamilelik konusuyo dua topiginde hamilelik konusuyo
sonra konu disi yazdik diye biz banlaniyoruz ise bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…