- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallahHahah yemis kadar oldum sağol iyi günlerde kullan
Fakir birini doyursan daha iyi olur ben diyete baslamayı dusunuyorumTesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallahsenin adina fakir birini de doyurabilirim.tercih sizin.isterseniz size yollarim istemezseniz ihtiyaci olan birine yardim ederim sizin adiniza.nisanin 10 u cekilis 15 inde haber verecekler bana.
Lacivert rengi.tamam ben seni adina birini doyuracagimFakir birini doyursan daha iyi olur ben diyete baslamayı dusunuyorumaz kalmıs ya heveslendim renk ne olacak fotodaki mi direkt?
Soz veriyorum arac ciktiktan sonra bu baslikta bulunan herkese yemek ismarlayacagim.herkes dedigim paulasim yaptigim aractannhaberdar olanlara tabi tum kk ya degilya istanbulda olamayana da yemek sepetinden gondericem soz veriyorum.arac cikinca bunu yapmazsam o aracin hayrini gormeyeyim yapcam.
OlurBiz gezeriz canım yemeği boşver nişantaşı bebek yaparız ✌ şaka bir yana inşallah çıkar kız valla cokk heves ettin
sizin yasadiginiz bir seyler var mi bu konuyla alakali?Kesinlikle katılıyorum. Hem olumlu hem olumsuz anlamda. Bilinçaltımızda ne varsa onu çağırıyoruz
Bu banada olmustu suan ayrildikBen de eşime çünkü sizin hissettiğiniz gibi hissetmiştim siz de de bence durusezi var bambaska bisey hissediyosuinuz o an esiniz olacak kişiyi gorunce yani basit bir hoslanma degil bu olursa bana yazin ha merak ederim :) hayirlisi olsun ama ben oyle hissettim :)
haydaaBu banada olmustu suan ayrildik
Bu tür seyler kader diye bir sey oldugunu hissettiriyor bana çünkü pek çekim gücü gibi değilBilinç dışı mıdır çekim yasası mıdır enerji midir bilemem ama 3 sene önce olan sevgilimle aramız gayet iyiyken rüyamda hep onu ve kendimi görürdüm. Onun yanında arkadaşları olurdu ve benimle tartışmaya başlarlardı. Gerçekten de ayrılık sebebimiz arkadaşları yüzünden oldu ve aynı rüyamda gördüğüm şekilde kavga ettik.
Hosbulduk canimm ya g*vat yazmistim su kocasinin arkadasinin karisinin resimlerini telefonunda yakalayan kisinin konusunda ondan ahahahhahahaydaabu arada hosgeldin niye banlanmıstın
Hahahaha kim niye sikayet ettiyse millet de bi alem. O konu noldu acaba bi bakimHosbulduk canimm ya g*vat yazmistim su kocasinin arkadasinin karisinin resimlerini telefonunda yakalayan kisinin konusunda ondan ahahahhaha
Ahahhah valla billa ya demek aramizda oyle fantezileri olanlar var....................Hahahaha kim niye sikayet ettiyse millet de bi alem. O konu noldu acaba bi bakim
Durugörü değil ki o. Durugorununde çeşitleri var ama 5 duyu organlarınızin dışında zaman ve mekandan bağımsız olarak görmektir. Olmuş şeyleri de görebilirler olacakları da. Olmakta olanları da. Hissetmek farkli. Durugörü çok Özel bir yetenektir. Bir tür medyumluk gibi birşey aslında.
Ay millet diyet topiginde hamilelik konusuyo oyun topiginde hamilelik konusuyo sac boyama topiginde hamilelik konusuyo dua topiginde hamilelik konusuyoBeni de konu dışı yazdım diye banladılar. Kadın aldım shot ve bira ağlıyorum yazmış. Ben de ağlarsın tabi 12 TL olmuş yazdım banlamışlar. Ben yazarken düşünmüştüm, konu dışı banlayacaklar...İşte evren böyle hemen yaptı görevini
Kısmet hayirlisi hakkınızda :)Bu banada olmustu suan ayrildik
Amin amin bir tek dilegim var eski sevgilim donsun yeterKısmet hayirlisi hakkınızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?