cekim gücü diye bir sey var mı

biri bana özet geçsin napcakmışız

124 sf nası okucam ben
yarısı burç zaten çok bir şey yoK
Cok sukur bugun normale dondum.o neydi oyle hic bilmiyorum.merkur geri mi gitti venus patinaj mi cekti her ne idiyse beni mahvetmeye yetti.bir kaza ve bi kac kaza atlattim resmen.beynim yerinde yok gibiydi ya cok sukur duzeldi
O ruhen uzaklasip ruyaymis gibi, disardan izliyormus gibi olma durumu; bende, uzun süre yalniz kaldigim zamanlar ve kafaya bir seyleri takıp bunaldigim zamanlar oluyordu.
Kızlar bunun adı derealizasyondu sanırım bir Araştırın derim

Derealizasyon gibi hastalik belirtisi degil de aşırı şoke durumlarinda açığa çıkıyor gibi bende. b l a s t

Şuan başka bir kitap okuyorum. Bitsin bunu okuyacağım 2 gun önce aldim :)

Evet kesinlikle var daha yeni başıma geldi bir de bende başka şeyler de var ama.simdi benim.hakkimda ne hissediyosunlar çikar o yüzden yazmıcam:)

Ya ben de durusezi var çok enteresan şeyler geliyor başıma:) bazen iyi oluyor bu durum.bazen kötü

Bende de şöyle bir şey var. Mesela birinden durduk yere hiç hoşlanmıyorum ve bingo! Sene sonuna kadar kesin bir şeyini görmüş oluyorum.
Veya üniversitede bir arkadaşımı ilk kez gördüğümde bi değişik olmuştum ve o zamanlar erkek arkadaşım da vardı. Hayır jasemin senin hayatında biri var kendine gel diyordum. Hoşlanma gibi de değil, değişik bir şey. İçimdeki diğer ses de bu çocukla iyi anlasacaksiniz diyordu. Erkek arkadaşım 1 ay içinde benden ailesi sebebiyle ayrıldı. Bu çocukla da 1 yıldır konuşuyoruz. Sevgili olduğumuz ettiğimiz yok kankaca takılıyor ama o his hâlâ devam ediyor. Kopamıyorum.

O çocukla evleneceksiniz

Ben de eşime çünkü sizin hissettiğiniz gibi hissetmiştim siz de de bence durusezi var bambaska bisey hissediyosuinuz o an esiniz olacak kişiyi gorunce yani basit bir hoslanma degil bu olursa bana yazin ha merak ederim :) hayirlisi olsun ama ben oyle hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…