yarısı burç zaten çok bir şey yoKbiri bana özet geçsin napcakmışız
124 sf nası okucam ben
Cok sukur bugun normale dondum.o neydi oyle hic bilmiyorum.merkur geri mi gitti venus patinaj mi cekti her ne idiyse beni mahvetmeye yetti.bir kaza ve bi kac kaza atlattim resmen.beynim yerinde yok gibiydi ya cok sukur duzeldi
Kızlar bunun adı derealizasyondu sanırım bir Araştırın derimO ruhen uzaklasip ruyaymis gibi, disardan izliyormus gibi olma durumu; bende, uzun süre yalniz kaldigim zamanlar ve kafaya bir seyleri takıp bunaldigim zamanlar oluyordu.
Konuda uzman olanlar elbette var ama onlarda nereye kadar uzman bir de o var.
Ruhsal ve enerji olan bir konuda feriştahıda gelse bazı insanlarda sonuca ulaştıramıyorlar. Bir ilaç ile tedavi edilen bir tür hastalık değil sonuçta bu bilim dalındaki çalışmalar.
Uygulama esnasında zihin gevşemesi,kişinin kollektif bilinçten ve aile genetiğinden aldığı yanlış kodlamaları temizlemesi, negatif olarak vücudunda taşıdığı affedemediği insanlardan kaynaklanan bloke edici enerjilerinin temizlenmesi.Bu vb. uygulamaları bir MR (emar) makinası gibi cihazla göremediği için spiritüel yaşam koçu veya meslek adı her nasıl adlandırılıyorsa. Uygulama esnasında şimdi böyle düşünüyoruz.Evet şimdi şunu yapıyoruz. Gibi direktiflerle o an çoğu insan iyi hissediyor.
Sonra eve gelip koltuğuna oturup arkasına yaslanınca bir durup düşünüyor bu neydi?
Anlat desen çoğu anlatamaz. Ne hissettiğini sorsan o an hissetti şuan 100 kişiden 2si belki açıklar.
İnternetin ve instagramın sayesinde sayıları çoğaldıkça çoğaldı. Kolay erişim fırsatı insanları kandırabilecek potansiyel ortam yaratıyor çünkü akıllı insan bitse bile kurnaz insanlar bitmez.
Çekim yasasını tam anlatmasana güzel bir kitap önerim var benzer konu için Rezonans KanunuEki Görüntüle 2580383
Şuan başka bir kitap okuyorum. Bitsin bunu okuyacağım 2 gun önce aldim :)
Şuan düşün ve zengin ol adlı kitabı oluyorum :) tavsiye ederim çok beğendim ve iddialı bir kitap gibi gidiyor şuanA öyle mi? Şuan siz ne okuyorsunuz? Merak ettim.
Şuan düşün ve zengin ol adlı kitabı oluyorum :) tavsiye ederim çok beğendim ve iddialı bir kitap gibi gidiyor şuan
Sizin var mi bu tarz tavsiye edeceğiniz kitaplar ☺
Şuan düşün ve zengin ol adlı kitabı oluyorum :) tavsiye ederim çok beğendim ve iddialı bir kitap gibi gidiyor şuan
Sizin var mi bu tarz tavsiye edeceğiniz kitaplar ☺
Başta belirt kimseye yorum yapamam diye soranlara da cevap vermezsinEvet kesinlikle var daha yeni başıma geldi bir de bende başka şeyler de var ama.simdi benim.hakkimda ne hissediyosunlar çikar o yüzden yazmıcam:)
Başta belirt kimseye yorum yapamam diye soranlara da cevap vermezsinmerak ettim
Ya ben de durusezi var çok enteresan şeyler geliyor başıma:) bazen iyi oluyor bu durum.bazen kötü
Evet akrepBurcun su grubu mu?
O çocukla evleneceksinizBende de şöyle bir şey var. Mesela birinden durduk yere hiç hoşlanmıyorum ve bingo! Sene sonuna kadar kesin bir şeyini görmüş oluyorum.
Veya üniversitede bir arkadaşımı ilk kez gördüğümde bi değişik olmuştum ve o zamanlar erkek arkadaşım da vardı. Hayır jasemin senin hayatında biri var kendine gel diyordum. Hoşlanma gibi de değil, değişik bir şey. İçimdeki diğer ses de bu çocukla iyi anlasacaksiniz diyordu. Erkek arkadaşım 1 ay içinde benden ailesi sebebiyle ayrıldı. Bu çocukla da 1 yıldır konuşuyoruz. Sevgili olduğumuz ettiğimiz yok kankaca takılıyor ama o his hâlâ devam ediyor. Kopamıyorum.
O çocukla evleneceksiniz
Malesef bu öyle bisey değil✌✌✌✌
Ben kkmle evlencem horunuyo mu acaba
Herkes bizi sevgili sanıyor hatta evli sanan bile olduO çocukla evleneceksiniz
Ben de eşime çünkü sizin hissettiğiniz gibi hissetmiştim siz de de bence durusezi var bambaska bisey hissediyosuinuz o an esiniz olacak kişiyi gorunce yani basit bir hoslanma degil bu olursa bana yazin ha merak ederim :) hayirlisi olsun ama ben oyle hissettim :)Herkes bizi sevgili sanıyor hatta evli sanan bile oldu1 yıldır defalarca kavga etmişizdir defalarca çatışmışızdır ama 1 gün konuşmasak ertesi gün konuşuruz. Gerçekten mi ya sevinirim valla baya çekici benim gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?