kimine göre önemli kimine göre önemsiz125 sayfayı okuyamadım önemli bilgiler var mıydı? Büyük birşey kaçırdım mı?
O ne demek? Örnek verseniz?Ya ben de durusezi var çok enteresan şeyler geliyor başıma:) bazen iyi oluyor bu durum.bazen kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimine göre önemli kimine göre önemsiz125 sayfayı okuyamadım önemli bilgiler var mıydı? Büyük birşey kaçırdım mı?
O ne demek? Örnek verseniz?Ya ben de durusezi var çok enteresan şeyler geliyor başıma:) bazen iyi oluyor bu durum.bazen kötü
Olacakları önceden hissetme iyi veya kötü olayları.iyiyi hissedince süper oluyor da kötüyü hissedince iyi olmuyor mesela deprem ölüm filankimine göre önemli kimine göre önemsiz
O ne demek? Örnek verseniz?
geçen gün olanı hissettiniz miOlacakları önceden hissetme iyi veya kötü olayları.iyiyi hissedince süper oluyor da kötüyü hissedince iyi olmuyor mesela deprem ölüm filan
Malesef hissettim annem bile artık benden korkuyor :)geçen gün olanı hissettiniz mi
Içime bir sıkıntı girdi akşam 10 civarı böyle bogulacam olecem sanki dedim bisey olacak sonra zaten sanırım 10 20 gece olmuş tabi bizim burada hissedilmedi ama ben onu hissettim daha neler hissettim soylemeyim korkarsınız:)geçen gün olanı hissettiniz mi
Benim de küçükken rüyalarım çok çıkardı artık azaldı keske görsem yineMalesef hissettim annem bile artık benden korkuyor :)
Bir ara ben de azalmıştı bu durum bu ara yine arttı rüyalarım da çıkar özellikle cuma sabaha karşı gördüğüm rüyalarBenim de küçükken rüyalarım çok çıkardı artık azaldı keske görsem yine
anlatmak isterseniz anlatın korkmam ilgiliyim böyle şeylere :)Içime bir sıkıntı girdi akşam 10 civarı böyle bogulacam olecem sanki dedim bisey olacak sonra zaten sanırım 10 20 gece olmuş tabi bizim burada hissedilmedi ama ben onu hissettim daha neler hissettim soylemeyim korkarsınız:)
Birgün akşamüstü böyle bisey oldu bana kanım çekildi sanki böyle vücudumu hissetmiyorum gibi sanki ruhum çıkacakmış gibi bir huzursuzluk tam tarif edemem size o hissi sonra birkaç saat sonra ölüm haberi aldık akrabamızın taM öyle hissettigim anda ölmüs bide bana çok tuhaf gelmiştianlatmak isterseniz anlatın korkmam ilgiliyim böyle şeylere :)
Hissetmek durugoru mu oluyomus ilginc o zaman bende de var.mesela ben bi is yapiuosam onun olup olmayavagjni da hissederim.eskiden ruyam ertesi gun cikardi.ruyayi gorurdum hoop ertesi gun aynisi.bence bu durugoru degil ki zeka......ne alaka diyeceksiniz beynim gece olaylari cozuyor ben uyusam bile beynkm o isi dujsnmeye devam ediyor ve olasi sonuclari bana gosteriuor.
Himmmm bi de su ne mesela ben insanlarin enerjilerini hissediyorum.ya sacma gelecek sjmdi sahtesin vs yazacaklar gelip de ben deli degilimmesela o avm deki arac benimdi ben onu hissetmistim ama simdi aramiza biri perde cekti sanki bagimizi kesti.baska bi kadin bu onu goruyorum falan aracin yaninda.ama benkm olacak ben de onjn enerjisini kesicemya bjnun gibi insanlarin enerjisini kesiyorum mesela kafamda.ya da knlar benkmkini kesiyo.atiyorum bi us var demi hicbir mantigina vs bakmadan o uai alacak diger kisinin odaklanip enerjisini kesiyorum ve ben aliyorum gibi.bu ne hanimlarDurugörü değil ki o. Durugorununde çeşitleri var ama 5 duyu organlarınızin dışında zaman ve mekandan bağımsız olarak görmektir. Olmuş şeyleri de görebilirler olacakları da. Olmakta olanları da. Hissetmek farkli. Durugörü çok Özel bir yetenektir. Bir tür medyumluk gibi birşey aslında.
biorezonans tedavisi var, öyle bir şey mi bu daKonuda uzman olanlar elbette var ama onlarda nereye kadar uzman bir de o var.
Ruhsal ve enerji olan bir konuda feriştahıda gelse bazı insanlarda sonuca ulaştıramıyorlar. Bir ilaç ile tedavi edilen bir tür hastalık değil sonuçta bu bilim dalındaki çalışmalar.
Uygulama esnasında zihin gevşemesi,kişinin kollektif bilinçten ve aile genetiğinden aldığı yanlış kodlamaları temizlemesi, negatif olarak vücudunda taşıdığı affedemediği insanlardan kaynaklanan bloke edici enerjilerinin temizlenmesi.Bu vb. uygulamaları bir MR (emar) makinası gibi cihazla göremediği için spiritüel yaşam koçu veya meslek adı her nasıl adlandırılıyorsa. Uygulama esnasında şimdi böyle düşünüyoruz.Evet şimdi şunu yapıyoruz. Gibi direktiflerle o an çoğu insan iyi hissediyor.
Sonra eve gelip koltuğuna oturup arkasına yaslanınca bir durup düşünüyor bu neydi?
Anlat desen çoğu anlatamaz. Ne hissettiğini sorsan o an hissetti şuan 100 kişiden 2si belki açıklar.
İnternetin ve instagramın sayesinde sayıları çoğaldıkça çoğaldı. Kolay erişim fırsatı insanları kandırabilecek potansiyel ortam yaratıyor çünkü akıllı insan bitse bile kurnaz insanlar bitmez.
Çekim yasasını tam anlatmasana güzel bir kitap önerim var benzer konu için Rezonans KanunuEki Görüntüle 2580383
O zaman çekiliş gününü öğrenip o güne kadar dusunme o gun bağları kes yoksa o gune kadar kac kisi cıkacak kim bilirHimmmm bi de su ne mesela ben insanlarin enerjilerini hissediyorum.ya sacma gelecek sjmdi sahtesin vs yazacaklar gelip de ben deli degilimmesela o avm deki arac benimdi ben onu hissetmistim ama simdi aramiza biri perde cekti sanki bagimizi kesti.baska bi kadin bu onu goruyorum falan aracin yaninda.ama benkm olacak ben de onjn enerjisini kesicemya bjnun gibi insanlarin enerjisini kesiyorum mesela kafamda.ya da knlar benkmkini kesiyo.atiyorum bi us var demi hicbir mantigina vs bakmadan o uai alacak diger kisinin odaklanip enerjisini kesiyorum ve ben aliyorum gibi.bu ne hanimlar
Aynen aynen son bi hafta baslicamO zaman çekiliş gününü öğrenip o güne kadar dusunme o gun bağları kes yoksa o gune kadar kac kisi cıkacak kim bilir
Soz veriyorum arac ciktiktan sonra bu baslikta bulunan herkese yemek ismarlayacagim.herkes dedigim paulasim yaptigim aractannhaberdar olanlara tabi tum kk ya degil ya istanbulda olamayana da yemek sepetinden gondericem soz veriyorum.arac cikinca bunu yapmazsam o aracin hayrini gormeyeyimyapcam.
Hahah yemis kadar oldum sağol iyi günlerde kullanNisanda bana cekilisle bana verecekleri arac buzaten elimden geldigince yardkm eden binjnsanim ama allahim daha cok etcem soz veriyorumsana bu araci bana verdigin icin sukurler olsun.