Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alllaaahimmmmmm darisi basima ahahhahahhabiri için çekim gücü yapıyorum ama o kisi benden uzaklastı, eski sevgilim geri dönmeye calısıyor. yanlıs yere gidiyo bu enerjiler galiba
Insallah dönerAmin amin bir tek dilegim var eski sevgilim donsun yeter
eski sevgilinin dönmesinin tek yolu onu umursamamak bence. ama gercekten umursamamak. 0 stalk, onu düşünmemek gibi gibi. ama bu sefer dönünce de anlamı olmuyor o ayrıAmin amin bir tek dilegim var eski sevgilim donsun yeter
Insallah gulum seninde araba ne guzelmis kiz hayirli olsun kazasiz belasiz (evrene olumlu mesaj)Insallah döner
Of of bacim ben bir akrep burcuyum bana herseyi de ama stalk yapmayi birak demeeski sevgilinin dönmesinin tek yolu onu umursamamak bence. ama gercekten umursamamak. 0 stalk, onu düşünmemek gibi gibi. ama bu sefer dönünce de anlamı olmuyor o ayrı
Valla ben birini cekmeye calismaktan vazgectim.su araci versinler bana bendeki aravj aatip bosrvlaeom var onlari kapayip bi bebek evlat edinmeyi dusunuyorumanne olmak istiyorum ve depremde de gordum o masumlar enkaz altindan cikiyorlar anne baba gocuk altinda.....cok uzuldum....illa dogurmak gerekmez ki...bana kahvalti hazirlamasi bile toplumca lux sayilan bir yasam formu bulamadim diye anne olmayayim misaka bi yana arastirdim sartlarini araci versknler bana ilk isim basvurmak olacak.annesiz babasiz bir cocuga sicak bir ev ve egitim hakki sunmak,aile olmak,iyilik yapmak hem bana hem ona iyi gelirbiri için çekim gücü yapıyorum ama o kisi benden uzaklastı, eski sevgilim geri dönmeye calısıyor. yanlıs yere gidiyo bu enerjiler galiba
Belli olmaz dönebilir olmas dedigimiz şeyler oluyor :)Amin amin bir tek dilegim var eski sevgilim donsun yeter
Ben de akrebim:)Of of bacim ben bir akrep burcuyum bana herseyi de ama stalk yapmayi birak deme
Imkansiz otesi gibi bisey ama insan bekliyor iste umut fakirin ekmegi naparsinBelli olmaz dönebilir olmas dedigimiz şeyler oluyor :)
Nasil kabus gibi demi ben kaldiramiyorum bu burcu ya ikizler fln olup milletin hayatiyla oynamak istiyorum ya da aslan olup kendime asik olmak sansima tukuriyim..Ben de akrebim:)
ben de akrebim hem de akrep stelyumlu akrep yani imkansız değillOf of bacim ben bir akrep burcuyum bana herseyi de ama stalk yapmayi birak deme
ne güzel bir istek eğer evlat edinirsen yaz buraya mutlaka ♥ erkekler takıntı oluyor illa ya ben de salcam bu gidisle bu dilegi, diğer konularda ilerlememi engelliyor saplanıp kalıyorum.Valla ben birini cekmeye calismaktan vazgectim.su araci versinler bana bendeki aravj aatip bosrvlaeom var onlari kapayip bi bebek evlat edinmeyi dusunuyorumanne olmak istiyorum ve depremde de gordum o masumlar enkaz altindan cikiyorlar anne baba gocuk altinda.....cok uzuldum....illa dogurmak gerekmez ki...bana kahvalti hazirlamasi bile toplumca lux sayilan bir yasam formu bulamadim diye anne olmayayim misaka bi yana arastirdim sartlarini araci versknler bana ilk isim basvurmak olacak.annesiz babasiz bir cocuga sicak bir ev ve egitim hakki sunmak,aile olmak,iyilik yapmak hem bana hem ona iyi gelir
bütün akrepler toplandıkBen de akrebim:)
bir de yazmayı unutmusum cidden sinir bozucu, kadınlara sanki kahvaltı hazırlamak görevmis gibi bakılıyor karsıdan bekleyince nasıl lüks oluyor. zaten ilgi,sevgi, arada böyle jestler görmeyeceksek evlenmek için evlenmis olmuyor muyuz? anlamsız.Valla ben birini cekmeye calismaktan vazgectim.su araci versinler bana bendeki aravj aatip bosrvlaeom var onlari kapayip bi bebek evlat edinmeyi dusunuyorumanne olmak istiyorum ve depremde de gordum o masumlar enkaz altindan cikiyorlar anne baba gocuk altinda.....cok uzuldum....illa dogurmak gerekmez ki...bana kahvalti hazirlamasi bile toplumca lux sayilan bir yasam formu bulamadim diye anne olmayayim misaka bi yana arastirdim sartlarini araci versknler bana ilk isim basvurmak olacak.annesiz babasiz bir cocuga sicak bir ev ve egitim hakki sunmak,aile olmak,iyilik yapmak hem bana hem ona iyi gelir
Ama benim yukselen koc ay burcuda yengec gerisini sen dusun bi anda parlayip balon gibi sonuyorum somra kaktus olsa karsimdaki gene gidip sariliyorum nasil bi pisligim ya kurusun artik bu huyum cidden..ben de akrebim hem de akrep stelyumlu akrep yani imkansız değill
benim de en özendigim burclardan biri ikizler. cevremde ne kadar ikizler varsa baslarına ne gelirse gelsin takmıyolar taksalar da hayatlarında ilerlemeye devam ediyolar.Nasil kabus gibi demi ben kaldiramiyorum bu burcu ya ikizler fln olup milletin hayatiyla oynamak istiyorum ya da aslan olup kendime asik olmak sansima tukuriyim..
ay yengec zaten tam bir bela gecmis olsun ne diyeyim...Ama benim yukselen koc ay burcuda yengec gerisini sen dusun bi anda parlayip balon gibi sonuyorum somra kaktus olsa karsimdaki gene gidip sariliyorum nasil bi pisligim ya kurusun artik bu huyum cidden..
O ikizler degil bacim yay ve kova asla ama asla burunlari dusse donup bakmiyolar bu nasil bir gamsizlik tovbeler tovbesi..benim de en özendigim burclardan biri ikizler. cevremde ne kadar ikizler varsa baslarına ne gelirse gelsin takmıyolar taksalar da hayatlarında ilerlemeye devam ediyolar.
evet cok cabuk bir seye sinir oluyolar ve net sinsiler. akreplere fitne fesat diyorlar ama ikizler daha fenaO ikizler degil bacim yay ve kova asla ama asla burunlari dusse donup bakmiyolar bu nasil bir gamsizlik tovbeler tovbesi..
ikizlerin boyle icten ice bi sinsiligi var her isin icine sicip batirasi var garip bi burc..
Ya onlar akrebe kurban olsun akrep burcu kadar ince dusunen bi burc daha yok harap oldum yaevet cok cabuk bir seye sinir oluyolar ve net sinsiler. akreplere fitne fesat diyorlar ama ikizler daha fena
eski sevgilin için diyosun sanırım ama eskiden ne hayır geldiği görülmüş ki? yeni biriyle yeni bir sayfa acmak varken ki eskisiyle yeniden baslasanız bile ilk zamanlardaki gibi olmaz.Ya onlar akrebe kurban olsun akrep burcu kadar ince dusunen bi burc daha yok harap oldum ya