• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

biri için çekim gücü yapıyorum ama o kisi benden uzaklastı, eski sevgilim geri dönmeye calısıyor. yanlıs yere gidiyo bu enerjiler galiba 😂

eski sevgilinin dönmesinin tek yolu onu umursamamak bence. ama gercekten umursamamak. 0 stalk, onu düşünmemek gibi gibi. ama bu sefer dönünce de anlamı olmuyor o ayrı
Of of bacim ben bir akrep burcuyum bana herseyi de ama stalk yapmayi birak deme✋🏼

biri için çekim gücü yapıyorum ama o kisi benden uzaklastı, eski sevgilim geri dönmeye calısıyor. yanlıs yere gidiyo bu enerjiler galiba 😂
Valla ben birini cekmeye calismaktan vazgectim.su araci versinler bana bendeki aravj aatip bosrvlaeom var onlari kapayip bi bebek evlat edinmeyi dusunuyorum🙏anne olmak istiyorum ve depremde de gordum o masumlar enkaz altindan cikiyorlar anne baba gocuk altinda.....cok uzuldum....illa dogurmak gerekmez ki...bana kahvalti hazirlamasi bile toplumca lux sayilan bir yasam formu bulamadim diye anne olmayayim mi😅😂saka bi yana arastirdim sartlarini araci versknler bana ilk isim basvurmak olacak.annesiz babasiz bir cocuga sicak bir ev ve egitim hakki sunmak,aile olmak,iyilik yapmak hem bana hem ona iyi gelir🙏

Of of bacim ben bir akrep burcuyum bana herseyi de ama stalk yapmayi birak deme✋🏼
ben de akrebim hem de akrep stelyumlu akrep yani imkansız değill 😂
Valla ben birini cekmeye calismaktan vazgectim.su araci versinler bana bendeki aravj aatip bosrvlaeom var onlari kapayip bi bebek evlat edinmeyi dusunuyorum🙏anne olmak istiyorum ve depremde de gordum o masumlar enkaz altindan cikiyorlar anne baba gocuk altinda.....cok uzuldum....illa dogurmak gerekmez ki...bana kahvalti hazirlamasi bile toplumca lux sayilan bir yasam formu bulamadim diye anne olmayayim mi😅😂saka bi yana arastirdim sartlarini araci versknler bana ilk isim basvurmak olacak.annesiz babasiz bir cocuga sicak bir ev ve egitim hakki sunmak,aile olmak,iyilik yapmak hem bana hem ona iyi gelir🙏
ne güzel bir istek eğer evlat edinirsen yaz buraya mutlaka ♥ erkekler takıntı oluyor illa ya ben de salcam bu gidisle bu dilegi, diğer konularda ilerlememi engelliyor saplanıp kalıyorum.
Ben de akrebim:)
bütün akrepler toplandık 😂

bir de yazmayı unutmusum cidden sinir bozucu, kadınlara sanki kahvaltı hazırlamak görevmis gibi bakılıyor karsıdan bekleyince nasıl lüks oluyor. zaten ilgi,sevgi, arada böyle jestler görmeyeceksek evlenmek için evlenmis olmuyor muyuz? anlamsız.

ben de akrebim hem de akrep stelyumlu akrep yani imkansız değill 😂
Ama benim yukselen koc ay burcuda yengec gerisini sen dusun bi anda parlayip balon gibi sonuyorum somra kaktus olsa karsimdaki gene gidip sariliyorum nasil bi pisligim ya kurusun artik bu huyum cidden..

Nasil kabus gibi demi ben kaldiramiyorum bu burcu ya ikizler fln olup milletin hayatiyla oynamak istiyorum ya da aslan olup kendime asik olmak sansima tukuriyim..
benim de en özendigim burclardan biri ikizler. cevremde ne kadar ikizler varsa baslarına ne gelirse gelsin takmıyolar taksalar da hayatlarında ilerlemeye devam ediyolar.

benim de en özendigim burclardan biri ikizler. cevremde ne kadar ikizler varsa baslarına ne gelirse gelsin takmıyolar taksalar da hayatlarında ilerlemeye devam ediyolar.
O ikizler degil bacim yay ve kova asla ama asla burunlari dusse donup bakmiyolar bu nasil bir gamsizlik tovbeler tovbesi..
ikizlerin boyle icten ice bi sinsiligi var her isin icine sicip batirasi var garip bi burc..

O ikizler degil bacim yay ve kova asla ama asla burunlari dusse donup bakmiyolar bu nasil bir gamsizlik tovbeler tovbesi..
ikizlerin boyle icten ice bi sinsiligi var her isin icine sicip batirasi var garip bi burc..
evet cok cabuk bir seye sinir oluyolar ve net sinsiler. akreplere fitne fesat diyorlar ama ikizler daha fena

Back