- 21 Kasım 2012
- 9.046
- 9.555
- 398
Benim söylediklerime tesadüf diyemezler. Sınav sorularını kaç kez söyledim onlara. Bir kez o soru kesinlikle çıkmaz diye çalışmadılar. 40 puanları gitti. Ya da sevgilisinin aldattığını, kızın adının Rabia olduğunu. Bir başka arkadaşa seni biri arayacak nişanlından ayrıl diyecek dedim. Kızın söyleyeceği her kelimeyi söyledim. Buna kimse tesadüf diyemez.
Çekim gücü gerçek , düşünceleriniz duygularınızı ve inançlarımızı , duygular ve inançlar da yaşayacaklarınizi gerceklestirir
41 yaşındayım , yaklaşık 15 sene önce okuduğum bir kitap ile denemeye başladım ve 15 senedir dilediğim herşeyi gerçekleştiriyorum
esas burcunuz gibi sizi etkileyen bir sey. mesela 3 gezegen aynı burcta konumlanıyorsa o burca stelyumunuz var demek. ve o burcun da etkilerini baskın olarak gösteriyorsunuz demek.
Hee evet başak burcu etkisindeyim. 3-5 evimde başak var.
Çekim gücünden ziyade kuzey ve guney ay dugumleri daha fazla ilgimi cekiyor. Bir seyin olmayacağı varsa isterseniz 1000 kere duşunun, etki edemezsiniz.
Ancak ucuncu goz cakraniz aciksa olabilecek bazi seyleri önceden hissetme ihtimaliniz var.
Bu benÇekim gücü diye bişi var kesinlikle. Benim ufak bile söylediğim yalanlar gerçek oluyo. Yalan söylemeye korkuyorum. Örneğin bugün misafirim var ben gelemiyorum desem. Gerçekten gelir. Yada tatile gidicez derim planda yokken. Birden olaylar gelişir tatile gideriz. Onun için şu hasta ben hastayım gibi yalanlar söylemem. :))
Benimki akrep ve boga. Neyden sinandigimi siz düşünün.KAD ve GAD kaderselmiş, benim de çok ilgimi çekmişti. Bende Balık-başak düğümü var 1. ve 7. evde ve hep ilişkilerden sınanıyorum, bu kadersel bir şey önüne geçemiyorum
Benimki akrep ve boga. Neyden sinandigimi siz düşünün.
Unutmayı seçtim.Hmmm kaçıncı evlerde
İlk defa benim gibi düşünen üstelik detaylı düşünen birine denk geliyorum ya :) yalnız olmadığımı bilemk güzel :)Eskiden inanirdim ama artık tek gerçeğin eylemlerimiz olduğunu düşünüyorum.Dusunce gücü ile başımıza gelen paralel olayların algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum istemediğimiz durumlarda başımıza çok kez geliyor ama tabi insanoğlu her zaman mucizevi olaylara inanmak istiyoruz.Bende çok dusunurum bunu ama gerçekten istedigim şeyleri yalnızca cabalayarak elde edebiliyorum
Ben okudum eşiyle bir web siteleri var dolar üzerinden milleti soyup soğana çeviriyorlar .Aykut ogutun kitaplarını okudunuz mu?
Hepsini anlatırsam net ifşa olurum o yüzden bir tane yazayım zaman vermeyeceğim bir zamanlar 7plus almayı çok istiyordum ama imkan yok yani sonra AliExpress den kendime 7plus cüzdan kılıf adında bir sipariş verdim düşünce gücüne hep inanan biriyimdir ama kilit noktam şu her zaman o olay olmuş gibi davranır her gece gözümde canlandırırım neyse kılıf geldi sadece cüzdan olarak kullandım sürekli telefon gibi yanımdan ayırmadım bazen telimi kılıfa oturtup o olduğunu düşünerek kullandım derken 1 ay sonra 7plus kılıftaki yerini almayı başardı
Ben de ikizler ve oğlak eşit sayıda anlamadımAllahım oğlak burcundan geçilmiyor bu nasıl harita
Oğlak burcunu iyi dinle bu sene oğlakta büyük olaylar var
Ben Kova burcuyum yükselenim Oğlak beni de kapsarmı bu durum ?Allahım oğlak burcundan geçilmiyor bu nasıl harita
Peki yeniden deniyorum.176 boylarinda siyah sacli adi 5 harfli bir hayvan adi olan yakisikli bana asik olacak...bana gelecek kapimda sabahlayacak...asigim da asigim.ölûyorum da ölûyorum diyecek.o kadar BANA asik olacak ki yemeden icmeden kesilecek.beni gormeden yapamayacak.✌ ben bunu hakettim.bu benim en doğal hakkım.bu olacak çûnkü ben öyle istiyorum.amin.salsim evrene unuttum gitti
Aa benim burcum da oğlak. Nasıl olaylar var acabaAllahım oğlak burcundan geçilmiyor bu nasıl harita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?