cekim gücü diye bir sey var mı

Sizinki bayağ fazlaymış ya. Birden mi geliyor bunlar size ? Benim bir arkadaşım da bana bir şeyler söylüyor ama bazıları çıktı bazıları olmadı henüz acaba malum mu oluyor diyorum.

Ben bir çok kitabı okudum, ama henüz gerçekleştiremiyorum, sabrım sınanıyor gibi hissediyorum.

esas burcunuz gibi sizi etkileyen bir sey. mesela 3 gezegen aynı burcta konumlanıyorsa o burca stelyumunuz var demek. ve o burcun da etkilerini baskın olarak gösteriyorsunuz demek.

Satürn Uranüs ve Marsım Yay da ve mars 3/4. ev diğerleri 4. ev. Stelyumu ben de araştırmıştım ama çok anlayamadım. Yorum yapabilirseniz sevinirim.

Hee evet başak burcu etkisindeyim. 3-5 evimde başak var.

Başak ın içgüdüleri çok kuvvetlidir. Su grubu burçları da keza. Bazı gezegenlerde de bulunan burçlar telepati, içgörü vs özellik sağlıyor. Ben kendime baktığımda 6. hissimin kuvvetli olduğunu ve telapatik yeteneğimin olduğunu öğrendim.

KAD ve GAD kaderselmiş, benim de çok ilgimi çekmişti. Bende Balık-başak düğümü var 1. ve 7. evde ve hep ilişkilerden sınanıyorum, bu kadersel bir şey önüne geçemiyorum

Bu ben

ben çok inanırım, çekim yasası diye bir şey var.. çekim yasası yüksekten bir şey bırakırsınız ve bu yer çekimiyle yere düşer mantığıyla hiç bakmadım. evrenimizde bir enerji var ve bu enerji çekimle harekete geçen bir şey. ve bence dualar da bir çekim değil midir? dua somut değil elle tutulmaz, görülmez ama isteriz ve kendimize çekeriz

İlk defa benim gibi düşünen üstelik detaylı düşünen birine denk geliyorum ya :) yalnız olmadığımı bilemk güzel :)

E nasıl başardı?

Ya benim takıldığım nokta şu, nasıl diye düşünüyorum hemen mantığı katıyorum işine planlamaya girişiyorum (kahretsin başak özelliği) ondan sonra kopuyorum. Nasılını unutmam lazım ama nasıl

Aslan yazaydın ya 5 harfli hayvan adı yazana kadar ay alemsin

Burcum aslan yükselenim de aslan.. Rüya çok nadir görürüm, ama mutlaka çıkar. Bir kişiyi gözüm tutmasın negatiflik alayım, sonunda sağlam papuç çıkmaz.. aklımdan geçirdiğim başıma çoğu kez gelir. bir de oburluğumdan mı bilemeyeceğim ama ne zaman aklımdan bir yemek geçse ve canım çekse o yemek önüme gelir şanslıyım ki eşimle düşüncelerimiz uyuşuyor mu diyeyim nasıl tabir edeyim bilemiyorum ama, ahh şu keşke olsa vs diyorum bir bakmışım eşim ya almış ya halletmiş. yaaa daha yeni aklımdan geçirmiştim derim. eşim de takılır yaaa sen iste aklından gecırmen yeterlıben yaparım der ahaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…