- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa benim burcum da oğlak. Nasıl olaylar var acaba
Iyi yapmışsınız, iyi günler.Ben okudum eşiyle bir web siteleri var dolar üzerinden milleti soyup soğana çeviriyorlar .
Allahım oğlak burcundan geçilmiyor bu nasıl harita
Oğlak burcunu iyi dinle bu sene oğlakta büyük olaylar var
Çünkü çok acele ediyorsun , sabretmiyorsun , beklemiyorsun ve odağını değiştirmiyorsun kuzumBen bir çok kitabı okudum, ama henüz gerçekleştiremiyorum, sabrım sınanıyor gibi hissediyorum.
Aynen bu olaylar filan üzerinden kitap yazan sözüm ona şifa enerjisi aktive edenlere yarıyor bizim çaresizliğimizden para kazanıyorlar başka da kimseye faydası yok inanırdım ben de çünkü çaresiz kaldığım bir dönemdi bir sürü param gitti ama acı zamanla geçti zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler üstelik bedava :)Ancak GSM operatörlerinin çekim gücü diye bir şey var
Diğeri yok
Ben senelerce olumlu düşün güzel hisset uygulamaları yaptım ama istediğim şeyler olmadı
Olumsuz düşündüm gene olmadı
Hiç bir şey düşünmedim o konu hakkında yine olmadı
İnsan başına ne gelecekse onu yaşamaya devam ediyor
Sadece olaylara bakış açımızı değiştirebiliyoruz o kadar
Havadan geldi diyebileceğimiz bir parayla kilit nokta bu zaten nasıl demememiz gerekiyor nasıl olduğu önemli değil olmuş olması önemli nasıla takılırsak o düşünce negatifleşiyorE nasıl başardı?
Ya benim takıldığım nokta şu, nasıl diye düşünüyorum hemen mantığı katıyorum işine planlamaya girişiyorum (kahretsin başak özelliği) ondan sonra kopuyorum. Nasılını unutmam lazım ama nasıl
Oğlak çok arkadaşım oldu. Kararsız mısınız? Aynı mağazaya 3 kere gider misiniz? Alayım mı , almayayım mı?Aaaaa ne diyorlar hemen bakayım boşanma filan görünüyor mu ufukta
Benim de en yakın arkadaşlarım hep oğlak iyidirler bazen kadınsı triplerini bana bile yaparlar ama seviyorum aşırı sadık dürüsttürler ben birine kontes diyorum adı öyle kaldı sayemde :) ama oğlak erkeği tam bir ömür törpüsü yawOğlak çok arkadaşım oldu. Kararsız mısınız? Aynı mağazaya 3 kere gider misiniz? Alayım mı , almayayım mı?
İnatçı mısınız? Çok disiplinli, çalışkan, mantıklı biri misiniz? Merak ettim çok.
Aynen. Her söylenene inanmamE nasıl başardı?
Ya benim takıldığım nokta şu, nasıl diye düşünüyorum hemen mantığı katıyorum işine planlamaya girişiyorum (kahretsin başak özelliği) ondan sonra kopuyorum. Nasılını unutmam lazım ama nasıl
Oğlak çok arkadaşım oldu. Kararsız mısınız? Aynı mağazaya 3 kere gider misiniz? Alayım mı , almayayım mı?
İnatçı mısınız? Çok disiplinli, çalışkan, mantıklı biri misiniz? Merak ettim çok.
Benim de kuvvetlidir. Bazen acaba algı mı diyorum. Yani iyi gözlem yapıyoruz belki. Ses tonundaki bir değişim, bir mimik fark etmemizi sağlıyor. Ben kötü insanları hemen anlıyorum. His mi? Yoksa iyi gözlem mi?Başak ın içgüdüleri çok kuvvetlidir. Su grubu burçları da keza. Bazı gezegenlerde de bulunan burçlar telepati, içgörü vs özellik sağlıyor. Ben kendime baktığımda 6. hissimin kuvvetli olduğunu ve telapatik yeteneğimin olduğunu öğrendim.
Benim de kuvvetlidir. Bazen acaba algı mı diyorum. Yani iyi gözlem yapıyoruz belki. Ses tonundaki bir değişim, bir mimik fark etmemizi sağlıyor. Ben kötü insanları hemen anlıyorum. His mi? Yoksa iyi gözlem mi?
Aynen. Her söylenene inanmam
Mantıklı olmalı. Sorunlara çözüm düşünürüm, bulamazsam gerilirim. Hep birşeyler araştırırım. Bana göre herşey mantıklı olmalı.
Çünkü çok acele ediyorsun , sabretmiyorsun , beklemiyorsun ve odağını değiştirmiyorsun kuzum
Ben sana bunları hep söylüyorum , senin odaklanma problemin var ve yoğun endişen , endişe ve kaygin isteklerinin önüne geçiyor o yüzden gerceklestiremiyorsun isteklerini
Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı adlı kitap mı? Cidden övüldüğü kadar güzel mi?
Siz boşandınız mı? Eşiniz aslan burcumuydu? Hep akrabalara gitmek isteyen? Yoksa karıştırdım mı?Ben okudum o kitabi, bildiğimiz şeyler, aslında tüm kitaplar bildiğimiz şeyleri anlatıyor, önemli olan yapabilmek ve zor olan da bu zaten :)