cekim gücü diye bir sey var mı

Adam sonunda kendi ağzıyla diyoki
İstediğimiz kadar çekim yasası uygulayalım istediğimiz herşeyi elde edemeyiz diyo
Aman ben inanmıyorum zaten ya
Çabalarsak inanırsak ve kaderimizde de varsa bigün oluyo zaten bu çekim yasası denen şeyde olacağına inanmaktan geçiyo zaten

Ancak GSM operatörlerinin çekim gücü diye bir şey var
Diğeri yok
Ben senelerce olumlu düşün güzel hisset uygulamaları yaptım ama istediğim şeyler olmadı
Olumsuz düşündüm gene olmadı
Hiç bir şey düşünmedim o konu hakkında yine olmadı
İnsan başına ne gelecekse onu yaşamaya devam ediyor
Sadece olaylara bakış açımızı değiştirebiliyoruz o kadar

Ben bir çok kitabı okudum, ama henüz gerçekleştiremiyorum, sabrım sınanıyor gibi hissediyorum.
Çünkü çok acele ediyorsun , sabretmiyorsun , beklemiyorsun ve odağını değiştirmiyorsun kuzum
Ben sana bunları hep söylüyorum , senin odaklanma problemin var ve yoğun endişen , endişe ve kaygin isteklerinin önüne geçiyor o yüzden gerceklestiremiyorsun isteklerini

Son düzenleme:
Ancak GSM operatörlerinin çekim gücü diye bir şey var
Diğeri yok
Ben senelerce olumlu düşün güzel hisset uygulamaları yaptım ama istediğim şeyler olmadı
Olumsuz düşündüm gene olmadı
Hiç bir şey düşünmedim o konu hakkında yine olmadı
İnsan başına ne gelecekse onu yaşamaya devam ediyor
Sadece olaylara bakış açımızı değiştirebiliyoruz o kadar
Aynen bu olaylar filan üzerinden kitap yazan sözüm ona şifa enerjisi aktive edenlere yarıyor bizim çaresizliğimizden para kazanıyorlar başka da kimseye faydası yok inanırdım ben de çünkü çaresiz kaldığım bir dönemdi bir sürü param gitti ama acı zamanla geçti zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler üstelik bedava :)

E nasıl başardı?

Ya benim takıldığım nokta şu, nasıl diye düşünüyorum hemen mantığı katıyorum işine planlamaya girişiyorum (kahretsin başak özelliği) ondan sonra kopuyorum. Nasılını unutmam lazım ama nasıl :KK70:
Havadan geldi diyebileceğimiz bir parayla kilit nokta bu zaten nasıl demememiz gerekiyor nasıl olduğu önemli değil olmuş olması önemli nasıla takılırsak o düşünce negatifleşiyor

Aaaaa ne diyorlar hemen bakayım boşanma filan görünüyor mu ufukta 🥴
Oğlak çok arkadaşım oldu. Kararsız mısınız? Aynı mağazaya 3 kere gider misiniz? Alayım mı , almayayım mı?
İnatçı mısınız? Çok disiplinli, çalışkan, mantıklı biri misiniz? Merak ettim çok.

Oğlak çok arkadaşım oldu. Kararsız mısınız? Aynı mağazaya 3 kere gider misiniz? Alayım mı , almayayım mı?
İnatçı mısınız? Çok disiplinli, çalışkan, mantıklı biri misiniz? Merak ettim çok.
Benim de en yakın arkadaşlarım hep oğlak iyidirler bazen kadınsı triplerini bana bile yaparlar ama seviyorum aşırı sadık dürüsttürler ben birine kontes diyorum adı öyle kaldı sayemde :) ama oğlak erkeği tam bir ömür törpüsü yaw

E nasıl başardı?

Ya benim takıldığım nokta şu, nasıl diye düşünüyorum hemen mantığı katıyorum işine planlamaya girişiyorum (kahretsin başak özelliği) ondan sonra kopuyorum. Nasılını unutmam lazım ama nasıl :KK70:
Aynen. Her söylenene inanmam
Mantıklı olmalı. Sorunlara çözüm düşünürüm, bulamazsam gerilirim. Hep birşeyler araştırırım. Bana göre herşey mantıklı olmalı.

Güneş ve yükselen burcum oğlak değil ama bende de oğlak stelyumu varmış. Bu konudan sonra öğrendim. Bu dedikleriniz aynen var. (Disiplin ve çalışkanlık küçükken kendisini daha güzel belli ediyordu, şimdi sevmediğim bir işim var, tembellik mi diyeyim karamsarlık mı pek çalışmayı istemiyor canım)

Başak ın içgüdüleri çok kuvvetlidir. Su grubu burçları da keza. Bazı gezegenlerde de bulunan burçlar telepati, içgörü vs özellik sağlıyor. Ben kendime baktığımda 6. hissimin kuvvetli olduğunu ve telapatik yeteneğimin olduğunu öğrendim.
Benim de kuvvetlidir. Bazen acaba algı mı diyorum. Yani iyi gözlem yapıyoruz belki. Ses tonundaki bir değişim, bir mimik fark etmemizi sağlıyor. Ben kötü insanları hemen anlıyorum. His mi? Yoksa iyi gözlem mi?

Aynen. Her söylenene inanmam
Mantıklı olmalı. Sorunlara çözüm düşünürüm, bulamazsam gerilirim. Hep birşeyler araştırırım. Bana göre herşey mantıklı olmalı.

İşte başak olmak :KK70:

Maalesef en ince ayrıntısına kadar çözüp kafama oturtmalı, sebep-sonuç olarak incelemeliyim. Ama yararı şu, ders çıkarıyorum bundan en azından.

Kuzey düğümüm Akrepteymis doğum haritamdada 2 tanecik oglak cikti geri kalanı hep farklı burçlar neden dengesiz bir insan olduğumu simdi anladim 😂😂😂 şimdi bende akrep stelyumumu var

Eklentiler

• IMG_20200109_133340.jpg
    IMG_20200109_133340.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 47
Çünkü çok acele ediyorsun , sabretmiyorsun , beklemiyorsun ve odağını değiştirmiyorsun kuzum
Ben sana bunları hep söylüyorum , senin odaklanma problemin var ve yoğun endişen , endişe ve kaygin isteklerinin önüne geçiyor o yüzden gerceklestiremiyorsun isteklerini

Aynen öyle, öğrenmem gereken akışa bırakmak rahatlamak ama cidden korkularım kaygılarım önüne geçiyor, ama şunu da farkettim korktuklarımı yaşıyorum şu an ve o kadar da korkunç olmadıklarını görünce yavaş yavaş arınıyorum , sıyrılıyorum korkularımdan. Henüz tam başarmış sayılmam ama ilk zamanlara göre çok daha iyiyim.

Yalnız kalma korkumdan boşanamıyordum mesela, işe tek başıma gitme gelme tek kalma yalnızlık bunların hepsini yaşadım hiç de korktuğum gibi değilmiş, eski hayatıma göre çok mu kolay değil çok zor ama artık tek başıma yapabileceğimi anlıyorum. :)

X